Gönderen Konu: Serkan Aygın hakkındaki görüşleriniz  (Okunma sayısı 293 defa)

4carrier

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Serkan Aygın hakkındaki görüşleriniz
« : 17 Ekim 2024, 11:02:28 »
Merhaba arkadaşlar, saç ekimi için Asuman Hair’den randevu aldım ancak Ocak ayına attı ve arada boşluk yok dediler. Bende benzer arayış içine girince Serkan Aygın beyin kliniği ile görüştüm ve bu ay sonunda boş yer olduğunu ilettiler. İki klinik arasında çok fazla karşılaştırma olduğunu biliyorum. İkisinin de çok fazla sonucuna baktım ve ikisi de güzel Ekim yapan merkezler. Asuman hanımı seçmemdeki sebep ön çizginin daha güzel olduğunu düşünmemdi. Serkan Aygın beyin kliniğindeki hanımefendi ile görüştüğümde revizyon olayını sordum ama net bir yanıt vermedi. Lafı çevirdi açıkçası. Fin vs kullanmayı düşünmüyorum. Fotoğraflarım olan diğer başlık https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=32854.new;topicseen#new . Sizce Ocak ayını beklemeli miyim? Yorumlarınızı bekliyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Serkan Aygın hakkındaki görüşleriniz
« Yanıtla #1 : 30 Ekim 2024, 21:52:55 »
serkan aygın başarılı revizeye gelince güzel olan saça bile revize veriyor hoca forumda örnekleri dolu :)
Global Moderator

4carrier

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 31 Ekim 2024, 22:13:06 »
Cevabiniz icin tesekkur ederim ancak Serkan Aygin benim icin malesef husran ile sonuclandi.

Ankara'dan ekim randevusu aldigim tarihte Istanbul ofislerine gittim.

Her sey basta guzeldi. Kan testi sirasinda bana Serkan Hocanin ofiste olmadigi soylendi. Istanbul disindan Serkan hoca icin geldigimi, madem olmayacak bu bilginin bana daha onceden neden verilmedigini sordum. Serkan hocanin planlarinin, programlarinin gunluk belli oldugunu daha onceden belli olmadigi icin bu sekilde bir bilgilendirme yapilmadigi seklinde cevap verildi.

Malesef Serkan hoca olmadigi icin beni Emirali Hamiloğlu doktor beye yonlendirdiler. Doktor bey planlamayi yapti ancak ben psikolojik olarak Serkan hocayi bekledigim icin butun hevesim kursagimda kaldi ve ekimden vazgectim. Yaptigim masraf da yanima kar kalmis oldu.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 06 Kasım 2024, 01:22:45 »
zaten ekipleri yapıyor saç ekimi yaptırabilirdin dostum fark eden bir durum olmazdı
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram