Gönderen Konu: Finasteride hakkında bilgi  (Okunma sayısı 148 defa)

Mehmet ahmet Yilmaz

• Yeni üye
  • *
Finasteride hakkında bilgi
« : 08 Ekim 2024, 21:11:56 »
Merhaba arkadaşlar ben 21 yaşındayım iki sene önce saç ektirdim fakat doğal saçlarda azalınca saçlarda seyreklik olmaya başladı finasteride kullanmak istiyorum ama bazı endişelerim var cevaplarsanız sevinirim
1)21-22 yaşinda kullananlar var başlamak için erkenmi?
2)yan etkileri kalicimi?
3) kısır olma muhabbeti doğrumu?
4) ne gibi yan etkiler yaşayabilirim ve etki yaşayacağımiz kesinmi?

kelkalmamaliyim

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Finasteride hakkında bilgi
« Yanıtla #1 : 08 Ekim 2024, 22:34:12 »
Ben 21 yaşında başladım şuan 23 yaşındayım. Başlamak için ideal yaşlar. Yan etkileri kesinlikle yaşamadan bilemezsin. Mesela ben ara sıra libido düşüklüğü harici hiçbir yan etki yaşamıyorum. Bazısının libidosunu sıfırlıyor. Denemen gerek.
  • Medikal Tedavi 1 Ağusos 2022'den beri 4/1 proscar

Mehmet ahmet Yilmaz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 08 Ekim 2024, 22:45:32 »
.

Mehmet ahmet Yilmaz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 08 Ekim 2024, 22:46:05 »
Ben 21 yaşında başladım şuan 23 yaşındayım. Başlamak için ideal yaşlar. Yan etkileri kesinlikle yaşamadan bilemezsin. Mesela ben ara sıra libido düşüklüğü harici hiçbir yan etki yaşamıyorum. Bazısının libidosunu sıfırlıyor. Denemen gerek.
Kısır olma mevzusu ve yan etkilerin kalıcı olma durumu doğrumu reis?

Mehmet ahmet Yilmaz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 08 Ekim 2024, 22:54:32 »
iki senede dökülme oluyormu yoksa iki sene önceki halinden dahami iyi ne durumda saçların biraderim

kelkalmamaliyim

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 09 Ekim 2024, 10:54:19 »
Kısır olma mevzusunu ilk defa senden duyuyorum. Hadım ilacı mı bu kısır edecek hiç zannetmiyorum. Sadece jinekomasti yaparsa kalıcı olabilir. Yağlı bir vücudun, göğüsün varsa bir ihtimal jinekomasti yapabilir. Dökülme halen dönem dönem oluyor fakat saç kalitem kesinlikle daha iyi.
  • Medikal Tedavi 1 Ağusos 2022'den beri 4/1 proscar

Mehmet ahmet Yilmaz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 09 Ekim 2024, 12:23:00 »
Kısır olma mevzusunu ilk defa senden duyuyorum. Hadım ilacı mı bu kısır edecek hiç zannetmiyorum. Sadece jinekomasti yaparsa kalıcı olabilir. Yağlı bir vücudun, göğüsün varsa bir ihtimal jinekomasti yapabilir. Dökülme halen dönem dönem oluyor fakat saç kalitem kesinlikle daha iyi.
anladım dostum teşekkür ederim

Facebook Twitter Instagram