Saç Ekimi Sonuçları
saç ekiminiz hayırlı olsun iyi olacağına eminim zaten saç olan bölgeye ekilmiş saçlar çıkınca ön çizgi çok doğal duracak size sormak istediğim birkaç bişey var zekeriya hoca göğüsten alım yapıyormu kredi kartı geçiyormu daha önce kendisine saç ektirmiştim ozaman konuşmuştum bunları ama hatırlamıyorum ne demişti acaba sizin bilginiz varmı
Alıntı yapılan: takıntılı - 14 Mart 2016, 22:23:11saç ekiminiz hayırlı olsun iyi olacağına eminim zaten saç olan bölgeye ekilmiş saçlar çıkınca ön çizgi çok doğal duracak size sormak istediğim birkaç bişey var zekeriya hoca göğüsten alım yapıyormu kredi kartı geçiyormu daha önce kendisine saç ektirmiştim ozaman konuşmuştum bunları ama hatırlamıyorum ne demişti acaba sizin bilginiz varmı Hocam Teşekkürler. Zekeriya hocanın sakaldan aldigini biliyorum. Gogus uzerinde de calisiyorum demisti. Kredi karti olayi yok. Pesin parayla calisiyor pazarlıkta yapamadik. Asistani para isleriyle ilgileniyor. Ben butcemi ciddi anlamda zorlayarak ekim yaptirdim. Amacim profesyonel ellerde ekim olsun rezil olmayayim dedim. Bir arkadasim benimkinin üçte bir fiyatına arena medde yaptırdı insallah sonucu iyi olur ama kulak ustu 3 cm kare kel ve 100 metreden belli oluyor.
Hocam guzel olmusta nike takildim saclar 2009 dami dokulmeye basladi
Alıntı yapılan: Aslan888 - 19 Mart 2016, 23:02:51Hocam guzel olmusta nike takildim saclar 2009 dami dokulmeye basladi Yok hocam 2009 da eposta olusturmustum ordan kalmis. 34 yasindayim 18 yasindan itibaren dokulme basladi. Sac konusunda yuzum hic gülmedi. Simdi silik de olsa bir ön sac cizgim var inanin insanin goruntusunu cok değiştiriyor
son durum nedir??
Çok doğal bir ekim olmuş bir kere, hiç anlaşılmıyor özellikle de böyle öne doğru düz bırakılırsa bilmeyenin anlaması mümkün değil sıklıkta istenilen düzeyde olursa çok efsane bir ekim sonucu görebiliriz.
Usta süreç yavas yavas ilerlemeye baslamis guzel gorunuyor insallah bu ekim guzel olacakk