Gönderen Konu: Asuman Hair - 3500 Greft - 04.10.24 (2.ekim)  (Okunma sayısı 1508 defa)

Batu90

• Full Member
Ynt: Asuman Hair - 3500 Greft - 04.10.24 (2.ekim)
« Yanıtla #15 : 09 Ekim 2024, 13:28:42 »
Hocam senin donör bölgen çok güçlü duruyor . Saçlarında ince telli değil.  Minoxil için çok iyi düşün sonra pişmanlık yaşama. Ömür boyu kullanılması gereken bir ürün . Bıraktığın da Saçların cansızlaşacak.  Bunun döngü problemi çok büyük olur . Bazı clinickler neden Minoxil öneriyor anlamak mümkün değil.

Kaptan ekilen graftlerin maximum cıkışlarını hedeflemek icin dedi Asuman hanım bana, 3 aylık bi period icin

Captain07

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 09 Ekim 2024, 13:31:03 »
Kaptan ekilen graftlerin maximum cıkışlarını hedeflemek icin dedi Asuman hanım bana, 3 aylık bi period icin
kardeşim peki 3 ay sonra bırakınca da neler olabileceği hakkında bilgi verdiler mi  ? Son karar sana ait ancak bu minox işini çok iyi araştır ve düşün. 

twelwe-monkey

• Full Member
« Yanıtla #17 : 09 Ekim 2024, 13:32:14 »
Evet, şimdi Özlem hanımla görüştüm.
10 bin TL imiş.
SİZ NE ZAMAN YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYORSUNUZ
  • Yaşınız 27

twelwe-monkey

• Full Member
« Yanıtla #18 : 09 Ekim 2024, 13:33:01 »
kardeşim peki 3 ay sonra bırakınca da neler olabileceği hakkında bilgi verdiler mi  ? Son karar sana ait ancak bu minox işini çok iyi araştır ve düşün.
BANA'DA KULLAN DİYORLAR, NE TÜR BİR SIKINTISI VAR MİNOXİDİLİN DETAYLI BİLGİ VEREBİLİR MİSİNİZ
  • Yaşınız 27

Batu90

• Full Member
« Yanıtla #19 : 09 Ekim 2024, 13:34:34 »

Hocam ben farkındayım tehlikenin, bi yandan maksımum cıkışda istiyorum, kafa gidip geliyor bu ara cok zor bi karar

Captain07

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 09 Ekim 2024, 13:39:53 »
BANA'DA KULLAN DİYORLAR, NE TÜR BİR SIKINTISI VAR MİNOXİDİLİN DETAYLI BİLGİ VEREBİLİR MİSİNİZ
usta minoxil kafadaki damarları genişletiyor ve kan akışını hızlandırıyor.  Bu sayede saçlar daha güçlü ve daha hızlı uzuyor çünkü kan akışın çok hızlı olmuş oluyor . Ancak bir süre sonra saç buna tamamen alışıyor ve artık döngü denen olaya giriyor. Yani minox etkisini kaybediyor . Hele birde bırakırsan tamamen yandın.  O güçlü çıkan saçlar patır patır dökülüyor çünkü minox sayesinde açılan damarlar bırakınca tekrar küçülüyor ve bu sefer saç şoka uğruyor.  Minoxil ile ilgili zaten bir çok şikayet mevcut bunları iyi araştırın karar verin . İnsanlar zaten minoxil ve buna benzer ilaçlara mahkum kalmamak için saç ekimi yaptırıyor.  Ekim merkezleri de kendi ekimlerini daha başarılı göstermek için illa kullan diyor.  Minoxil olayını herkes çok iyi araştırıp karar vermeli. 

twelwe-monkey

• Full Member
« Yanıtla #21 : 09 Ekim 2024, 14:05:09 »
SADECE FİNANS VE XPECİA VE VİTAMİN DESTEĞİ ALMAK DAHA MANTIKLI O ZAMAN
  • Yaşınız 27

Captain07

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 09 Ekim 2024, 14:18:37 »
SADECE FİNANS VE XPECİA VE VİTAMİN DESTEĞİ ALMAK DAHA MANTIKLI O ZAMAN
benim konuma göz atabilirsin kullandığım vitaminler orada resim halinde mevcut.  Minoxil konusunda son karar tamamen size ait

Captain07

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 09 Ekim 2024, 14:19:23 »
Hocam ben farkındayım tehlikenin, bi yandan maksımum cıkışda istiyorum, kafa gidip geliyor bu ara cok zor bi karar
Hocam sen yinede kendi araştırmanı yap öyle karar ver .

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 09 Ekim 2024, 15:11:59 »
SİZ NE ZAMAN YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYORSUNUZ

Asuman hanımla görüştüm. Donör yetersiz dedi. Takviye alıyorum. 3 ay sonra (20 aralıkta) tekrar görüşeceğiz, yeniden değerlendirecek

twelwe-monkey

• Full Member
« Yanıtla #25 : 09 Ekim 2024, 15:53:55 »
DÖNÖR YETERSİZ İSE, TAKVİYELER İLE DÖNÖRÜ GÜÇLENDİRTİKTEN SONRA HEP TAKVİYE KULLANMAK ZORUNDA KALMAZMISINIZ, ÇÜNKÜ KULLANMAZ İSENİZ ZAYİFLAR ZAYİFLAR İSE DÖKÜLÜR BENİM MANTIĞIMA GÖRE BOŞUNA PARA EMEK VE ZAMAN KAYBI OLUR, YOKSA BEN Mİ YANLIŞ BİLİYORUM
  • Yaşınız 27

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 09 Ekim 2024, 18:24:43 »
DÖNÖR YETERSİZ İSE, TAKVİYELER İLE DÖNÖRÜ GÜÇLENDİRTİKTEN SONRA HEP TAKVİYE KULLANMAK ZORUNDA KALMAZMISINIZ, ÇÜNKÜ KULLANMAZ İSENİZ ZAYİFLAR ZAYİFLAR İSE DÖKÜLÜR BENİM MANTIĞIMA GÖRE BOŞUNA PARA EMEK VE ZAMAN KAYBI OLUR, YOKSA BEN Mİ YANLIŞ BİLİYORUM

Siz neden takviye kullanıyorsunuz?

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 09 Ekim 2024, 18:28:08 »
Takviye dediğim, sizin gibi finansterid ve minox da değil.
Sizin gibi minox ve finansterid alsaydım, dediğiniz doğru. Takviyeleri bırakınca saçlar yine dökülebilir.
Benimki vitamin eksiğine bağlı takviyeler.
Demir
B12 vitamini
D vitamini
Çinko..
Takviyeden kastım, bunlar zaten.
Ayrıca xpecia da alıyorum.

boldi

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 09 Ekim 2024, 18:59:52 »
Sedasyonlu yaptırmayı düşünüyorum asuman hanıma uyku moduna geçiyor muyuz hissettiniz mi iğneleri
Derin uyku olacak kadar doz verilmedi hocam, uyumadan hemen önceki dinlenme fazı gibi düşün. Belki ikna edebilirseniz en azından ilk 1 saat falan tamamen uyuyacak şekilde bir doz verebilir uzman.
Ense donöre yapılan iğneleri hissettim ve dozun arttırılmasını rica ettim. Ama beni ilk ekimde asıl zorlayan tepeye yapılan iğnelerdi ve bu ekimde nasıl olduı bilmiyorum ama tepeye yapılan hiçbir iğneyi hissetmedim. Muhtemelen enseden yapılan anestezi iğneleri donör alımı esnasında tepeye doğru aktı ve orayı da uyuşturdu. Oldukça rahattı yani anlayacağınız.
« Son Düzenleme: 09 Ekim 2024, 19:13:35 Gönderen: boldi »

boldi

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 09 Ekim 2024, 19:08:36 »
usta minoxil kafadaki damarları genişletiyor ve kan akışını hızlandırıyor.  Bu sayede saçlar daha güçlü ve daha hızlı uzuyor çünkü kan akışın çok hızlı olmuş oluyor . Ancak bir süre sonra saç buna tamamen alışıyor ve artık döngü denen olaya giriyor. Yani minox etkisini kaybediyor . Hele birde bırakırsan tamamen yandın.  O güçlü çıkan saçlar patır patır dökülüyor çünkü minox sayesinde açılan damarlar bırakınca tekrar küçülüyor ve bu sefer saç şoka uğruyor.  Minoxil ile ilgili zaten bir çok şikayet mevcut bunları iyi araştırın karar verin . İnsanlar zaten minoxil ve buna benzer ilaçlara mahkum kalmamak için saç ekimi yaptırıyor.  Ekim merkezleri de kendi ekimlerini daha başarılı göstermek için illa kullan diyor.  Minoxil olayını herkes çok iyi araştırıp karar vermeli.

Minox konusunda uyaran herkese teşekkürler. Şahsen ben de ilk dökülme zamanları kullanmış ve bıraktığım anda birden eskidinden de kötü döküldüğü için pişman olmuştum.
Ekim sonrası geçici süre minox kullanıp bıraktığında ekilenlerin (kendi saçları değil) döküldüğüne dair bir konuya denk gelmedim, böyle bir örnek varsa özelden paylaşabilirseniz sevinirim, yabancı kaynak da olur. Bu konuyu araştırmaya devam edeceğim.

Benim geçici süre minox kullanmayı kabul etmemdeki etken asuman hanım, kendisi oldukça bilgili ve ona güveniyorum açıkçası. Diyelimki 3 ay minoxidil kullandım ve ekim saçlarım fışkırarak çıktı, minoxu bıraktığımda dökülecekse asuman hanımın bunun çoktan farkında olduğunu düşünüyorum, neden böyle bir sürece soksun ki hastalarını. Ayrıca benim forumda paylaşım yaptığımı da biliyor. Sonucunun hüsrana olacağını bildiği bir takviyeyi neden geçici olarak kullandırsın çok mantıklı gelmiyor. Ama yine de detaylı araştıracağım.

Buarada benim 1. ekim öncesi NW6 idi kafam yani tepede 1. ekim öncesinde saç yok gibiydi ve finas başladıktan sonra vertexi bir nebze kurtardım, 1. ekimden tutanlarda da hiç dökülme olmadı 3 yıldır.

Facebook Twitter Instagram