Hayırlı olsun,
Ekim öncesi mevcut saçlarınızda en kötü yer tepe bölgesi ancak yapılan ekimde tepe bölgesine hiçbir işlem yapılmamış.
En azından 500 ya da 1000 greft civarı da tepeye ekim yapılıp destek verilemez miydi acaba diyorum.
Serhun Bey paylaşımlar için teşekkürler. Dr. Kul benim görüştüğüm ilk doktordu, acemiliğime geldi can kulağıyla dinleyemedim galiba. 2. randevu alıp "saçları ön çizgiden arka noktaya kadar dağıtarak mı ekeceksiniz" diye sormayı planlıyordum ama ....bu paylaşım sayesinde anlaşılıyor ki dr. bey sizin operasyonda 3.500 greftin hepsini önden başlayıp ancak kafa orta noktasına kadar ektiğine göre ve bana "sende 3.000 greft hedefliyoruz" dediğine göre bana haydi haydi bu tarz bir ekim yapacak, gerilere hiç gitmeyecek.
Iron Maiden bu durumda bana ne diyorsun? Dr. Alp Aslan'ı tercih edip 3.500 alıp ön hattı ve şakakları doğallaştırıp en ön hatta sık, arkaya daoğru seyrelecek şekilde bütün kafaya mı ektireyim yoksa Dr. Kul'u tercih edip 3.000 veya çıkarsa biraz fazlası ile ancak kafa orta noktaya varacak şekilde ekim mi yaptırtayım? Nedense diğer büyük doktorlar maillerime dönüş yapmadıkları için onların fikirlerini bilmiyorum.
Reciproc umarım sen de bu kısmı görürsün ve Serhun Beyin 2. fotosunu da kıyaslayarak yorum yaparsın