Uzun zamandır araştırmanın ardından ekim yaptıracağım yere karar verdim. Kullanacağım takviyeler ve ilaçlar ile ilgili de hem kliniğin hem forumdaki uzun araştırmalardan sonra karar verdim. Proscar ve Biotin’i klinik tavsiye etti. B12 eksikliğide yaptırdığım testlerde çıktı. Şampuana da forumdaki araştırmalardan sonra karar verdim. Nizami şekilde gidiyorum bakalım. Kliniğin operasyondan 1 hafta önce sigarayı bırakın tavsiyesini yerine getiremiyorum sadece. Aslında fotoğraflarda göründüğü kadar boş alan yok, çok küçük tüy şeklindeki saçları güçlendirebilirsek daha kapatıcı olacak. Onun dışında şuan için heyecanla operasyon gününü bekliyorum sadece..
Sigara zannettiğiniz kadar saçı etkileyen bir husus değil, o yüzden çok dert etmeyin. Ben günde 2 paket içiyordum şimdi 7-8 taneye düşürdüm ama devam içmeye
Sigarayı da winston slim grey başladım, hem hafif, hem az. Abartmadığınız sürece çok mühim değil. Ekimden 1 gün önce dahi içtim, ekimden sonra içtim, şuan dahi içiyorum problem olacağını zannetmiyorum.