Gönderen Konu: Zekeriya KUL 3500 greft.  (Okunma sayısı 44284 defa)

serhun2009

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Zekeriya KUL 3500 greft.
« Yanıtla #30 : 15 Mart 2016, 22:58:57 »
Özür dileyerek anlik fotomu paylasiyorum. Sivilcelenme azaldi. Ön sac cizgim olustu gibi. Tahminen çıkışların baslamasi lazim cunku dokulme tamamen durdu gibi...

serhun2009

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 15 Mart 2016, 23:10:23 »
saç ekiminiz hayırlı olsun iyi olacağına eminim zaten saç olan bölgeye ekilmiş saçlar çıkınca   ön çizgi çok doğal duracak  size sormak istediğim birkaç bişey var zekeriya hoca göğüsten alım yapıyormu kredi kartı geçiyormu daha önce kendisine saç ektirmiştim  ozaman konuşmuştum bunları ama hatırlamıyorum ne demişti acaba sizin bilginiz varmı
Hocam Teşekkürler. Zekeriya hocanın sakaldan aldigini biliyorum. Gogus uzerinde de calisiyorum demisti. Kredi karti olayi yok. Pesin parayla calisiyor pazarlıkta yapamadik. Asistani para isleriyle ilgileniyor. Ben butcemi ciddi anlamda zorlayarak ekim yaptirdim. Amacim profesyonel ellerde ekim olsun rezil olmayayim dedim. Bir arkadasim benimkinin üçte bir fiyatına arena medde yaptırdı insallah sonucu iyi olur ama kulak ustu 3 cm kare kel ve 100 metreden belli oluyor.

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 16 Mart 2016, 20:05:28 »
Dediğiniz gbi dökülme durmuş şimdiden sonra çıkışlar başlar inşallah dilediğiniz gibi olur.

takıntılı

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 19 Mart 2016, 15:47:11 »
saç ekiminiz hayırlı olsun iyi olacağına eminim zaten saç olan bölgeye ekilmiş saçlar çıkınca   ön çizgi çok doğal duracak  size sormak istediğim birkaç bişey var zekeriya hoca göğüsten alım yapıyormu kredi kartı geçiyormu daha önce kendisine saç ektirmiştim  ozaman konuşmuştum bunları ama hatırlamıyorum ne demişti acaba sizin bilginiz varmı
Hocam Teşekkürler. Zekeriya hocanın sakaldan aldigini biliyorum. Gogus uzerinde de calisiyorum demisti. Kredi karti olayi yok. Pesin parayla calisiyor pazarlıkta yapamadik. Asistani para isleriyle ilgileniyor. Ben butcemi ciddi anlamda zorlayarak ekim yaptirdim. Amacim profesyonel ellerde ekim olsun rezil olmayayim dedim. Bir arkadasim benimkinin üçte bir fiyatına arena medde yaptırdı insallah sonucu iyi olur ama kulak ustu 3 cm kare kel ve 100 metreden belli oluyor.
alınan bölgedemi 3 cm kellik oldu  bir müddet sonra iyileşiyor birazda  uzayınca saçlar tamamen kapanıyor birşey belli olmuyor  hiç

Aslan888

• Ziyaretçi
« Yanıtla #34 : 19 Mart 2016, 23:02:51 »
Hocam guzel olmusta nike takildim saclar 2009 dami dokulmeye basladi :))

serhun2009

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 20 Mart 2016, 18:40:57 »
 alınan bölgedemi 3 cm kellik oldu  bir müddet sonra iyileşiyor birazda  uzayınca saçlar tamamen kapanıyor birşey belli olmuyor  hiç
[/quote] Evet arkadasin alim bölgesinde kellik oldu. Belki ilerleyen surecte geçebilir ama ilk etapta 6000 kok alimi bana pek mantikli gelmiyor. Zekeriya hoca 3500 den fazla almak istemiyor. Cunku alim esnasinda donor bolgeye verilen tahribat sonra belli olur diyor

serhun2009

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 20 Mart 2016, 18:45:11 »
Yok hocam 2009 da eposta olusturmustum ordan kalmis. 34 yasindayim 18 yasindan itibaren dokulme basladi. Sac konusunda yuzum hic gülmedi. Simdi silik de olsa bir ön sac cizgim var inanin insanin goruntusunu cok değiştiriyor

Aslan888

• Ziyaretçi
« Yanıtla #37 : 20 Mart 2016, 21:12:13 »
Yok hocam 2009 da eposta olusturmustum ordan kalmis. 34 yasindayim 18 yasindan itibaren dokulme basladi. Sac konusunda yuzum hic gülmedi. Simdi silik de olsa bir ön sac cizgim var inanin insanin goruntusunu cok değiştiriyor
Cok dogru hocam sana katiliyorum saglarda bulusalim stop :) sac cok onemli hepimiz ferdi derbeder rolune girdik yuzumuz gulmuyo su saclar olsada kadiri oynasak biraz :)

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 30 Mart 2016, 18:18:14 »
son durum nedir??

serhun2009

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 31 Mart 2016, 15:15:18 »
son durum nedir??
Son durum gayet iyi ön sac cizgisi gun gectikce belirgenlesiyor..

agaleee

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 31 Mart 2016, 16:10:14 »
Usta süreç yavas yavas ilerlemeye baslamis guzel gorunuyor insallah bu ekim guzel olacakk

Fue Surgeon

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 31 Mart 2016, 16:32:03 »
Çok doğal bir ekim olmuş bir kere, hiç anlaşılmıyor özellikle de böyle öne doğru düz bırakılırsa bilmeyenin anlaması mümkün değil sıklıkta istenilen düzeyde olursa çok efsane bir ekim sonucu görebiliriz.

serhun2009

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 31 Mart 2016, 17:08:25 »
Çok doğal bir ekim olmuş bir kere, hiç anlaşılmıyor özellikle de böyle öne doğru düz bırakılırsa bilmeyenin anlaması mümkün değil sıklıkta istenilen düzeyde olursa çok efsane bir ekim sonucu görebiliriz.
Usta süreç yavas yavas ilerlemeye baslamis guzel gorunuyor insallah bu ekim guzel olacakk
iyi dilekleriniz için teşekkürler..90 gün geride kaldı...Ektirsem mi ektirmesem mi derken birden cesareti mi topladım ve ektirdim..ilk 1 ay gözler üzerinizde oluyor..ikinci ay gözler alışıyor ve üçüncü aya doğru kolay kolay farkedilmiyor..Acaba diyerek ekim işini erteleyenler arkadaşlar kendinize göre en iyi belirleyin ve daha fazla geciktirmeyin..Erkek olarak saçımızdan başka süsümüz yok, aynaya baktığınız zaman gerçekten iyi görünüyor..Ben halimden memnunun inşallah daha da iyi olacak diye düşünüyorum. İlk 2 ay biotin vitamini kullandım, bitince bıraktım. Herhangi bir zararı yoktur muhtemelen ama akışına bıraktım bakalım herkes hakkında hayırlısı..

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 14 Nisan 2016, 10:12:39 »
saçlar sıklaşmaya başladı mı son durum ne 3 ay 14 gün olmuş heralde

agaleee

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 14 Nisan 2016, 19:30:35 »
Son durum nedirrr