Gönderen Konu: Kerastase densifique bain densite homme  (Okunma sayısı 3479 defa)

physicsteacher

• Yeni üye
  • *
  • Fenerbahçe
Kerastase densifique bain densite homme
« : 25 Ocak 2018, 22:01:07 »
kök hücre tedavisinde geliştirildiği söyleniyor şampuanın kullanan varsa yorum alabilir miyim?
Kullanmayanlar para tuzağı diye yorum yapmasın lütfen kullanıcı yorumlarını merak ediyorum

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Kerastase densifique bain densite homme
« Yanıtla #1 : 25 Ocak 2018, 22:25:41 »
Özellikle belirtmişsin ama para tuzagı hiçbi sampuan saça etki etmez anca kepek sampuanları saç derisi hastalıgı varsa iyi gelir ve bazı sampuanlar yıkadıktan bi kaç sonra hacimli gösterme etkisi yapabilir sampuanların başka bi faydası yok.
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 25 Ocak 2018, 22:25:59 »
dostum para tuzağı demeyin demişsin ama şampuan markası LOREAL en kapitalist şirketlerden biri bu konuda yıllarca insanları sömürdü gram faydalı bir ürünü de yok ..fiyat tahminim gibi 80 90 tl ..kimyasal köpürten bir şey saçı anca temizler çıkarmaz bütün şampuanlar için geçerli yorumum .şampuan saç çıkardı güçlendirdi muhabbetleri 21 .yy ın en klişe yalanlarından. kullandım saçlarım çıktı diyen olup ispatlarsa kendisine özrü borç bilirim

perseus

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 25 Ocak 2018, 22:57:39 »
saçsız kel ve mücerret çok janti cevaplar vermiş de ben direk senin hazetmediğin yorumu yapayım, para tuzağının dik alası  hatta kaç loreal reyonu gördüğün yerden 

physicsteacher

• Yeni üye
  • *
  • Fenerbahçe
« Yanıtla #4 : 26 Ocak 2018, 13:36:10 »
Özellikle belirtmişsin ama para tuzagı hiçbi sampuan saça etki etmez anca kepek sampuanları saç derisi hastalıgı varsa iyi gelir ve bazı sampuanlar yıkadıktan bi kaç sonra hacimli gösterme etkisi yapabilir sampuanların başka bi faydası yok.
dostum para tuzağı demeyin demişsin ama şampuan markası LOREAL en kapitalist şirketlerden biri bu konuda yıllarca insanları sömürdü gram faydalı bir ürünü de yok ..fiyat tahminim gibi 80 90 tl ..kimyasal köpürten bir şey saçı anca temizler çıkarmaz bütün şampuanlar için geçerli yorumum .şampuan saç çıkardı güçlendirdi muhabbetleri 21 .yy ın en klişe yalanlarından. kullandım saçlarım çıktı diyen olup ispatlarsa kendisine özrü borç bilirim
evet haklsınız ben sadece para tuzağı yazıp geçilmesin anlamında söyledim açıklamalarınız için teşekkürler.Kullanmıyorum  :)

Facebook Twitter Instagram