Herkese merhaba 2020 yılından bu yana saç ekimi düşünüyordum. 2023 yılında serkan aygından randevu almıştım fakat deprem dolayısıyla ekimimi bu zamana kadar erteledim. Klinik seçimine ilişkin sürecimde saç ekimi öncesi tavsiyeler bölümündeki konum’a bakabilirsiniz. Arada geçen zamanda izmire taşınmış olmamın etkisiyle sibel hanımın kliniğinde premium paketi seçtim (kanalları sibel hocanın açtığı) ve 14.10.2024 tarihinde 12-13 saat süren 4713 greftlik bir ekim gerçekleştirildi. Anestezi iğnelerinin yapıldığı bölüm dışında acı yaşamadım (yatmadan kaynaklı sırt boyun ağrısını saymıyorum) . Kök toplama işlemi 1e kadar sürdü meltem hemşire kökleri topladı iki başka hemşire de sayarak muhafaza ettiler. Daha sonra yemek molası verildi ilaçları içtim sibel hoca geldi ön çizgi ve kanal aşamasına geçtik. Ön bölgeden vertexe doğru seyrelecek şekilde bir ön planlama yaptık ön çizgi konusunda ve greft dağılımında sizin fikrinizi öncelik alıyor hoca ve kendisi de fikrini belirtiyor. Ben yıllardır evde de ön çizgimi düşündüğüm için ön çizgimi ona göre yukarıda çizdik. Hatta bir tarafı aşağıda bir tarafı yukarda çizdi hoca ve nasıl olacağına dair muhakeme ettik. Sonra 4760 kanal açıldı saat 4 buçuk gibiydi sanırım ekim aşamasına geçtik 4713 greft yerleştirildi. Saat 8.45 civarı klinikten ayrıldım.
İlaçlar: tetrodax,cipro,nootropil,coraspin içiyorum ara sıra da majezik
Takviye: biotin 5000mg
Yıkama için: Bepantol losyon ve sebamed bebek şampuan
Operasyon günü acısız bir şekilde seyahat yastığıyla uyudum
2. Gün ilaçlarla yatarak geçirdim yine gece uyuyabildim
3. Günden sonra gece uyuyamamaya başladım boynum çok ağrıyordu yüzüstü yatmaya başladım ister istemez ve ödem yüzümde birikmeye başladı
5. Gün ilk yıkama yapıldı klinikte
Bugün 6. Gün ödem gözlerime kadar indi ve sinir bozucu olmaya başladı artık.
Fotoğraflarımı buraya bırakıyorum değerli yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkür ederim.