Gönderen Konu: Acıbadem Gold City Hair Transplant / 8.10.2024 / Yaş : 26 / 4500 Greft  (Okunma sayısı 937 defa)

66delgado

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları

Merhabalar Acıbadem Goldcity de ekim operasyonunu gerçekleştirdim , ekim öncesi fotoğrafları ekliyorum . Ekim sonrası ilk gün biraz donör bölgemde fazla kanama oldu. Ek takviye olarak da proscara başladım 1.25 mg şeklinde.

66delgado

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim sonrası ve sonraki günler , sonraki günlerde suratımda biraz ödem oldu ve şişme meydana geldi
« Son Düzenleme: 11 Ekim 2024, 09:56:07 Gönderen: 66delgado »

66delgado

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
4.gün fotoğraflarım, gördüğünüz olumlu olumsuz durumlar tavsiyeleriniz var ise beklerim. Proscara devam ediyorum 1.25 mg olarak

Eminacil

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekimin hayirli olsun gayet güzel görünüyor planlaman bana nazaran daha cesurca :) ben tepeye ekmelerini istemedim sen bu riski almışsın proscar kullaniyorsun muhtemelen büyük cogunlugu tutar

66delgado

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekimin hayirli olsun gayet güzel görünüyor planlaman bana nazaran daha cesurca :) ben tepeye ekmelerini istemedim sen bu riski almışsın proscar kullaniyorsun muhtemelen büyük cogunlugu tutar

Teşekkürler :D evet dediğin gibi proscara devam ediyorum bir yan etki görmedim görmem de inşallah , senin ekiminde hayırlı olsun çok güzel olur umarım.

Tepede tatmin edici sonuç almak için de proscar şart gibi düşündüm.

Edgar X

• Hero Member
Hayırlı olsun bence aktif dökülmeleriniz olduğu için riskli bir ekim olmuş ama umarım buna rağmen hepsi tutar ve sonuç güzel olur.

66delgado

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun bence aktif dökülmeleriniz olduğu için riskli bir ekim olmuş ama umarım buna rağmen hepsi tutar ve sonuç güzel olur.

Teşekkür ederim , inşallah hocam güzel dilekleriniz için sağolun  :)

Yaş zamanla büyüdüğü için bir noktada çokta beklemek istemedim , finasteride ile aktif dökülmeyi durdururum diye düşündüm bakalım hayırlısı

66delgado

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
10.gün kabuk dökümü sonrası , finasterid 1 mg olarak devam .

66delgado

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
@Hintell hocam yorumunu bekliyorum :)

66delgado

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
19. gün fotoğrafları biotin vitamin ve proscara devam , ek olarak kliniğin verdiği serumlara devam ediyorum

pisikletadam

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
sağlıklı görünüyor hocam muhtemelen iyi bir sonuç alacaksın ama ilerde kendi saçların giderse asıl o zaman gerçek sonucu görürsün .

66delgado

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
sağlıklı görünüyor hocam muhtemelen iyi bir sonuç alacaksın ama ilerde kendi saçların giderse asıl o zaman gerçek sonucu görürsün .

Finasterid ile buna engel olamaz mıyım hocam  ? (ekimden sonra aktif olarak kullanıyorum)

66delgado

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
26.gün şok dökülme geçirdim , ama şu sıralar azaldı etkisi
takviyelere devam ediyorum ve biraz sivilcelenme oldu

Facebook Twitter Instagram