Gönderen Konu: Yaş 28, Saçımın ekime uygunluğuna dair görüşler  (Okunma sayısı 343 defa)

standard_necmi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhabalar,

23 yaşımdan beri saçlarım dökülüyor ve son 1-2 senedir açıklık çok bariz bir seviyeye geldi. Ayrıca babam da kel ve saç dökülme tipi benimkiyle aynı.

Yurtdışında oturuyorum Aralık ayında 3 haftalığına Ankara'da bulunacağım ve bu dönemde saç ektirmeyi düşünüyorum.
Ancak iletişime geçtiğim ilk saç ekim merkezi aşağıdaki fotoğrafları gördukten sonra dökülmenin devam ettiğini ve 30 yaşını beklemem gerektiğini söyledi.
Şu ana kadar aldığım tek yorum bu yönde.

Saçlarımın dökülmesi moralimi etkiliyor. Bu yüzden bu kışın harekete geçmek istiyordum.

Saç tipimin ve yaşımın, saç ekimine uygunluğuyla ilgili değerli görüşlerinizi bekliyorum.

DarpMachine

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Yaş 28, Saçımın ekime uygunluğuna dair görüşler
« Yanıtla #1 : 19 Ekim 2024, 14:17:51 »
Genel incelme var . Medikal tedaviye yönel donöründe ince .

Kerimm34

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 19 Ekim 2024, 16:24:06 »
saçlar zayıf ve saç telleri  çok ince ,görüntüye bakılırsa dökülmeler ise çok agresif seyrediyor .önce tedavi sonra ekim derim ama kısa süreli bir tedavi değil aksine yıllar sürecek bir tedaviden bahsediyorum.

standard_necmi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 19 Ekim 2024, 16:35:13 »
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Tedavi önerisi, saç ekimi durumunda ekilen bölgenin tutma ihtimalini artırmak için mi ?

İlk gönderdiğim fotoğraflarda donör bölgeyi eklememişim şimdi ekliyorum. Ayrıca saçlarımın en alt kısmı isteyerek biraz daha kestirmiştim, bilmiyorum yorumlarınıza bir etkisi olur mu?

yılmaz71

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 22 Ekim 2024, 09:16:13 »
Kral saçlar baya dökülmüş. Ekim yaptır tabii. Saç bu yaşlarda lazım. Benim gibi bekleme. Ben şahsen keşke daha önce yaptırsaydım diyorum. Bu işin en zor kısmı bence iyi bir merkez seçmen. Forumda bir çok merkezin konusu var. Hepsini incele. Senden çok daha kötü durumda olup güzel sonuç alan çok fazla insan var

ony92

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 22 Ekim 2024, 10:44:50 »
Sınırlı zamanın var. Ankara Bekir Bek'i araştırmanı tavsiye ederim. Ancak saç tellerin ince ekmeyebilir.

ahmet turan

• Sr. Member
« Yanıtla #6 : 23 Ekim 2024, 00:14:55 »
Alan geniş ,saç telleri çok ince ve güçsüz ,minyatürleşme  hat safhada .Şu durumda ekim yaptırırsanız istediğiniz sonucu alamayabilirsiniz.

gladiator

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 24 Ekim 2024, 16:02:07 »
net protezlik bu kafa

standard_necmi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 30 Ekim 2024, 16:55:26 »
cevaplarınız için teşekkür ederim. ankaraya geldiğimde tekrar değerlendireceğim bu konuyu.

admin45

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 30 Ekim 2024, 18:18:04 »
hangi doktor ile görüştünüz bilmiyorum ama Şahin hoca ile görüşüp en azından ekime kadar takviyelr ve finastreid ile saçını ekime hazır hale getir kardeşim daha sonra ön taraf bir Ekim yaparsın ilerleyen süreçte sıkılaştırma ve arka bölgeye Ekim yaparsın ama direk böyle ekime girme dediğim gibi Şahin hoca ile görüş

Mehmet64

• Full Member
« Yanıtla #10 : 30 Ekim 2024, 19:15:13 »
net protezlik bu kafa

Bunu ne zaman engelleyeceksiniz ?
Her konuya aynı yorumu yapıyor sövelim mi illa buna
  • Ekim Tarihi: 25.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair
  • Greft Miktarı 2500
  • Yaşınız 23
  • Medikal Tedavi Prozinc Plus Şampuan,Proscar