Gönderen Konu: Dr.Serkan Aygın Doku Klinik 4.000 greft 01.10.2024 - Yaş 30  (Okunma sayısı 1037 defa)

Mytness

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba,

Uzun süredir forumu takip ediyorum. Kafamda bazı tereddütler olmasına rağmen burada paylaşılan konuları takip ederek biraz cesaret ile saç ekimi yaptırdım. Süreç hakkında biraz bilgi vermek isterim. Birkaç farklı ekim merkezinin buradaki gönderilerini takip ettikten sonra kendi saç tipime ve kafa yapıma benzer bazı kişilerin Serkan bey'de yaptırdıkları ekim sonuçları hoşuma gittiği için ekimi orada yaptırmaya karar verdim. Klinikten ilk başta Olcayto bey ile iletişime geçtim kendileri gerçekten çok iyi ilgilendiler teşekkür ederim.

07.09.2024 tarihinde muayene için kliniğe gittim serkan bey saçımı inceledi ön çizgi tasarımını ve greft dağıtımını yaptı kendisine güvendiğim için ön çizgiye müdahale etmedim ki sonuç olarak şuan memnun olduğumu söyleyebilirim yine de sizlerin görüşünü almak istedim.

01.10.2024 tarihinde operasyon için klinikteydim sabah saat 7:30 gibi beni ekipten bir kişi aldı (Operasyonu gerçekleştiren Meryem Hanım ve ekibi) Tıraş ve fotoğraf çekimleri sonrasında operasyon odasına beni aldılar saat 8:00 civarı meryem hanım geldi ve çizimleri yaptı. Sonrasında 8:30 civarı greft alımı başladı. Yaklaşık 2 saatlik bir süreden sonra 3800 kök Ense bölgesinden 200 kök sakaldan alım yapıldı. 11:00 gibi bana yiyecek bir şeyler getirdiler. Yemek molası sonrası Meryem hanım tekrar geldi ve çizgiyi yeniden kontrol etti. Meryem hanımdan sonra Emirali Bey geldiler ve son çizim ve greft dağıtımını yaptılar. Ekim 12:30 civarında başladı ve yaklaşık 3 saat sürdü 15:30 da ekim bitti ve beni yemek için kafeteryaya aldılar. Yemek sonrası ilaç kullanımı için bir kişi geldi ve bana ilaçlarla birlikte şampuan ve losyonu teslim etti. Saat 16:45 te klinikten ayrıldım.

Ertesi gün pansuman için gittim. 4. Gün ilk yıkamayı evde kendim gerçekleştirdim. Dün yani 13. Günde kabuk dökümünü yaptırdılar yine kendim yaptım ve süreç şuana kadar sorunsuz ilerledi. Tabi pansuman sonrası Damla hanım bana yapmam gereken herşeyi detaylı bir şekilde açıklamalı olarak gün gün yazdılar ilk yıkama için ve kabuk dökümü için bana videolar ilettiler bunlara göre işlemlerimi yaptım. Ve şu anda hiçbir problem olmadan süreç devam ediyor. Umarım sonrasında da iyi bir sonuç alabilirim.

Kullanacağım takviyeler;

Propecia (14.10 tarihinde başladım)
Serkan aygın MD BİO Set 1 i datın aldım elime ulaştığında başlayacağım ve sonrasında set 2 yi almayı düşünüyorum.

Bunun dışında önerebileceğiniz bir takviye vitamin vs var ise bilgilendirirseniz sevinirim. Ekim öncesi , Ekim sonrası, ilk yıkama sonrası , kabuk dökümü öncesi son gün, ve kabuk dökümü sonrası fotoğrafları paylaşıyorum.  Aklıma takılan bir nokta var. Verteks bölgesine ekim yapılmadığı için orta ve ön bölge yani ekim bölgesi bariz belli oluyor gibi geldi  acaba kızarıklıklar geçtiği zaman bu fark ortadan kalkar mı yada kullandığım takviyeler verteksi biraz güçlendirirse yine o geçiş bölgesinde görüntü biraz daha düzelir mi? Verteks te çok fazla büyüyemeyen saç kökü var kısa kısa siyah noktalar şeklinde.

Mytness

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr.Serkan Aygın Doku Klinik 4.000 greft 01.10.2024 - Yaş 30
« Yanıtla #1 : 15 Ekim 2024, 11:40:47 »
Şakak bölgesine yapılan ekim, Donör bölge 5. Gün, Kabuk dökümü öncesi ve sonrası fotoğrafları. Şu anda 14. Gündeyim. Dediğim gibi süreçten genel olarak memnunum şuan için yıkama yaparken vs ekim bölgesine dokunduğumda neredeyse donör bölge gibi sıklık hissediyorum.

Mytness

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 15 Ekim 2024, 11:42:15 »
Sonraki süreç için önerilerinizi rica ederim. Minoksidil kullanmayı düşünmüyorum.

Propecia için kullanım önerisi alabilir miyim? Akşam mı yoksa sabah mı kullanımını önerirsiniz?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 15 Ekim 2024, 23:27:26 »
selamlar ben önermem minoxil propecia kullansan daha iyi olur

saç ekiminde gayet güzel duruyor açık alana göre temiz güzel sık bir saç ekimi olmuş maşallah dostum
ön çizgi tasarımıda gayet başarılı
umarım sonucunuz güzel olsun zaten serkan hocanın sonuçları maşallah çok güzel umarım seninde güzel sonucun olur

forumu takip edip karar vermişsin mutlu olmanı dilerim bizim için daha önemli bu durumda iyi sonuç alman
Global Moderator

erich von

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 15 Ekim 2024, 23:32:46 »
hayırlı olsun saç ekiminiz maşallah hocam kaliteli güzel bir saç ekimi olmuş ön çizginiz ve saç ekim sıklığıda baya iyi duruyor tabi açık lan geniş umarım  güzel olur sonucunuz

mucahitt26

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 15 Ekim 2024, 23:43:41 »
hayırlı olsun saç ekiminiz güzel duruyor planlamada çok mantıklı açık alan için umarım güzel sonuç alırsınız
Asmed By Dilek Çakır saç ekimi

spokesperson

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 16 Ekim 2024, 00:02:02 »
hayırlı olsun umarım güzel sonuç alırsınız  güzel duruyor saç ekimiz açıklık fazlaymış umarım bu açık alana göre güzel sonuç olur

Mytness

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 16 Ekim 2024, 13:40:05 »
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Dönör bölgenin iyileşmesi ve takviye ilaçların etki durumuna göre 2 aşamalı olabilir diye plan yapılmıştı. Sonucu ben de çok merak ediyorum umarım iyi bir sonuç alırım. 1 yada 2 sene sonrasında duruma tekrar bakıp 2. Ekimi düşünüyorum.

Mytness

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 17 Ekim 2024, 10:13:01 »
Merhaba, 16. Günümdeyim bu sabah saçımı yıkarken yavaş yavaş dökülmeler olduğunu fark ettim 20-30 tel gibi acaba bunlar kayıp mıdır? Yoksa 16. Gün için normal midir şok dökülme mi başladı? Kabuk dökümü sonrası bugün 3. Gün

Mytness

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 21 Ekim 2024, 10:37:00 »
Merhaba, 20. Gün 3 adet fotoğraf ekliyorum yorumlarsanız sevinirim. Dökülmeler artmaya başladı yastıkta gözükmüyor ancak yıkama yaparken ve dokunduğumda bayağı dökülme oluyor. Fark ettiğim birşey sanırım bazı saçlarda ne yöne çevirirsem o yönde kalıyor sanırım döküleceği için kökten ayrılma yapıyor gibi tam olarak emin değilim. 

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 25 Ekim 2024, 12:12:14 »
Donör alan çok güzel homojen ve çok başarılı bir işçilikle saç alınmış
Toparlama hızlı kabuk sonrası görüntü çok güzel saç yönleri doğal yönlerinde
Saçlar çıkımca çok güzel şekil verip tarayacaksın ve doğal duracaktır umarım güzel devam eder süreç bı şekilde
Global Moderator

Mytness

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 25 Ekim 2024, 12:29:45 »
Donör alan çok güzel homojen ve çok başarılı bir işçilikle saç alınmış
Toparlama hızlı kabuk sonrası görüntü çok güzel saç yönleri doğal yönlerinde
Saçlar çıkımca çok güzel şekil verip tarayacaksın ve doğal duracaktır umarım güzel devam eder süreç bı şekilde

Teşekkür ederim yorumunuz için. Finasterid Propecia ile tepe bölgesini kapatabilir miyiz? yoksa oraya da ekim gerekli mi 😂 Sonucu bende çok merak ediyorum. Yaklaşık 1 sene her gün takviyeleri kullanmayı düşünüyorum sonrasında haftada 2 gün şeklinde yine bir süre devam edeceğim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 25 Ekim 2024, 12:37:05 »
Şu aşamada kullanman iyi olur sadece tepe değim tüm kafana ekilen greftlerinmdaha sağlıklı çıkmasına destek olur dostum tercih edersen
Rica ederim
Global Moderator

Mytness

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 31 Ekim 2024, 11:28:42 »
Merhaba, 30. Gün fotoğraflarını ekliyorum. Ekim bölgesindeki uyuşukluk hala devam ediyor. Şok dökülme devam ediyor ama çok yavaş ilerliyor sanki çok az dökülüyor. Ekim bölgesindeki uyuşukluk ve kızarıklık tahmini ne zaman geçer? Sanırım bu süreç 5-6 ay kadar sürebiliyor bazı konuşarda 7. 8. Aylarda da kızarıklıklar olduğunu gördüm. Bunun dışında donör bölge toparladı gibi ancak hala kaşıntı mevcut.

Günde 1 adet Prepecia , ve MD bio vitamin kullanıyorum. Ayrıca MD bio onarıcı serum günde 1 defa yıkama sonrası masaj yaparak uyguluyorum.

Mytness

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 31 Ekim 2024, 15:18:46 »
Biraz detaylı incelediğimde ön bölgenin sol tarafında çok az dökülme olmuş sağ tarafta da neredeyse çoğu dökülmüş bir tarafın diğer tarafa göre farklılık göstermesi normal midir?

Facebook Twitter Instagram