Gönderen Konu: Saç ekiminde roucotane tedavisi  (Okunma sayısı 292 defa)

Emin27272

• Yeni üye
  • *
Saç ekiminde roucotane tedavisi
« : 19 Ekim 2024, 18:53:38 »
Merhaba arkadaşlar Saç ektirmeye karar verdim bazı klinkler hakkında bilgi topluyorum şu anda medeks ve akl klinik bir adım önde ama konu şu roucotane kullanıyorum çünkü saç derinde aşırı yağlanma var xpecia ilaçtan dolayı o ilacı aldığım günün Allah belasını versin neyse bu ilaç hem dökülme yaptı hem bütün cildi yaglandirdi bu yüzden roucotane kullanıyorum ilaç iyi geldi yağı bir nebze azalttı ama dah yeni basladim saç ekiminide Kasım ortasında yapmayı düşünüyorum klinikleri aradığımda saç ekiminden 3 gün önce bırakın diyor ama hintell en az 2 ay demiş bir forumda ne yapmalıyım

Emin27272

• Yeni üye
  • *
Ynt: Saç ekiminde roucotane tedavisi
« Yanıtla #1 : 20 Ekim 2024, 22:08:01 »
Merhaba arkadaşlar Saç ektirmeye karar verdim bazı klinkler hakkında bilgi topluyorum şu anda medeks ve akl klinik bir adım önde ama konu şu roucotane kullanıyorum çünkü saç derinde aşırı yağlanma var xpecia ilaçtan dolayı o ilacı aldığım günün Allah belasını versin neyse bu ilaç hem dökülme yaptı hem bütün cildi yaglandirdi bu yüzden roucotane kullanıyorum ilaç iyi geldi yağı bir nebze azalttı ama dah yeni basladim saç ekiminide Kasım ortasında yapmayı düşünüyorum klinikleri aradığımda saç ekiminden 3 gün önce bırakın diyor ama hintell en az 2 ay demiş bir forumda ne yapmalıyım

Emin27272

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 22 Ekim 2024, 20:38:53 »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 06 Kasım 2024, 01:23:48 »
saçların dökülmeye devam ediyor dostum öncelik olarak güçlendirmelisin sonra saç ekimi düşünmelisin direk ekim hata olur
Global Moderator

Emin27272

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 06 Kasım 2024, 01:31:17 »
saçların dökülmeye devam ediyor dostum öncelik olarak güçlendirmelisin sonra saç ekimi düşünmelisin direk ekim hata olur
Hocam prp mezoterapi herşeyi denedim saçtaki aşırı yağlanma var finansteridi çok araştırdım ama daha fazla yağlanma yapar diye korkuyorum bazı yorumlar da daha çok yaglandirma yapmış

Facebook Twitter Instagram