Gönderen Konu: Saç ekimi planlıyorum. Yaş 30 tavsiyeler  (Okunma sayısı 317 defa)

Furkan1645

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekimi planlıyorum. Yaş 30 tavsiyeler
« : 30 Eylül 2024, 19:23:26 »
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 6 aydır forumu takip ediyorum.oncellikle benim gibi arkadaşlar için böyle bir forum çok faydalı oldu. Fikir sahibi olabiliyoruz.
Konuya gelirsem uzun süredir saç ektirmeyi planlıyordum. Nasipse Ekim ayında saç ektiricem. Tüm süreci de arkadaşlar faydalansin diye paylaşmaya çalışicam.
Yaşım 30 şakaklarda açıklık mevcut. Ve bu genetik babamın da aynı şekilde arka taraf ve ustlerde saç mevcut.sizce saçım Ekim için uygun mu ?

Furkan1645

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekimi planlıyorum. Yaş 30
« Yanıtla #1 : 30 Eylül 2024, 19:26:56 »
.

borella01

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekimi planlıyorum. Yaş 30 tavsiyeler
« Yanıtla #2 : 30 Eylül 2024, 23:40:57 »
ekim için oldukça uygunsun ,bulunduğun yaşta ekimin geleceği için gayet ideal .yalnız bana kalırsa kendi saçlarının arasına çok girilmese iyi olur yoksa şoktan kendi saçların oldukça olumsuz etkileneceği gibi  ekilenlerde de fire olayı çok olabilir.

kelbabangida

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 30 Eylül 2024, 23:44:42 »
Şu ana kadar ektirmemiş olman hata dostum   :)
Tabi çok iyi doğallık yakalayan bir yerde ektirmelisin çoğu yerde ekim olduğu çok belli olan sonuçlar oluyor bu konuda çok dikkatli olmalısın yoksa on metreden ekim yaptırdığın belli olur öylede bir tehlike var senin için.

Furkan1645

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 30 Eylül 2024, 23:54:24 »
Dediklerinizi dikkate alicam. Tessekur ederim tavsiyeler için. Kafamı kurcalayan 2 şey var saçlarım ince telli olması sorun olur mu?
Finas gibi ilaçlar kullanmak istemiyorum.Saçlarımın dökülmesini engellemek için vitamin takviyesi almam yeterli olur mu sizce?
Ekim sadece açılan şakak kısmına yapılsin istiyorum bu arada. 1 sene sonra nasipse düğünüm var o zamana kadar halletmek istiyorum:)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 01 Ekim 2024, 01:47:40 »
açıklığınız az bu daha zor bir saç ekimidir
hem kendi saç yönü ve saç sıklığınız yakalanmalı hemde çok doğal bir çizgi tasarımısınız olmalı
her hangi bir saç ekim merkezi bu saçı geri dönüşü olmayacak şekilde maffede bilir o yüzden doğru seçim yapmanız çok önemli iyi araştırın ve paradan kaçmayın
Global Moderator

Furkan1645

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 01 Ekim 2024, 09:34:00 »
açıklığınız az bu daha zor bir saç ekimidir
hem kendi saç yönü ve saç sıklığınız yakalanmalı hemde çok doğal bir çizgi tasarımısınız olmalı
her hangi bir saç ekim merkezi bu saçı geri dönüşü olmayacak şekilde maffede bilir o yüzden doğru seçim yapmanız çok önemli iyi araştırın ve paradan kaçmayın

Hintell selam,
herkes gibi bende senin yorumunu merak ediyordum :)
işim gereği Bursa dışına çıkma şansım yok. burda 2 - 3 farklı yer ile görüştüm.
diğerlerine göre olumlu yönleri.
şu kadar greft ekicez. çok güzel olucak parası da bu tarzı oluyor. genelde görüşmeler.
burada şu şekilde gerçekleşti.
1- saç ekim forumlarına bak, bizi araştır demeleri hoşuma gitti. yani bu foruma onlar beni yönlendirdi diyebilirim. :)
2- para konusuna ben girene kadar konuyu asla açmadılar.
3- uzun süredir aynı ekip saç ekimi yapıyor. ve günde 1 ekim yapıyorlar.
4- kendilerini övmediler. bizi bizden değil saç ekimi yaptığımız arkadaşlardan dinleyin. instagramda saç ektikleri tüm hesaplara nerdeyse yazdım 2020 den beri  ;D
tabi ki herkes dönüş yapmadı, ama dönüş yapan 20 kişiden sadece 1 i memnun kalmadığını dile getirdi. diğer herkes hayatımın en doğru kararıydı v.b geri dönüş yaptı. (özellikle saç profili bana benzeyenlere yazmaya çalıştım.)
neyse sonuç olarak cumartesi son bir görüşme daha yapıp tarihi netleştiricem. o süre zarfında burda belirtilenleri özellikle sorucam.

thorunçekici

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 01 Ekim 2024, 10:45:34 »
Hocam bursa da İbrahim Erayhanı bir araştırın. Sonuçları çok iyi duruyor.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 01 Ekim 2024, 11:13:00 »
Hintell selam,
herkes gibi bende senin yorumunu merak ediyordum :)
işim gereği Bursa dışına çıkma şansım yok. burda 2 - 3 farklı yer ile görüştüm.
diğerlerine göre olumlu yönleri.
şu kadar greft ekicez. çok güzel olucak parası da bu tarzı oluyor. genelde görüşmeler.
burada şu şekilde gerçekleşti.
1- saç ekim forumlarına bak, bizi araştır demeleri hoşuma gitti. yani bu foruma onlar beni yönlendirdi diyebilirim. :)
2- para konusuna ben girene kadar konuyu asla açmadılar.
3- uzun süredir aynı ekip saç ekimi yapıyor. ve günde 1 ekim yapıyorlar.
4- kendilerini övmediler. bizi bizden değil saç ekimi yaptığımız arkadaşlardan dinleyin. instagramda saç ektikleri tüm hesaplara nerdeyse yazdım 2020 den beri  ;D
tabi ki herkes dönüş yapmadı, ama dönüş yapan 20 kişiden sadece 1 i memnun kalmadığını dile getirdi. diğer herkes hayatımın en doğru kararıydı v.b geri dönüş yaptı. (özellikle saç profili bana benzeyenlere yazmaya çalıştım.)
neyse sonuç olarak cumartesi son bir görüşme daha yapıp tarihi netleştiricem. o süre zarfında burda belirtilenleri özellikle sorucam.

Bu şekilde yaklaşmaları güzel olmuş evet hoş gerçekçi bir yaklaşım .

Tabi ben kendim için ne düşünür ne istersem forumdaki arkadaşlara da o şekilde davranırım

Ben bu saçı açıkcası 2/3 yerden başka kimseye emanet etmem.

Yani çıkma şansın yoksa bekleye bilir fırsat olunca halledersin
Ya da sen bilirsin artık.
Global Moderator

Furkan1645

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 01 Ekim 2024, 11:28:06 »
Hocam bursa da İbrahim Erayhanı bir araştırın. Sonuçları çok iyi duruyor.
dostum tavsiyen için sağol orada arkadaş ekim yaptırdı ben sonucundan çok memnun kalmadım.

Furkan1645

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 01 Ekim 2024, 11:31:54 »
Bu şekilde yaklaşmaları güzel olmuş evet hoş gerçekçi bir yaklaşım .

Tabi ben kendim için ne düşünür ne istersem forumdaki arkadaşlara da o şekilde davranırım

Ben bu saçı açıkcası 2/3 yerden başka kimseye emanet etmem.

Yani çıkma şansın yoksa bekleye bilir fırsat olunca halledersin
Ya da sen bilirsin artık.

Hintell tavsiyen için teşekkürler.  cumartesi son görüşmeden sonra nihai kararı vericem :)

bişeyi merak ettim müsaadenle sormak istiyorum.
2-3 yerden başka yere emanet etmem derken saçlarımın donör olarak mı kötü ne demek istediğini anlayamadım o yüzden soruyorum kusura bakma.

wild horses

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 01 Ekim 2024, 21:58:23 »
ekim için oldukça uygunsun ,bulunduğun yaşta ekimin geleceği için gayet ideal .yalnız bana kalırsa kendi saçlarının arasına çok girilmese iyi olur yoksa şoktan kendi saçların oldukça olumsuz etkileneceği gibi  ekilenlerde de fire olayı çok olabilir.

Hocam benimle irtibata geçer misiniz ben sıklaştırma ekimi yaptım iki bin greft önlere öncesi fotoğraf da atabilirim bugün de kabuklar alındı zaten benim saçlarım da tehlikeye Girer mi sence
  • Yaşınız 36
Günlük 1 mg finasterid
Günde iki defa biotin

Edgar X

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 02 Ekim 2024, 00:34:41 »
Hintell tavsiyen için teşekkürler.  cumartesi son görüşmeden sonra nihai kararı vericem :)

bişeyi merak ettim müsaadenle sormak istiyorum.
2-3 yerden başka yere emanet etmem derken saçlarımın donör olarak mı kötü ne demek istediğini anlayamadım o yüzden soruyorum kusura bakma.

Nerde ektirmeyi düşünüyorsun dostum.

Furkan1645

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 02 Ekim 2024, 09:26:38 »
Nerde ektirmeyi düşünüyorsun dostum.
Estetichaircenter c.tesi son kez görüşüp karar vericem.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 07 Ekim 2024, 21:31:31 »
Estetichaircenter c.tesi son kez görüşüp karar vericem.

kardeşim hata yapıyorsun :)) saç ekiminden anlasan inan yanından geçmezsin o merkezin
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram