Gönderen Konu: 14.01.2016 TRANSEST-ERKAN VURAL SAÇ EKİMİ  (Okunma sayısı 21059 defa)

Wise

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
14.01.2016 TRANSEST-ERKAN VURAL SAÇ EKİMİ
« : 11 Ocak 2016, 23:43:12 »
Arkadaşlar merhaba ben de yaklaşık 2 aydır fikir edinebilmek amacıyla burayı takip ediyorum. Yaklaşık 1 ay önce ekilecek alanın geniş olması, hakkında olumsuz bir yorum okumamam ve kısmen de ekim yapılacak yerin yakın olması nedenleriyle 14.01.2016 tarihine ekim için Transest'ten randevu aldım.

yaşım 33. yaklaşık 7 yıldır özellikle de son 3 yıldır yoğun saç dökülmesi yaşıyorum. 

aşağıda mevcut halimi görebilirsiniz.

Erkan bey (transest) bir çok ekim merkezi gibi ekim yapılacak alanın genişliği nedeniyle 2 seans önerdi. ilki ön tarafa sık bir ekim 2. seansta ise donör alanın izin verdiği ölçüde tepe bölgeye bir ekim.

ben öncelikle tecrübeli arkadaşlardan donör alanın nasıl bir görüntüye imkan verebileceğini, 2. seans için yeterli olup olamayacağı konularında yorumlarını merak ediyorum. şimdiye kadar hiç bir ilaç kullanmadım.

ben yaşım gereği geride başlayan saç çizgisinin sağlayacağı greft avantajı  ile ön tarafa sık arkaya doğru seyrelen ama doğal görünüme sahip bir ekim olabileceğini düşünüyorum. Fakat tepe bölgedeki geniş alan tereddüt oluşturuyor.

Son olarak aynı yerde ekim yaptıran epey arkadaş var burada. başlarından geçenlere istinaden verecekleri öğütler varsa memnun olurum.

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 14.01.2016 TRANSEST-ERKAN VURAL SAÇ EKİMİ
« Yanıtla #1 : 12 Ocak 2016, 07:15:26 »
Şimdiden hayırlı olsun,

Dönor alan şuan iyi görünüyor ama tam net yorum yapabilmek için biraz daha kısa olması lazım..Uzun saç birbirini örttüğü için ne kadar iyi olduğu yanıltabilir. Ama şu görüntüde eğer dönor başarılı kullanılırsa sizi memnun edici bir görüntü ortaya çıkarır..Ancak doktorunda dediği gibi arka tepe bölgesi taraflarında bir sıklık beklemek hayal kırıklığı yaratır. Ön bölge iyi olur arkalar seyrek olur.
  • Ekim Merkezi ismi Dr Kinyas Düşünmez
  • Greft Miktarı 3100

halacboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 12 Ocak 2016, 09:30:39 »
Donör alanını hoyratça kullanılırsa 2000 greftte bile sırıtır. Benimde tavsiye ön hatta çok inmeden şakaklara zaten yaptırma ön hatta ekebileceği kadar sık eksin arkalarıda zaten donör bölgen veya başkaca bi yerden sakal olur göğüs olur ekim yaptırırsın. Ama ön hatta ilk etapta sık olsun.

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 12 Ocak 2016, 09:38:44 »
Aynen hocam, bu kadar açıklığı olup gidip 18 yaş çizgisine saç ektirenler var üstelik şakağı bile kapattırıyorlar, sonra hiç doğal durmuyor.

Misal çizgiyi geride tutsanız gayet sık ve güzel bir sonuç alırsınız..Mesela Fatih Terim saç çizgisinde yoğun bir saç ekimi bile olabilir.
  • Ekim Merkezi ismi Dr Kinyas Düşünmez
  • Greft Miktarı 3100

Wise

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 12 Ocak 2016, 12:16:27 »
Yorumlar için teşekkür ederim. sanırım çıkacak greftlerin açık bölgeye ne şekilde, hangi sıklıkla dağıtılacağı başarıdaki temel faktör olacak. dediğim gibi, beklentim tamamen kapatılmış, seyrekliğin olmadığı bir görüntü değil; olgun yaşlardaki bir çok insan gibi dökülme evresi uzun zamana yayılmış, seyrelmiş, doğal bir görüntü yeterli olacak benim için.

tek korkum donör alanın zarar görmesi ve ekilen greftlerin tutmaması.

Ekimden sonra paylaşıma devam edeceğim.

Suedaht

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 14 Ocak 2016, 18:36:22 »
Ekiminiz güzel geçmiştir umarım. Bekliyoruz ilk fotoğrafları.

halacboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 14 Ocak 2016, 18:54:40 »

Aynen ins güzel gecer, resimlerini bekliyoruz.

exalans

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 15 Ocak 2016, 01:29:49 »

Aynen ins güzel gecer, resimlerini bekliyoruz.

bugün ekiminiz olacakti gecmis olsun hayirli olsun.resimlerini bekliyoruz Hocam

Wise

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 15 Ocak 2016, 09:01:35 »
merhaba,

Ekimim dün yapıldı. Oldukça uzun sürdü, yaklaşık 11 saat. Anestezi için yediğim iğneler heralde 70 80 olmuştur:) yaklaşık 3800-3900 greft çıktı. ekimden sonra akşam eve geldiğimde çektiğim resim aşağıda. bugün pansuman ve ilk yıkama yapılacak. yıkamanın nasıl yapıldığı gösterilecek. ben ilk yıkamanın bu kadar erken olduğunu bilmiyordum. yani ekim sonrası ilk gün yıkamanın nasıl yapılacağı gösterilecek 3. gün de ben yıkamaya başlayacağım. bu şekilde mi olması gerekiyor?

saç çizgisi, sıklık vs konularında yorumlarınızı bekliyorum. yıkama sonrası gene paylaşımda bulunurum.

halacboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 15 Ocak 2016, 09:20:00 »
Öncelikle gecmiş olsun. Ekimden 1 gün sonra pansuman yapılacak bu yıkama degil ve ekimden 3 gün sonra Nasıl yıkaman gerekeni söyleyeceklerdir. Ekim foto net degil pek ama Erkan hocanın klasik ekimi genelde on hat sık geri doğru seyrek. İlk yıkamadan ve konuklar dökülünce daha net ortaya çıkar tablo

Wise

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 15 Ocak 2016, 10:21:45 »
HALACBOY  bugün yıkayarak gösterecek yani su değecek. erken değil mi diye sordum, yok köklere zarar vermeden yıkayacağız dedi.. o yüzden tereddüt ettim. Neyse yıllardır yapıyorlar heralde yanlış bir şey yapmazlar, dün 11 saat emek verdiler neticede.

halacboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 15 Ocak 2016, 11:13:08 »
Sadece solüsyon gibi bisey yaptılar ilk gün o şekilde yıkama da olabilir tabiki doktor uygun olacağı yapacaktır

Wise

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 15 Ocak 2016, 23:31:39 »
Sac cizgisi icin var mi yorumunuz ? Aciklik genis oldugu icin biraz geriden baslattim. Fazla mi geride olmus sizce ? Bugun ilk yikama yapildi.

exalans

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 16 Ocak 2016, 02:03:18 »
Hocam tekrardan gecmis olsun hayirli olsun.sac cizgin bana göre güzel olmus saci dagilimi da gayet güzel masallah. Yikamaya gelince Erkan Hoca anlatmistir yada diger arkadaslar anlatmislardir sana nasil yikama yapilacagini vs...ilk 1 hafta 10 gün onlarin dedigi sekilde yap.10gün yikamani orda yapiyolar zaten.
sonrasinda nasil yikaman gerektigini tekrar anlatacaklar.bu arada ekim yapilan bölgeye dikkat et hocam darbe tirnakla kasima vs..vs..
baska sormak istegin birsey olursa öncelikle gerkli bilgiyi Doktor Erkan beyden al,sonucta bizler doktor degiliz  ;D
yinede yardimci olacagimiz birsey olursa gerek ben ve benden daha tecrübeli arkadaslarim yardimci olacaktir.

halacboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 16 Ocak 2016, 10:05:00 »
Sac cizgisi icin var mi yorumunuz ? Aciklik genis oldugu icin biraz geriden baslattim. Fazla mi geride olmus sizce ? Bugun ilk yikama yapildi.

Abi 33 yaşındasın zannedersem ki 25 yaşındada olsan aynısını söylerdim. Saç çizgin olması gereken yerde dahada öne alsaydı doktor inan hiç güzel olmazdı. 16-18 yaşında ki saç çizgisi bu yaşlarda yakışmaz ve greft israfı ne gerek var en güzeli şakaklar biraz açık olacak. Bence gayet iyi bu konuda gönlünü ferah tut abi 7-8 ay sornra inş ekilenler çıkınca yüzüne çok güzel oturacak.

Facebook Twitter Instagram