Gönderen Konu: Collagen life  (Okunma sayısı 99 defa)

Serkan

• Yeni üye
  • *
Collagen life
« : 28 Eylül 2024, 19:45:21 »
Yaklaşık 3 aydır biotin kullanıyordum yeni bitirdim.1 ay kadar biotin kullanmayacagim.Bugun Eczaneden collagen life diye bir vitamin aldım.İcinde c vitamini çinko ve selenyum var ve kollajen var Ne derdiniz bu ürünü kullanan var mı? Saç,tırnak cilt ve vücut ağrılarına iyi geldiği yazıyor kutuda.Kullanan arkadaşlardan değerli yorumlarını bekliyorum.

ahmet turan

• Sr. Member
Ynt: Collagen life
« Yanıtla #1 : 29 Eylül 2024, 00:21:06 »
Saç için aldıysan içindeki çinko harici diğerlerinin pek faydası olmaz diye düşünüyorum.

Serkan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 29 Eylül 2024, 11:48:43 »
Saç için aldıysan içindeki çinko harici diğerlerinin pek faydası olmaz diye düşünüyorum.
Hem saç için hem de eklem ağrılarım için aldım.Cok sayida yorum almış bir ürün,olumsuz yorumlarda var tabi.İlk gün içtikten sonra midem ağrıdı biraz.Tavsiye edeceğiniz başka bir vitamin var mı?

ahmet turan

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 29 Eylül 2024, 15:08:24 »
Eklem ağrıları için solgarın kolajen hyaluronik asit içeren desteği oldukça meşhur bu konuda .Ben bir ara kullandım oldukça faydalı ama gözlerimde kuruma yaptığı için kullanmayı bırakmıştım .Bir araştır istersen.
Saç içinse xpecia ,kerozan yada aga e tablet kullanabilirsin .Bu üçünün dışında saç için çoğu komplex içerik genellikle boş ürün çıkıyor.

Serkan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 29 Eylül 2024, 19:23:16 »
Eklem ağrıları için solgarın kolajen hyaluronik asit içeren desteği oldukça meşhur bu konuda .Ben bir ara kullandım oldukça faydalı ama gözlerimde kuruma yaptığı için kullanmayı bırakmıştım .Bir araştır istersen.
Saç içinse xpecia ,kerozan yada aga e tablet kullanabilirsin .Bu üçünün dışında saç için çoğu komplex içerik genellikle boş ürün çıkıyor.
Teşekkür ederim Ahmet Turan

Facebook Twitter Instagram