Herkese merhaba çiledaşlar. Yaşım 23. 14 yaşımdan beri saçlarım az da olsa dökülmeye başladı tabii ki çok yavaştı lakin 17 ila 21 arasında aşırı fazla şekilde döküldü(bu dönemde ailede herkes kel veya az saçlı olduğu için biraz tecrübe vardı ve dönem dönem minoxil forte %5 kullandım ama çok uzun değil baya bir rahatlattı dökülmemi.) ve son 2 senedir gayet yavaşlamış bir şekilde hatta mevsim geçişleri haricinde hiç dökülmüyor bile. Artık yavaşladığını düşündüğüm dökülmenin ardından bu saçlarımı korumak ve bir ekimle taçlandırmak istedim:). bu yüzden sizden bu isteklerim üzerine tavsiye istiyorum. Kalanlar da dökülecekse bile gençliğimde saçım olsun 30umdan sonra saçım olmasın her gün jileti vurur geçerim kafasındayım. çok ışıklı olmayan ortamlarda ve çok uzatmadığım kullanımlarda benim için yeterli olan bi saçım var diye düşünüyorum ve çevremdekileirn yorumu da bu şekilde ama yaklaşık 2 senedir kafamda olan ektirme isteği son 3 4 aydır tavan yaptı. çevremizde AHDCLİNİC ANTALYA da ekim yaptırmış olanlar var ve gayet saçlı duruyorlar benim de aklıma yattı fiyatı da bütceme uygun. neden olmasın diyorum.sizlerden değerli yorumlarını ve tavsiyelerini bekliyorum özellikle Hintell hocam sizden
))...
1)yaş 23
2)14 yaşımda başladı(çok az)
3)14-17 arası çok az 17-21 arası agresif 21-23 arası çok az
4)saç dökülmem ön bölgelerden başlayıp vertex ile devam etti
5)19 yaşımda Rusya ya gittiğim içim o dönemden beri ilaç kullanmadım.(en son ve tek minoxil forte %5 kullandım dönem dönem)