Anlatmak istediğim tam da buydu.“fotolar çok yetersiz ve ters ışıkta, daha detaylı foto paylaşırsanız gerçekten değeri olan yorumlar yapılabilir” cümlesini baştan söylemek varken gereksiz paylaşımdan başlayıp paylaşımın amacından devam edip yargılayıp üstüne yok efendim yönetim böyle fotoğrafları silsin demek beni rahatsız etti çünkü adamın yerine koyuyorum kendimi neticede şu forumdaki çoğu insan saçları yüzünden mutsuz ve hiç de kolay olmayan süreçlerden geçen insanlar. Bence herkes 3 düşünüp 1 söylemeli kelimelerini doğru seçmeli.Doğru kelimelerle iyiye iyi kötüye kötü gayet de denilebilir aynı şekilde yanlış paylaşımlar da eleştirilebilir.
Komiser dostum “Sizin ekiminiz belkide çok güzeldir , iyi yada kötü demiyorum keza bu fotoğraflardan saçlarınız hakkında yorum yapmak pek mümkün degil.” cümlesi ilk mesajımdan alıntı. Sanırım mesajin tamamını okumadınız.
Ben baga-Tarkan arkadaşın konusu kapansın, fotoları silinsin şeklinde bir cümle kullanmadım, onun konusunda yeri geldiği için belirttiğim cümleler sitenin genelindeki “araba içi, camdan cama, tersısık “ gibi yoruma musait olmayan fotoların tamamı İçin kullanılmış bir cümle.
Zaten yanlış anlaşılmaya mahal vermemek içinde son cümlemde “Sizin ekiminiz belkide çok güzeldir , iyi yada kötü demiyorum keza bu fotoğraflardan saçlarınız hakkında yorum yapmak pek mümkün degil“ ifadesini de kullandım.
İnanın sloocer sizin düşündüğünüz gibi “ EGOsu yüksek, sürekli moral bozmak İçin Mesajlar yazan, insanların psikolojileri düşünmeyen” birisi değil. Sitede yeni olduğunuz için 2000 e yakın iletimin sadece bir kaçına denk geldiniZ sanırım Ki “klasik sloocer yorumu” demişsiniz.
Herkez emin olsun, ben trol yada art niyetli bir forum kullanıcısı değil, tek amacım “tam ortadan konuşmak, ne gördüysem onu yorumlamak” .
Neyse zamanla tanışırız.