Gönderen Konu: Doku Klinik Dr. Serkan Aygın 5.000 Greft DHİ - 17.10.2024 - 35 Yaş  (Okunma sayısı 584 defa)

berka

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar Merhaba, bu yazıyı insanlara fikir vermesi açısından yayımlıyorum. Bu sebeple kısa ve faydalı olmasını diliyorum. Eylül ayı içerisinde saç ektirmeye karar verdim. Araştırmalarım sonucu Dr. Serkan Aygına muayene oldum ve 17.10.2024 tarihinde operasyon için randevu aldım. 5.000 greft donör (4.600 Ense, 400 Sakal) için planlama yapıldı. Bu yazıyı 2. günümde yazıyorum. Paylaştığım fotoğrafların bazılarını ben, bazılarını ise klinik çekti.

Mümkün olduğunca bu postu güncel tutmaya çalışacağım.

berka

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim öncesi saç durumumu da paylaşıyorum.

berka

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları

Operasyon sonrası için bir kaç fotoğraf daha ekliyorum. Bundan sonrası için sanırım haftalık devam ederim.

berka

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları

@Hintell hocam sizin yorumlarınız nasıl ekimle ilgili?

OnNumero

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun üstat kabuk dökümü sonrası fotolarını bekleriz o zaman ekimle ilgili yorum yapmak daha sağlıklı olur umarım güzel sonuç olur.

berka

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun üstat kabuk dökümü sonrası fotolarını bekleriz o zaman ekimle ilgili yorum yapmak daha sağlıklı olur umarım güzel sonuç olur.

Teşekkür ederim. Kabuk dökümüne kadar 3-4 günde bir fotoğraf attıktan sonra haftalık ve aylık olarak güncellemeye çalışacağım. |-onayisareti-|

Yaser61

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç çizgisi ve ekim kalitesi güzel duruyor. Süreci güzel yonetirsen sonuç güzel olacaktır

berka

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç çizgisi ve ekim kalitesi güzel duruyor. Süreci güzel yonetirsen sonuç güzel olacaktır

Teşekkür ederim. Gerekli takviyelerle ilgili araştırmalarım devam ediyor :D

berka

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları

Merhaba,

Operasyondan sonraki 3. günümdeyim. Bugün ilk yıkama işlemi gerçekleşti. Görünümün şu an için olağan olduğunu söylediler. Şakaklarımda ekim olduğu için bant takamadım ve ne kadar önlem alsam da yüzüme şişlik inmişti. Neyseki azalıyor gitgide. Tahminimce Salı gününe kadar şişlikler gitmiş olur yüzümden.

ony92

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun ekimi hangi ekip yapmıştı

berka

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları

Merhaba,

Ekimi Hatice Bulut ve ekibi gerçekleştirdi.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun güzel bir saç ekimi kabuk sonraki fotograflar ?
Global Moderator

berka

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları

Teşekkür ederim Hocam. Operasyondan sonra kabuk dökümü yıkaması için 18 gün sonra görüşelim dediler. O yüzden kafamdaki kabuklar tam olarak dökülmedi. Şu an 13. gündeyim. Pazar günü kabuk dökme yıkaması için kliniğe gideceğim. O zaman  fotoğraf paylaşabilirim. Ama bugünkü durum an itibariyle aşağıdaki gibi.

berka

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları

Kabuk Dökümü sonrası Flaşlı Fotoğraflar

berka

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları

Kabuk Dökümü Sonrası Flaşsız Fotoğraflar

Facebook Twitter Instagram