Gönderen Konu: Moralim Çok Bozuk Çok Kötüyüm  (Okunma sayısı 460 defa)

gladiator

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Moralim Çok Bozuk Çok Kötüyüm
« : 08 Ekim 2024, 02:15:55 »
Çok kötüyüm arkadaşlar abiler.. Böyle bi saçınız olsa ne yapardınız.
Allah kimseye vermesin.. Sanki çok sık bi saçım varmış gibi gittim bide evde makinaylan kısalttım.
Üstüne bide jilet vurdum komple üstlere.. Üstteki minyatürler iyice gitti. Ve beyazlama başladı hiç yoktu beyazım.
Neden yaptı anlamadım. Önün arkası boş. Tepenin de önü boş. Ortada az seyrek bi saç. Rezalet bi hal aldı.
Uzun iken en azından kapanıyordu.Jiletleyince beyazlama yapınca  iyice moralim bozuldu. Ne yapmak lazım bu saça
Uğraştıkça iyice gidiyor. Çok kafaya takıyorum.İlave takviye kullanmıyorum bana yaramıyor.

Garipp

• Full Member
Ynt: Moralim Çok Bozuk Çok Kötüyüm
« Yanıtla #1 : 08 Ekim 2024, 11:23:05 »
Uzun hali var mı

borella01

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 08 Ekim 2024, 16:56:07 »
yaş kaç ?

kelboy85

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 08 Ekim 2024, 17:07:44 »
Dostum sacinda diffuse alopecia var. 25 yas ustu isen finasteride basla . Saci kazitmak telogen efilyuma sokabiliyor saci. Geri gelir

gladiator

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 08 Ekim 2024, 17:12:50 »
aynen öyle dupa var. yani düzensiz saç dökülmesi bu.heryerden seyreldi ama sert dökülme gitti.ne diyolar ona şok dökülme yani.
tek tük oluyor bundan sonra da olur ama bilmiyorum valla çok sıkıldım uzundu kestim kalınlaşır diye jiletledim biraz da böyle takılayım.
bakalım uzayınca nolacak kapanacakmı durumu düzeltsem ektirecem ama para yok.

gladiator

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 08 Ekim 2024, 17:15:09 »
donör bölge nasıl sizce ekim merkezlerine attım döner yetersiz zayıf dedi asuman hair ekim için uygun değilsin dedi

gladiator

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 08 Ekim 2024, 18:50:45 »
propecia kullansam hergün düzenli olarak taaa 18 yaşındaki saçlarım geri gelir  ki zamanında kullandım ve geldi
bırakınca geri gitti. onu kullanıyosan ya saç ya pipi diceksin ki saç gene yeterince var az bişeyde olsa seyrekte olsa genede var
saçsız yaşıyabilirim ama pipisiz yapamam :))

Edgar X

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 08 Ekim 2024, 21:38:40 »
Şu saçı dökülüyor diye kazıtmayın be kardeşim .Böyle yapanlar ne yazıkki kelliğe bir adım daha hızlı yaklaşıyor.

gladiator

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 08 Ekim 2024, 22:52:22 »
Şu saçı dökülüyor diye kazıtmayın be kardeşim .Böyle yapanlar ne yazıkki kelliğe bir adım daha hızlı yaklaşıyor.

kafama takıldı işte en son yine 3 yıl önce falan kazıttıydım kökler nefes alsın kafa rahatlasın bi diye düşündüm bide belki ince kök kalınlaşır tüy falan varsa saça dönüşür işte aptal saptal düşünceler halbuki uzunken gene kapanıyordu neyse 1-2 aya gene kapanır ama birdaha jilet vurmucam bu sondu. kelliğe yaklaşıyor derken orayı biraz açıklarmısın jilet köklere zarar mı veryor ?

nctrl37

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 10 Ekim 2024, 11:31:01 »
Saçı usturayla vurmak kellik yapmaz her saç aynı hızda uzamadığı için uzama aşamasında seyrelmiş gibi gözükür çünkü bazı saçlar dinlenme aşamasına erken girer sadece öbür saçlar atıyorum 2aya çıkar

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 10 Ekim 2024, 11:46:56 »
Saç dökümden genel seyrine genetik bunu durdurmanın tek bir yolu var Finans bunu da zaten kullanmışsın ve biliyorsun başka yapacak bir şey yok dostum bu arada çok kısa olduğu için donör alan nasıl onuda anlamıyoruz
Global Moderator

gladiator

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 11 Ekim 2024, 03:17:22 »
sıkıntılı bok gibi bir saç ya hiç memnun değilim mutlu değilim tek çare ekim uzunken en azından kapanıyordu çok sık saçım varmış gibi gittim bide kazıdım makinayla evde.. tepe açık önün arkası açık. millete derken derken kendim kel kaldım resmen. tam kel değilsede %60 diyebiliriz.genetik bir dökülme çok ince mnyatür bir saç.ekilen bölge 2000 kök önler daha canlı duruyor diğerlerine göre.enseden çıkabildiği kadar 5000 kök falan bir ekim ile bu saç konusunu kapatmak lazım komple.o kadar da çıkarmı bilmiyom.ensede seyrelmiş eski sıklıkta değil.4000 kök çıksa yeter tepeye kapanır gider bu mevzu.ilaç kullanmıcam yok bana ilaç yaramıyor maalesef yan etki ediyor.etmese bile onun yaratmış olduğu psikolojikmen bile korku yetiyor.tehlikeli bana göre içenler tabi kendileri bilir saç mı önemli yoksa erkeklikmi.

Garipp

• Full Member
« Yanıtla #12 : 11 Ekim 2024, 09:00:26 »
Daha önce ektirdin mi

gladiator

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 12 Ekim 2024, 05:06:24 »
evet öne sadece 2 yıl önce 2000 kök ektirdim ama o bile ordan gidenler bile oldu.tepedeki saçlar hep minyatür. çok sıkıntılı çok sıkıntı büyük.uzun tutmak lazım bundan sonrada daha kısa kestirmem asla

Facebook Twitter Instagram