Herkese merhaba değerli forum üyeleri 14 ay sonra vertex saç ekimi ile sizlere aranızdayım. 16.09.2024 tarihinde muğla büşra can hair kliniğinde 5000 greft ile arşimed tekniği ile vertex saç ekimim yapıldı. Siz değerli üyelerin yorumlarını bekliyorum. 1. Ekimim batmanda büşra can hair ile 4800 greftlik ön ekimim yapılmıştı ilk ekimim çok güzel olunca ve çok memnun kalınca 2. Ekimimide işini aşkla sevgi ile yapan bir 1 yıllık ekimin sonunda aile gibi olduğumuz büşra can hanımın Muğla kliniğinde gerçekleştirdim. Bütün özverili emekleri için buradan büşra hanım ve ekibine çok teşekkür ediyorum ıyı ki yollarımız kesişmiş… 16.09.2024 tarihinde sabah sekizde başlayan ekimimiz akşam saat yedide bitti.Büşra hanım bizzat saç ekiminin her detayını kendisi planladı ve uyguladı(dönör alımı kanal açma ekim aşaması) çok keyifli ‘’MUHTEŞEM ‘’ bi 10 saat geçirdim.buradan emine hanıma ve irem hanıma teşekkürlerimi sunuyorum . Takviyeler prp mezoterapi solgar biyotin procapil sprey dercos dökülme karşıtı şampuan …