Gönderen Konu: DHT Seviyeniz  (Okunma sayısı 440 defa)

agabrh

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: DHT Seviyeniz
« Yanıtla #16 : 29 Ekim 2024, 00:35:26 »
verdim hocam geldi

hocam kusura bakmayın ama sizi bulmuşken sorayım zor bulurum bir daha soracak birini

kaç gün sürüyor gelmesi
direkt siteden sipariş vermek yetiyor mu ekstra gümrük vergi vs uğraşıyor muyuz
ödeme yöntemi olarak kartlar geçerli olur mu yoksa paypal gibi bir yöntem mi gerekiyor

Batu90

• Full Member
« Yanıtla #17 : 29 Ekim 2024, 00:50:29 »
hocam kusura bakmayın ama sizi bulmuşken sorayım zor bulurum bir daha soracak birini

kaç gün sürüyor gelmesi
direkt siteden sipariş vermek yetiyor mu ekstra gümrük vergi vs uğraşıyor muyuz
ödeme yöntemi olarak kartlar geçerli olur mu yoksa paypal gibi bir yöntem mi gerekiyor

estagfullah sor tabi

ben avrupada yaşiyorum, gümrük vergisi felan yoktu, şayet olursa satıcıya bildiriyosun gümrük vergisini iade ediyolar. Gelmesi 8 gün sürdü ama ben daha pahalı olan fedex kargo seçeneğini seçtim, ödeme kredi kartı ile

İsmail Aydın

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #18 : 31 Ekim 2024, 00:12:36 »
Saçlı deride, dht baskılayıcıların etkisinin zayıf olduğunu öğrendiğimden belli topikal çözümlere başvurdum. pronzinc plus kullanıyorum yakında procapil de ekleyeceğim. Dht şöyle düşünebilirsiniz vücutta üretilir saç dibinde birikir, o yüzdne üretileni azaltsak bile arada kalan dht miktarı saç dibinde birikmeye devam ediyor.
Günlük Rutin
Cüce Palmiye 320mg
Finasteride 1.25 mg
Multivitamin
Kolajen - Aminoasitli ( 3. Ay başlandı)
Masaj (günde 5dk)
Dermastamp ( Haftada 2)  3. Ay başlandı
Ketoral (Haftada 1)
Prozinc plus losyon (Sabah - Akşam) 3. Ay başlandı

armazi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 31 Ekim 2024, 01:59:40 »
propical içerikli spreylerde genellikle alkol var minox gibi zarar verebilir siz hangisini düşünüyorsunuz

agabrh

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 01 Kasım 2024, 12:53:17 »
Saçlı deride, dht baskılayıcıların etkisinin zayıf olduğunu öğrendiğimden belli topikal çözümlere başvurdum. pronzinc plus kullanıyorum yakında procapil de ekleyeceğim. Dht şöyle düşünebilirsiniz vücutta üretilir saç dibinde birikir, o yüzdne üretileni azaltsak bile arada kalan dht miktarı saç dibinde birikmeye devam ediyor.

hocam cüce palmiye olarak ne kullanıyorsunuz ben xpecia kullanıyordum ama kötü yorum gördüm fazlaca değiştine dair merak ediyorum

borella01

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 01 Kasım 2024, 18:57:36 »
hocam cüce palmiye olarak ne kullanıyorsunuz ben xpecia kullanıyordum ama kötü yorum gördüm fazlaca değiştine dair merak ediyorum

fayda görmek istiyorsun ayrı kullanman daha iyi olur solgarın var mesela.

agabrh

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 01 Kasım 2024, 20:37:57 »
fayda görmek istiyorsun ayrı kullanman daha iyi olur solgarın var mesela.

aslında mantıklı da iyi bir marka bulmak lazım solgar iyidir de çok acayip pahalı mg olarak da düşük

fixx

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 05 Kasım 2024, 13:04:57 »
Ekimin 4.aydayım. Ölçtürmedim ama benim de dht yüksek bence. Xpecia bıraktıktan sonra kaldığı yerden devam dökülmeler.

Facebook Twitter Instagram