Gönderen Konu: Berna Hair 5400 greft 11.10.2024 Yaş 28  (Okunma sayısı 504 defa)

markwebber

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Berna Hair 5400 greft 11.10.2024 Yaş 28
« : 15 Ekim 2024, 20:47:07 »
Herkese merhaba. Kendi araştırmalarım sonucunda Berna Hanım'a 11 Ekim'de saç ekimi operasyonu oldum. Sürecin başından sonuna kadar ekibi ile birlikte müdahildi ve çok memnun kaldım.

Saç çizgim dökülmeden önceki saç çizgime denk düşecek şekilde çizildi, köşeler oval yerine şakak yapıma uygun olan bir çizim olduğunu düşünüyorum.
İlk bugüne ait yıkama sonrası hali mevcut. Üst tepe köşedeki kan lekesi eve dönüş yolunda farkında olmadan kafamı değdirmişim, ondan kaynaklı ama greftler yerinde duruyor :) Ekim günü ve ekim öncesi halini de referans olması açısından ekledim.

Genel olarak sizlerin değerli fikirlerini almak isterim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Berna Hair 5400 greft 11.10.2024 Yaş 28
« Yanıtla #1 : 15 Ekim 2024, 23:21:35 »
paylaşımlarından çok bir şey anlamadım ama ön çizgi çok garip duruyor bu berna bize ekşiden sallayan berna değil mi ya ?

çok garip duruyor saç ekimin tamda anlayamadım dostum paylaşımlarından ama ön çizgi hiç estetik gibi değil umarım saç yönlerinde dik değildir çim adam modeli pek güven vermiyor bu Han fendinin saç ekimleri
Global Moderator

markwebber

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 21 Ekim 2024, 10:58:11 »
10. gün yıkaması bu sabah gerçekleştirildi. ekim günü ile 10. gün arası ağrısız, sızısız geçti. Doğal olarak gerçekleşen kafa şişikliği dışında bir şikayetim olmadı, şişlik de 5. gün itibariyle sonlanmaya başladı. Bundan sonraki süreçte şok dökülmeyi bekleyeceğim ve aylık olarak 6 seans PRP işlemi gerçekleştirilecek. Şuanda tüm süreçten çok memnun kaldım.

korayy

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 22 Ekim 2024, 16:52:14 »
Hocam size gelecek olursam, öncelikle saç ekiminiz hayırlı olsun, umarım en güzel sonuçlar sizin olur.

Sonucunuzu paylaşınca en büyük cevabı siz vereceksiniz.

10. gün yıkaması bu sabah gerçekleştirildi. ekim günü ile 10. gün arası ağrısız, sızısız geçti. Doğal olarak gerçekleşen kafa şişikliği dışında bir şikayetim olmadı, şişlik de 5. gün itibariyle sonlanmaya başladı. Bundan sonraki süreçte şok dökülmeyi bekleyeceğim ve aylık olarak 6 seans PRP işlemi gerçekleştirilecek. Şuanda tüm süreçten çok memnun kaldım.

Seven

• Sr. Member
« Yanıtla #4 : 22 Ekim 2024, 20:19:54 »
Ön çizgi tasarımını beğenmedim umarım saç yönleride doğrudur bir kaç ekimini gördüm merkezin kalitesiz forumdan biri değilsiniz sanırım? Araştırma yaparak saç ektirmediniz ? Umarım güzel sonuç olur.
Biterse Bitsin Sonu değil ya!!

markwebber

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 22 Ekim 2024, 21:17:18 »
Hocam size gelecek olursam, öncelikle saç ekiminiz hayırlı olsun, umarım en güzel sonuçlar sizin olur.

Sonucunuzu paylaşınca en büyük cevabı siz vereceksiniz.

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Umarım başarılı bir sonuç alıp gelişmeleri burada paylaşmaya devam edeceğim.

markwebber

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 22 Ekim 2024, 21:20:45 »
Ön çizgi tasarımını beğenmedim umarım saç yönleride doğrudur bir kaç ekimini gördüm merkezin kalitesiz forumdan biri değilsiniz sanırım? Araştırma yaparak saç ektirmediniz ? Umarım güzel sonuç olur.

Yorumunuz için teşekkürler. Kendi orjinal saç çizgim referans alındı ve köşeler kalın favori bölgeme paralel bir şekilde maskülen bir şekil çizildi.

İşlemi gerçekleştirdiğim kliniği forumda da örneklerin denk geldim, instagram'da da yer alan sonuçlarını organik takipçili hesaptan ve hesapları isimleri ile yer alan gerçek kullanıcı deneyimlerinden referans alarak tercih ettim. Ekim öncesi ve sonrası süreçten memnunum, kesin sonuçları sabır ve zaman gösterecek.

markwebber

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 19 Kasım 2024, 11:39:16 »
Güncelleme adına 1. ay sonuçlarım bu şekilde. İlk ayı tamamlamama müteakiben PRP yapıldı. İşlem yapılan graft sayım yüksek olmasına rağmen donör bölgenin sağlıklı bir şekilde kapanıyor olmasından dolayı memnunum.

Facebook Twitter Instagram