Gönderen Konu: Satılık Minoxidil - Yurtdışından  (Okunma sayısı 217 defa)

jakos

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Satılık Minoxidil - Yurtdışından
« : 20 Ekim 2024, 16:11:57 »
merhaba arkadaşlar. elimde ispanyadan getirdiğim minoxidil'ler var. kendim oral min'e geçeceğim için elimdeki fazlalıkları birine verebilirim. ben çok faydasını gördüm.

propilen glikol içermeyen formül. yani saç derisi için daha iyi, seboraik dermatit vs yapma oranı çok daha düşük. %5 minoxidil içeriği. bir tanesi 60 ml. izmir'de elden verebilirim veya kargo almak isteyen biri hepsini alacaksa kargolayabilirim. elimde 6 tane açılmamış var (buzdolabında saklıyorum) tanesine 500 tl düşündüm.

isteyen dm atabilir.

KOBA

• Full Member
Ynt: Satılık Minoxidil - Yurtdışından
« Yanıtla #1 : 20 Ekim 2024, 16:40:33 »
merhaba arkadaşlar. elimde ispanyadan getirdiğim minoxidil'ler var. kendim oral min'e geçeceğim için elimdeki fazlalıkları birine verebilirim. ben çok faydasını gördüm.

propilen glikol içermeyen formül. yani saç derisi için daha iyi, seboraik dermatit vs yapma oranı çok daha düşük. %5 minoxidil içeriği. bir tanesi 60 ml. izmir'de elden verebilirim veya kargo almak isteyen biri hepsini alacaksa kargolayabilirim. elimde 6 tane açılmamış var (buzdolabında saklıyorum) tanesine 500 tl düşündüm.

isteyen dm atabilir.
İnsanlar senden onu 500 tl ye almazlar bunun 2 nedeni var bir kargo güvenilirlik vesayre uğraşmak istemezler,ikincisi Minoxidil 60 ml eczanede zaten 540 tl,üçüncüsü bu koyduğun minoxidil markası popüler bir minoxidil markası değil,4.sü ederi sadece on dolar olan bişiyi 340 Tl burada 500 e satmaya çalışıyorsun,yani kısaca kimse senden satın almak istemez.

jakos

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 20 Ekim 2024, 18:37:47 »
İnsanlar senden onu 500 tl ye almazlar bunun 2 nedeni var bir kargo güvenilirlik vesayre uğraşmak istemezler,ikincisi Minoxidil 60 ml eczanede zaten 540 tl,üçüncüsü bu koyduğun minoxidil markası popüler bir minoxidil markası değil,4.sü ederi sadece on dolar olan bişiyi 340 Tl burada 500 e satmaya çalışıyorsun,yani kısaca kimse senden satın almak istemez.

Selam hocam bakis acisi, sahsen ben kendim kullanacak olsam bunun yerine tr uretimi minoxidili kafama surmem.

Durumu uygun olmayan ogrenci vs arkadaslar belirtirse onlara yardimci olurum fiyat konusunda

kelkalmamaliyim

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 20 Ekim 2024, 19:46:03 »
Selam hocam bakis acisi, sahsen ben kendim kullanacak olsam bunun yerine tr uretimi minoxidili kafama surmem.

Durumu uygun olmayan ogrenci vs arkadaslar belirtirse onlara yardimci olurum fiyat konusunda
Ürünlerin son kullanma tarihleri nedir
  • Medikal Tedavi 1 Ağusos 2022'den beri 4/1 proscar

jakos

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 20 Ekim 2024, 22:51:08 »
Ürünlerin son kullanma tarihleri nedir
mayıs 2026

tuckle

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 28 Ekim 2024, 19:43:42 »

eczanede hangi marka olarak geçiyor hocam minoxidil. Minoxil forte mi?

jakos

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 29 Ekim 2024, 16:22:23 »
alacak çıkmadı. tanesini 300 tl ye verebilirim şu an

Facebook Twitter Instagram