Gönderen Konu: 14.01.2016 TRANSEST-ERKAN VURAL SAÇ EKİMİ  (Okunma sayısı 21143 defa)

Suedaht

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 14.01.2016 TRANSEST-ERKAN VURAL SAÇ EKİMİ
« Yanıtla #16 : 16 Ocak 2016, 23:05:44 »
Arkadaslar iki gundur sac derim yagli gibi. Yarin ilk yikamayi yapacagim, Terleme yok fakat derinin yagli olmasi sorun teskil eder mi sizce?

Benimki de yağlıydı bir şey olmadığını söyleyebilirim. Bir hafta yıkamayan var.

Wise

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 20 Ocak 2016, 09:06:38 »
beyler iki tane sorum olacak bilgisi olan yanıtlarsa sevinirim;

1- bugün benim 6. günüm. yıkama videolarına bakıyorum, önce ekili alana bir losyon sürülüyor, yarım saat bekledikten sonra yıkanıyor vs. benim doktor haarex şampuan verdi losyon yok. bu önemli mi? bir de haarex  şampuan hk bilginiz var mı?

2-  ilk üç gün sanırım anestezi etkisiyle donör alanın üzerine sırt üstü yatmam çok sorun olmadı. fakat son iki gün ensemin üzerine sırt üstü yattığımda basınç nedeniyle acıma var. rahat uyuyamıyorum, bu normal mi? veya kaç gün donör bölge de acı hissi oluyor?

ilginiz için teşekkür ederim.

Heavenorinferno

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 20 Ocak 2016, 10:38:06 »
bildiğim kadarıyla cevap vermeye çalışayım.
1-) Şampuandan yarım saat önce uyguladıkları bepanthol losyon deriyi nemlendirip sertliği gidermek için kullanılıyor. Bende kullanıyorum.
2-) O ağrılar 3. 4. günden sonra oluyor maalesef bende de oldu. Bir adet ağrı kesici alırsanız. Ağrıyı azaltır.

Suedaht

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 20 Ocak 2016, 12:56:23 »
beyler iki tane sorum olacak bilgisi olan yanıtlarsa sevinirim;

1- bugün benim 6. günüm. yıkama videolarına bakıyorum, önce ekili alana bir losyon sürülüyor, yarım saat bekledikten sonra yıkanıyor vs. benim doktor haarex şampuan verdi losyon yok. bu önemli mi? bir de haarex  şampuan hk bilginiz var mı?

2-  ilk üç gün sanırım anestezi etkisiyle donör alanın üzerine sırt üstü yatmam çok sorun olmadı. fakat son iki gün ensemin üzerine sırt üstü yattığımda basınç nedeniyle acıma var. rahat uyuyamıyorum, bu normal mi? veya kaç gün donör bölge de acı hissi oluyor?

ilginiz için teşekkür ederim.

1-) Bepanthol losyon vermeleri lazımdı. Aynı yere ektirmişiz bana losyonu, şampuanı ve hapları vermişlerdi. O losyon başı epey rahatlatıyor. Gidin kendiniz alın eczaneden derim. Size neden vermediklerini anlamadım.
2-) İlk günlerde rahat uyuyamamanız normal. Bende aynı şeyleri yaşamıştım.

FFCC

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 20 Ocak 2016, 13:49:11 »
Saç çizgisi gayet iyi yerde hocam. Aynı yaştayız. Ekimin inşallah güzel olur..

Wise

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 20 Ocak 2016, 16:01:35 »
FFCC kardeşim teşekkür ederim. senin gelişimi inceledim gayet güzel sonuç almışsın. inşallah daha iyi olur. bir şey merak ettim benim de epey beyaz saçım var, belki senden fazla, ön hata benim daha çok siyah saçları ekmişler dağılım açısından bu önemli mi? yani önlerde ağırlık siyah saçta. estetik açıdan nasıl olur bilemedim.. gerçi onlar da çok kalmaz beyazlar:)

suedath aradım losyonu sormak için, bana verilen haarex şampuanda losyon özelliği de varmış bu yüzden ayrıca losyon vermemişler. bunun yanı sıra losyona gerek yok diyor. size de haarex, aynı şampuan mı verilmişti? 

Suedaht

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 20 Ocak 2016, 16:07:53 »
FFCC kardeşim teşekkür ederim. senin gelişimi inceledim gayet güzel sonuç almışsın. inşallah daha iyi olur. bir şey merak ettim benim de epey beyaz saçım var, belki senden fazla, ön hata benim daha çok siyah saçları ekmişler dağılım açısından bu önemli mi? yani önlerde ağırlık siyah saçta. estetik açıdan nasıl olur bilemedim.. gerçi onlar da çok kalmaz beyazlar:)

suedath aradım losyonu sormak için, bana verilen haarex şampuanda losyon özelliği de varmış bu yüzden ayrıca losyon vermemişler. bunun yanı sıra losyona gerek yok diyor. size de haarex, aynı şampuan mı verilmişti?

Bana verilen şampuan Sebamed'di.

Onur-Avusturya

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 20 Ocak 2016, 17:18:30 »
banada Haarex ( almanya Shampoo ) verdiler - ultra high performance hair grwoing stimulations shampoo/ bence  MARKETING  ;)

Wise

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 26 Ocak 2016, 16:50:52 »
merhaba,

12. gün fotosu aşağıda. kabuklar tamamen döküldü. Merak ettiğim şey, bu foto ekimin nasıl sonuçlanacağına yönelik ipucu veriyor mu_?

veya en azından şuan görülen, varolan saçlar şok dökülme sonrasında kesinlikle çıkar diyebiliyor muyuz?

Suedaht

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 26 Ocak 2016, 16:58:07 »
Sol taraf sağ tarafa göre biraz daha geç çıkacak gibi. Kendi ekimime benzettim. Benimde 13. günde buna benzer bir görüntü vardı.

Wise

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 26 Ocak 2016, 17:03:16 »
geç çıkmasını sorun etmem açıkçası. önemli olan netice alabilmek. peki kabukların dökülmesi sonrasında görülen saç kökleri için "bunlar tutmuştur" diyebilir miyiz sence? Yoksa saç gözükse de altında kökün ölme ihtimali var mıdır? sanırım zor bir soru.

Suedaht

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 26 Ocak 2016, 17:09:03 »
geç çıkmasını sorun etmem açıkçası. önemli olan netice alabilmek. peki kabukların dökülmesi sonrasında görülen saç kökleri için "bunlar tutmuştur" diyebilir miyiz sence? Yoksa saç gözükse de altında kökün ölme ihtimali var mıdır? sanırım zor bir soru.

Bunun cevabını bende bilmiyorum.

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 26 Ocak 2016, 17:10:31 »
Şuanki görünümle, ilerisini görmen mümkün değil, şok dökülme öncesi 15-20 günlük süreçlerde saçları harika olup, saçı çıkmayanlar var.

Bu soruyu doktorlar dahi cevaplayamıyor zaten..Saçın neden çıkmadığını, çıkıp çıkmamayı hangi faktörlerin etkilediği hala büyük bir soru işareti.

Bu tür durumlardan dolayı kanısına varılan durum şu; kök ölse bile tutunamasa bile şok dökülme dönemine kadar ki dönemde yaşayabiliyor, ardından dökülüp tekrar çıkmayabiliyor.
« Son Düzenleme: 26 Ocak 2016, 17:13:43 Gönderen: İron-Maiden »
  • Ekim Merkezi ismi Dr Kinyas Düşünmez
  • Greft Miktarı 3100

saglam78

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 26 Ocak 2016, 17:25:28 »
iron tespiti dogru dediği gibi 1.aylık dönemde ekilen saçlar cok iyi görünüp sok dan sonra az bir miktar cıkan vakalar var....burda ekimi belirleyen ilerleyen dönemdeki tüylenme oranı ne kadar cok tüylenirse okadar sonucu iyi oluyor

Facebook Twitter Instagram