Gönderen Konu: Zekeriya KUL 3500 greft.  (Okunma sayısı 44301 defa)

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Zekeriya KUL 3500 greft.
« Yanıtla #15 : 12 Ocak 2016, 07:10:29 »
Hayırlı olsun,

Ekim öncesi mevcut saçlarınızda en kötü yer tepe bölgesi ancak yapılan ekimde tepe bölgesine hiçbir işlem yapılmamış.

En azından 500 ya da 1000 greft civarı da tepeye ekim yapılıp destek verilemez miydi acaba diyorum.

Serhun Bey paylaşımlar için teşekkürler. Dr. Kul benim görüştüğüm ilk doktordu, acemiliğime geldi can kulağıyla dinleyemedim galiba. 2. randevu alıp "saçları ön çizgiden arka noktaya kadar dağıtarak mı ekeceksiniz" diye sormayı planlıyordum ama ....bu paylaşım sayesinde anlaşılıyor ki dr. bey sizin operasyonda 3.500 greftin hepsini önden başlayıp ancak kafa orta noktasına kadar ektiğine göre ve bana "sende 3.000 greft hedefliyoruz" dediğine göre bana haydi haydi bu tarz bir ekim yapacak, gerilere hiç gitmeyecek.

Iron Maiden bu durumda bana ne diyorsun? Dr. Alp Aslan'ı tercih edip  3.500 alıp ön hattı ve şakakları doğallaştırıp  en ön hatta sık, arkaya daoğru seyrelecek şekilde bütün kafaya mı ektireyim yoksa Dr. Kul'u tercih edip 3.000 veya çıkarsa biraz fazlası ile ancak kafa orta noktaya varacak şekilde ekim mi yaptırtayım? Nedense diğer büyük doktorlar maillerime  dönüş yapmadıkları için onların fikirlerini bilmiyorum.

Reciproc umarım sen de bu kısmı görürsün ve Serhun Beyin 2. fotosunu da kıyaslayarak  yorum yaparsın

Hocam, tüm bölgeye dağıtarak ekilmesini istiyorsanız eğer, bunu doktorla bir görüşmenizde fayda var.Yapacağını zannetmiyorum ama yapadabilir. Eğer yapmıyorsa mutlaka bir düşüncesi ve bilgisi vardır. Bu da ekim için önemlidir. Sitedeki örneklerde genelde belirli bölgeye ekimi yapıyor.Ancak sonuçlara baktığımız zaman ektikleri çıkıyor ve başarılı duruyor. Alp Aslan ekimleri sitemizde daha yeni, herhangi bir süreç tamamlanmadığından ne kadar başarılı olduğunu bilmiyoruz..Sizin ikinci ekiminiz ve her greftin önemi çok büyük. Bu doğrultuda her dönordaki her grefti başarılı şekilde kullanacak bir doktor tercihi yapmak zorundasınız..Tekrar görüşmenizde fayda var.

halacboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 12 Ocak 2016, 09:36:27 »
Hayırlı olsun,

Ekim öncesi mevcut saçlarınızda en kötü yer tepe bölgesi ancak yapılan ekimde tepe bölgesine hiçbir işlem yapılmamış.

En azından 500 ya da 1000 greft civarı da tepeye ekim yapılıp destek verilemez miydi acaba diyorum.

Serhun Bey paylaşımlar için teşekkürler. Dr. Kul benim görüştüğüm ilk doktordu, acemiliğime geldi can kulağıyla dinleyemedim galiba. 2. randevu alıp "saçları ön çizgiden arka noktaya kadar dağıtarak mı ekeceksiniz" diye sormayı planlıyordum ama ....bu paylaşım sayesinde anlaşılıyor ki dr. bey sizin operasyonda 3.500 greftin hepsini önden başlayıp ancak kafa orta noktasına kadar ektiğine göre ve bana "sende 3.000 greft hedefliyoruz" dediğine göre bana haydi haydi bu tarz bir ekim yapacak, gerilere hiç gitmeyecek.

Iron Maiden bu durumda bana ne diyorsun? Dr. Alp Aslan'ı tercih edip  3.500 alıp ön hattı ve şakakları doğallaştırıp  en ön hatta sık, arkaya daoğru seyrelecek şekilde bütün kafaya mı ektireyim yoksa Dr. Kul'u tercih edip 3.000 veya çıkarsa biraz fazlası ile ancak kafa orta noktaya varacak şekilde ekim mi yaptırtayım? Nedense diğer büyük doktorlar maillerime  dönüş yapmadıkları için onların fikirlerini bilmiyorum.

Reciproc umarım sen de bu kısmı görürsün ve Serhun Beyin 2. fotosunu da kıyaslayarak  yorum yaparsın

Abi ben Alp Aslan' a ekim yaptırdım sana tavsiyem. Ben daha önceden gördüm ekim yaptığı kişileri başka forumlarda falan. Ama burda 3-4 kişi var yaptıran 3-4 aya kadar sonucumuz belli olur ona göre değerlendirirsin. Ektirenlerin hepsinde mevcut saçları var yani bir nevi sıklaştırma ekimi.  Alp Hoca zaten eğer şöyle olacak bu şekil yaparım dedikten sonra onu yapıyor. Aksi bişey istersen ben yapamam o şekil diyor. Bence biraz sabır bizim  sonuçlarımızı görmende fayda var.

rosred

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 02 Şubat 2016, 18:39:30 »
kardesım hayırlı olsun yenı resimlerni beklıyoruz

nomad41

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 02 Şubat 2016, 18:52:35 »
Hocam geçmiş olsun..Umarım istediğini sonucu alırsınız.Greft ücreti ne kadar ??Micromotorla mı alım yaptı ??

serhun2009

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 03 Şubat 2016, 16:09:33 »
Teşekkür ederim. Grefti 1 Euro pazarlik yapmadi. Alim mikromotor ekim ise igne ile anlik ekim yapti.

dante75

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 28 Şubat 2016, 21:53:59 »
Nedir saçlarınızın son durumu foto paylaşırmısınız

serhun2009

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 29 Şubat 2016, 16:29:07 »
Bugun 60. gun. Sivilcelenmeler var. Sol taraf sag tarafa göre daha fazla döküldü.

vincenzo234

• Ziyaretçi
« Yanıtla #22 : 29 Şubat 2016, 19:07:48 »
Çıkacak hocam bu saç belli :)

norvecli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 29 Şubat 2016, 22:38:18 »
zekte sok døkulme az oluyor. pro.pecia azaltiyor saniyordum ama øyle degilmis. birkez daha gørmus olduk.

serhun2009

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 01 Mart 2016, 10:18:57 »
zekte sok døkulme az oluyor. pro.pecia azaltiyor saniyordum ama øyle degilmis. birkez daha gørmus olduk.

Sadece Biotin kullanıyorum. Benim ile aynı tarihlerde farklı yerlerde ekim yapan arkadaşlar 55. günde eski haline dönmüştü. Ben 60. gündeyim ama dökülme sanki fazla olmadı gibi. Hayırlısı bakalım iyi mi kötü mü bilmiyorum bekleyip göreceğiz

halacboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 01 Mart 2016, 10:27:49 »
Herkeste saç gelişimi farklıdır forumda bunu iyice anladım. Bazen şok dökülme olan kişilerde daha iyi sonuç oluyor bazen kötü kişinin tamamen saç yapısı ve fazıyla alakalı şok dökülmeye ve mevcut saçlarının çıkmasına çok aceleci davranma hocam çıkıyor sıkıntı yok.

takıntılı

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 14 Mart 2016, 22:23:11 »
saç ekiminiz hayırlı olsun iyi olacağına eminim zaten saç olan bölgeye ekilmiş saçlar çıkınca   ön çizgi çok doğal duracak  size sormak istediğim birkaç bişey var zekeriya hoca göğüsten alım yapıyormu kredi kartı geçiyormu daha önce kendisine saç ektirmiştim  ozaman konuşmuştum bunları ama hatırlamıyorum ne demişti acaba sizin bilginiz varmı

agaleee

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 15 Mart 2016, 00:25:52 »
Usta 75 gün oldu foto bekliyoruz artık

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 15 Mart 2016, 13:23:01 »
Aynen hocam foto bekliyoruz...