Saç Ekimi Sonuçları
Herkese merhaba, uzun zamandır forumu takip ediyorum ve sonunda ekimimi yaptırdım. İşlemimi konu başlığında da gördüğünüz gibi Ahmet Tosun'da yaptırdım. Şu an için herşeyden oldukça memnunum. Özellikle de ilgi alaka. İşlem ortalama 8 saat devam etti. Sürecin başından sonuna kadar Ahmet bey vardı. Ama tüm işlemi kendisi yapmadı elbette Ama kanal açma işlemini komple kendisi yaptı. Bu forum sayesinde sonuçlarını yakından izleme fırsatım oldu. İşçiliklerini de beğeniyorum. Tecrubeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
Geçmiş olsun dostum kabukları dökünce gayet rahatlayacaksın güzel bir uyku çekersin artık
Kabuklar döküldükten sonraki görüntü güzel. Moralini bozmak istemem ama sanırım en zor süreç yeni başlıyor Beklemek çok daha zor diyorlar
Hayırlı olsun ekimin. Kabuklar döküldükten sonra güzel görünüyor. umarım sonuç da güzel olur
Hayırlı olsun kabuk sonrası görüntü gayet güzel duruyor maşallah diyelim umarım sonucunuz da güzel olur süreç güzel başlar tüylenmeler ve kararmalar üç aydan sonra