Gönderen Konu: YAŞ 23 SAÇ EKİMİ VE MEVCUT SAÇI KORUMAK  (Okunma sayısı 315 defa)

keloglukel5858

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
YAŞ 23 SAÇ EKİMİ VE MEVCUT SAÇI KORUMAK
« : 10 Ekim 2024, 01:23:17 »
Herkese merhaba çiledaşlar. Yaşım 23. 14 yaşımdan beri saçlarım az da olsa dökülmeye başladı tabii ki çok yavaştı lakin 17 ila 21 arasında aşırı fazla şekilde döküldü(bu dönemde ailede herkes kel veya az saçlı olduğu için biraz tecrübe vardı ve dönem dönem minoxil forte %5 kullandım ama çok uzun değil baya bir rahatlattı dökülmemi.) ve son 2 senedir gayet yavaşlamış bir şekilde hatta mevsim geçişleri haricinde hiç dökülmüyor bile. Artık yavaşladığını düşündüğüm dökülmenin ardından bu saçlarımı korumak ve bir ekimle taçlandırmak istedim:). bu yüzden sizden bu isteklerim üzerine tavsiye istiyorum. Kalanlar da dökülecekse bile gençliğimde saçım olsun 30umdan sonra saçım olmasın her gün jileti vurur geçerim kafasındayım. çok ışıklı olmayan ortamlarda ve çok uzatmadığım kullanımlarda benim için yeterli olan bi saçım var diye düşünüyorum ve çevremdekileirn yorumu da bu şekilde ama yaklaşık 2 senedir kafamda olan ektirme isteği son 3 4 aydır tavan yaptı. çevremizde AHDCLİNİC ANTALYA da ekim yaptırmış olanlar var ve gayet saçlı duruyorlar benim de aklıma yattı fiyatı da bütceme uygun. neden olmasın diyorum.sizlerden değerli yorumlarını ve tavsiyelerini bekliyorum özellikle Hintell hocam sizden :))))...

1)yaş 23
2)14 yaşımda başladı(çok az)
3)14-17 arası çok az 17-21 arası agresif 21-23 arası çok az
4)saç dökülmem ön bölgelerden başlayıp vertex ile devam etti
5)19 yaşımda Rusya ya gittiğim içim o dönemden beri ilaç kullanmadım.(en son ve tek minoxil forte %5 kullandım dönem dönem)

admin45

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: YAŞ 23 SAÇ EKİMİ VE MEVCUT SAÇI KORUMAK
« Yanıtla #1 : 10 Ekim 2024, 01:58:34 »
Eğer ektirmeyi düşünüyorsan en azından 4-5 ay doktor kontrolünde  finastreid kulanıp hem donörü güçlendir hemde var olan saçını ekimde daha az zarar almasını sağla bu şekilde ekime girecek olursan toplamsı çok zor olur

keloglukel5858

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 10 Ekim 2024, 02:25:12 »
Eğer ektirmeyi düşünüyorsan en azından 4-5 ay doktor kontrolünde  finastreid kulanıp hem donörü güçlendir hemde var olan saçını ekimde daha az zarar almasını sağla bu şekilde ekime girecek olursan toplamsı çok zor olur
Ekim olacaksa bile 2 ay sonrasına en erken randevu verildi 2 ay yeterli olur mu bir de neden toplaması güç olue açıklayabilir misiniz biraz

ony92

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 10 Ekim 2024, 10:27:51 »
Saçlarımız benzer özellikte. En iyi saç ekim merkezleri ile görüştüm. Bu tarz dökülmelerde ekime yanaşmıyorlar. En az 6 ay finasterid kullanıp ekilmesini, ilaç bırakımından sonrada zayıflık oluşup, dökülmenin devam edeceğini söylüyorlar. Standart tip dökülmeden şakaklardan gerileyen saç bizim dökülmemizde ense ve kulak üstünde de ilerliyor. Babanız nw6-7 olması muhtemel. Genetik yatkınlık da var mı

keloglukel5858

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 10 Ekim 2024, 10:51:52 »
Saçlarımız benzer özellikte. En iyi saç ekim merkezleri ile görüştüm. Bu tarz dökülmelerde ekime yanaşmıyorlar. En az 6 ay finasterid kullanıp ekilmesini, ilaç bırakımından sonrada zayıflık oluşup, dökülmenin devam edeceğini söylüyorlar. Standart tip dökülmeden şakaklardan gerileyen saç bizim dökülmemizde ense ve kulak üstünde de ilerliyor. Babanız nw6-7 olması muhtemel. Genetik yatkınlık da var mı
Aynen dediğiniz gibi hocam babamın da bu şekilde tek farkımız onun lisede tamamen saçları dökülmüş. Benim sürecimde daha uzun sürüyor. Peki siz yaptırabildiniz mi ekiminizi ya da ilaçlarla ne kadar geciktirebildiniz dökülmeyi ?

admin45

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 10 Ekim 2024, 10:56:03 »
Çünkü saçınız çok güçsüz duruyor oraya yapılacak olan müdahaleler sonrası güçüsüz olan saç kendini daha zor toparlar hemde estetik bakımdan daha kötü durur bu yüzden en as 4-5 ay finastreid kulanıp hem donörü hemde var olan saçını koruyarak en az zar alcak şekle sokmanızı tavsiye ediyorum 2 ay az gibi duruyor ama sizin tercihiniz

keloglukel5858

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 10 Ekim 2024, 11:35:08 »
Çünkü saçınız çok güçsüz duruyor oraya yapılacak olan müdahaleler sonrası güçüsüz olan saç kendini daha zor toparlar hemde estetik bakımdan daha kötü durur bu yüzden en as 4-5 ay finastreid kulanıp hem donörü hemde var olan saçını koruyarak en az zar alcak şekle sokmanızı tavsiye ediyorum 2 ay az gibi duruyor ama sizin tercihiniz
Anladım hocam ilacı ilk defa duydum forumda yeniyim herkes tavsiye de etmiş birbirine. Bu ilacı kullanmak hem ekim için hem de var olan saçların korunması için gerekli bir ilaç mı ?

admin45

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 11 Ekim 2024, 00:06:52 »
Evet tabiki aktif dht enegelyen bir ilaç eğer yan etkileri çok fazla olmazsa kesinlikle doktor kontrolünde dediğim süre kullan

Facebook Twitter Instagram