Gönderen Konu: 28.09.2024-Serkan Aygın Klinik- 4600 greft - Yaş:24  (Okunma sayısı 370 defa)

Heisenberg28

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhabalar,

Ekim süreci öncesinde araştırma yaparken forumdan çok faydalı bilgiler edindiğim için belki birilerine faydamız dokunur diye ben de ekim sürecimi paylaşmak istedim. 28 Eylül Cumartesi günü Serkan Aygın Klinikte ekimim gerçekleşti. Ekimi, ekimden 1 gün önce Serkan Hoca planladı. Öncelikle ön cepheyi halledelim ardından medikal tedaviyle kalanları koruyalım gerekirse daha sonra 2. Bir ekim de tepeye yaparız şeklinde planladı. Fakat ben finasteride vb. İlaçlara mesafeliyim. Kendi saçlarımı korumamın başka bir yolu var mıdır? Ekim öncesi ve sonrası fotoğraflarımı paylaşıyorum yorumlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum.

pisikletadam

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 28.09.2024-Serkan Aygın Klinik- 4600 greft - Yaş:24
« Yanıtla #1 : 09 Ekim 2024, 22:51:58 »
finasterid kullanmayacaksan en azından xpecia kullan dostum fin kadar olmasada iyi bir dht bloker.
24 yaşında böyleysen 35 kadar saçların büyük bölümü gider önlem almazsan .umarım donör bölgen en az hasarla atlatır bu ekimi.
ekiminde şu aşamada gayet güzel görünüyor umarım hayalindeki gibi olur saçların.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 09 Ekim 2024, 23:06:30 »
kendi saçalrında dökülme devam edebilir güçlendirsen iyi edersin medikal destekle

açık alan için planlama ve saç ekimi gayet güzel olmuş sık güzel bir saç ekimi ön çizginde estetik olmuş umarım güzel sonuç alırsın
Global Moderator

Heisenberg28

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 10 Ekim 2024, 01:36:54 »
finasterid kullanmayacaksan en azından xpecia kullan dostum fin kadar olmasada iyi bir dht bloker.
24 yaşında böyleysen 35 kadar saçların büyük bölümü gider önlem almazsan .umarım donör bölgen en az hasarla atlatır bu ekimi.
ekiminde şu aşamada gayet güzel görünüyor umarım hayalindeki gibi olur saçların.

Öncelikle güzel dileklerin için teşekkür ederim. Medikal tedavi olayını klinikle de konuştum finasteride gibi ilaçlara mesafeliyim dedim Burcu Hanım da en azından finasteride jel kullan şeklinde bir öneride bulundu. Bu jel ne kadar etki gösterir bir bilgin var mı? Forumda bu jelle alakalı çok bir şey bulamadım. Aslında finasteride vb ilaçlara yan etkileri sebebiyle mesafeliyim xpecianın yan etki ihtimali daha mı az olur?

Heisenberg28

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 10 Ekim 2024, 01:46:14 »
kendi saçalrında dökülme devam edebilir güçlendirsen iyi edersin medikal destekle

açık alan için planlama ve saç ekimi gayet güzel olmuş sık güzel bir saç ekimi ön çizginde estetik olmuş umarım güzel sonuç alırsın

Hintell Hocam teşekkür ederim güzel dileklerin için. Ekimle alakalı yorumların çok değerli senden bunları duymak içimi rahatlattı. Önümüzdeki hafta kabuk dökümü için kliniğe gideceğim kabuk dökümü sonrası fotoğrafları da paylaşırım. Sana da bu jel hakkındaki görüşlerini sormuş olayım. Medikal tedavi için varsa önerilerin de benim için değerli.

Facebook Twitter Instagram