Gönderen Konu: Medistanbul hastanesi saç ekimi 3300 greft yaş 25  (Okunma sayısı 516 defa)

ceko

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
26.09.2024 tarihinde Medistanbul hastanesinde saç ekimim gerçekleşti. Sabah 9 civarında hastaneye geldim saç köklerime büyütücü bir alet yardımıyla bakıldı ve dönor alanladki saç köklerimin güçlü olduğu söylendi. Tek greftte 3-4 lü saç tellerim fazlasıyla varmış. Toplam 3300 greft alınıp ön bölgeme ekildi. Anestezi sırasında biraz ağrı oldu onun dışında bir ağrı hissetmedim. Ekim öncesi ve sonrası fotoğrafları paylaşıyorum.

ceko

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Medistanbul hastanesi saç ekimi 3300 greft yaş 25
« Yanıtla #1 : 01 Ekim 2024, 18:51:29 »
Ekimden hemen sonraki fotoğraflarımı paylaşıyorum.

ceko

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 01 Ekim 2024, 18:58:00 »
5. gün fotoğrafları şu şekilde. Ekim planlaması sıklığı kalitesi ve 5 günlük sürecim hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

Edgar X

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 02 Ekim 2024, 00:15:54 »
Sıklık iyi gibi sanki ama genede kabuk dökümü sonrası görüntüye bakmak lazım .Çizgi dizaynınıda ben şahsen beğendim ama planlama bence biraz soru işareti .Kendi saçlarınınızın arasına çok girlmeseydi bence daha iyi olurdu.

ceko

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 08 Ekim 2024, 14:22:15 »
Kabuk dökümü sonrası sırasıyla 10,10 ve 12. gün fotoğraflarını ekliyorum. @Hintell hocam yorumlarınızı bekliyorum.
« Son Düzenleme: 09 Ekim 2024, 14:23:25 Gönderen: ceko »

pisikletadam

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 09 Ekim 2024, 22:49:07 »
sıklık gayet güzel görünüyor ,kanalları açan kişide maheretli birisiymiş. çizgide gayet güzel tek sorun yan şakakların yapılmamış olması .
ekim başarılı olursa tüm çehren değişir dostum.

ceko

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 10 Ekim 2024, 14:55:00 »
Alıntı
sıklık gayet güzel görünüyor ,kanalları açan kişide maheretli birisiymiş. çizgide gayet güzel tek sorun yan şakakların yapılmamış olması .
ekim başarılı olursa tüm çehren değişir dostum.

Çok teşekkür ederim hocam yorumun için. Şakak kısmına ben de ekim istedim ancak çizimi yapan aynı zamanda kanalları açan kişi "arkadaki saçların kalın şakak kısmındaki saçların ince hem saçların uzadığında o kısım biraz daha kapanacak, alnın çok kapanır doğal durmaz" dedi. Ben de sonuçta benden daha tecrübeliler diye kabul ettim.

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 10 Ekim 2024, 16:41:55 »
Ekim sıklığı ve saç kalınlığı iyi.
Gerçekten güzel Ekim yapılmış, saç yönleri vs. Çok beğendim.

ceko

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 16 Ekim 2024, 10:08:54 »
Bugün tam 20. gün oldu. Şok dökülme birkaç gündür devam ediyor. Kafamda bazı yerlerde sivilcelenmeler oluyor (Ekimden önce de oluyordu). Ekim kalitesi ve süreç hakkında değerli görüşlerinizi esirgemeyin lütfen :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 16 Ekim 2024, 11:39:59 »
Ön çizgi fazla gebiş yuvarlak daha dar ve güzel bir ovallikle ön çizgi daha doğru olur yüz hattına daha çok yakışırdı

Saç geçişi yok direk düz bir Çizgide bitirmişler saç geçişi saçlı alanla saçsız alanı güzel bir doğallıkla birbirine geçiş sağlamak demektir bu da saçlar çıkınca iki alanı birbirine doğal ve uyumlu olmasını sağlar yani önemli bir durumdur saç ekiminde tabii bunları yapmak için de ciddi kaliteli ve yetenekli bir merkez olması gerekiyor dediğim gibi ön çizgini kötü değil ama çok beğenmedim umarım saç yönlerini de kendi saçlarınla uyumlu yapmıştır herkes saç alimini da kaliteli bir şekilde yapmıştır greft zarar vermeden aynı şekilde saçları greft zarar vermeden umarım güzel yerleştirmişlerdir cepleri inşallah güzel sonuç alırsın çok üstdüzey kaliteli bir saç ekimi değil bu fiyata daha iyi hekim merkezleri bulabilir yaptırabilir miydin evet  ama bu Ekim de kötü değil umarım güzel sonuç alırsın bekleyip göreceğiz nasıl olsa 12 ay boyunca paylaşacaksın hayırlısını dilerim senin için
Global Moderator

ceko

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 16 Ekim 2024, 12:14:35 »
Hintell hocam teşekkürler yorumun için. Hep beraber bekleyip göreceğiz sonucu. Yarım bırakmayacağım 1 yıl boyunca paylaşım yapacağım. Ön çizgi konusunda saçlarım dökülmeden önce de aşağı yukarı böyleydi. Siz söyledikten sonra ön çizginin gerçekten de çok düz ekildiğini fark ettim ancak sonuç ne olursa ben mutlu olacağım :)

İhtiyacım olduğunu düşündüğünüz bir öneriniz var mı @Hintell hocam takviye bakım ürünü vs.

akborsa

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 16 Ekim 2024, 15:12:36 »
ön çizgi çok sabit olmuş hocam, ama donör alanın maşallahı var

ceko

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 26 Ekim 2024, 19:52:10 »
Bugün tam 30 gün oldu şok dökülme neredeyse bitti bitecek elime saç teli gelmez oldu artık.
Kendi inisiyatifimle Solgar VM 2000 ve Solgar Biotin 5000 kullanıyorum ekim merkezi herhangi bir vitamin şampuan falan önermedi. 6 ay dalin kullan dedi.
Sürecim hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

ceko

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 10 Kasım 2024, 12:25:06 »
Bugün 45. gün şok dökülme durdu sanırım elime hiç tel gelmez oldu. Süreç hakkında yorumlarınızı esirgemeyiniz.

Facebook Twitter Instagram