Gönderen Konu: Değerli forum üyelerinden Saç Analizimi yapmaları istiyorum  (Okunma sayısı 151 defa)

MuhammedAliErem

• Yeni üye
  • *
Değerli forum üyeleri çok uzun yıllardır forumu takip etmekteyim. 28 yaşındayım ve saçlarımın durumu an itibari ile bu şekilde. Siz bilgili arkadaşların tavsiyeleri nelerdir. Saçım ile ilgili aklınıza gelecek her tavsiyeniz benim için altın değerinde lütfen bu yüzden yorumlarsanız cok memnun olurum. Özellikle bilgili arkadaslardan ilac serum hapdan tutunda ekime kadar ekim merkezine kadar her alanda tavsiyelerinizi bekliyorum ilgi ve alakaniz icin simdiden cok teşekkür ederim.

gladiator

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
abi çok gitmiş ya.. valla 28 yaşında hayatın baharında yazık olmuş.ensedeki mevcut saçlarda kurtarmaz bu açıklığı maalesef.
bu sefer enseden alsa hem kapatmayacak hem de ense kel kalacak daha kötü görüntü olacak. ekimden ziyade protezlik abi bu saç. geçmiş olsun

ahmet turan

• Sr. Member
Protezlik değil bence ,iyi bir yerde güzel sonuç alınır bu açıklık ve donörden .
Forumda yüzlerce örneği var buna benzer durumda iken çok iyi sonuç alan.
Ama dökülme devam ediyor öncelikle ona bir çözüm bulmak lazım.

yaşlıbirkızılderili

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam merhabalar kaç yaşında başladı dökülmeniz ve kaç yılda bu hale geldi

yılmaz71

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kral tek ekimde olmaz ama 2 ekimde güzel sonuç alırsın. Tek yapman gereken donörü horpalamicak bir merkez seçmen. Forumda bir çok merkez var, çok da başarılı ekimleri var. Bende bu forum sayesinde buldum ekim yaptırdığım merkezi. Donörün iyi, onu iyi kullanan bir merkez seç gerisini düşünme.

kelboy85

• Hero Member
Donorun saglam. Omur boyu finasteride alip 5000 greftlik bir ekim yaptiracaksin onlere.

Facebook Twitter Instagram