Merhaba arkadaşlar birkac ay sonra 26 yaşına girecegim.Yaklasık 18 yaşından beri sacım dökülüyor.Son zamanlarda hem şekil veremedigimden hemde ısık altında seyrek durusundan,fotograflarda güzel durmamasından dolayı saçıma inanilmaz derecede taktım.Şu son zamanlarda uzun sureli iliskimin bitisinden ve farklı streslerden dolayı saç dökülmem inanilmaz artmıstı,2 aydır forumdan cıkmıyorum saci bir takinti haline getirdim.Eklerde paylasacagim siyah beyaz fotograf yaklasik 5 sene oncesine ait diger fotograflar güncel halim.Sakak kismim 5 sene once acildi ve yavas yavas iceri dogru gidiyor gibi hissediyorum.Ailede ne babam ne amcam ne dayim kel degil dayim ve babamin şakak kısmı açık amcamında biraz içeri girmiş halde saç cizgisi olusmus.Annem ve kiz kardeslerimin asırı saclari dökülüyor.Hatta annemin seyrekligi babamdan fazla.Sacimda uzun suredir sedef hastaligi var surekli pul pul dökülmeler yasiyorum gecen ay cildiyeye gidip tahlil oldum olumsuz bir sey cikmadi sadece erkek tipi dökülmen baslamıs dedi.Sakak kisimlarimda ufak ufak ve arada birkac tanede kalin olacak sekilde teller var.2 hafta once biotin ve xpecia kullanmaya basladim su an hem stresim azaldigindan dolayi hem sedefi bastirdigim icin dokulmem azalmis gini hissediyorum.2 tane sac ekim merkeziyle konustum ekim yapma taraftari degiller kok hucre oneriyorlar.Cildiye doktoru minoxil verdi ama surekli kullanma olayi oldugu icin olumlu bakmiyorum,finasteriedin de yan etkilerinden biraz korkuyorum ondanda uzak duruyorum.Sizce ne yapmam lazim onerilerinizi bekliyorum