Gönderen Konu: Büşra Can Saç Ekim Merkezi(Batman), 5200 Greft, Yaş 30, 26.09.2024  (Okunma sayısı 1299 defa)

Eminacil

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Dertlenecek bir şey yok üstad, saç çizgisi falan çok iyi yalnız takviye alıyorsan düzenli almaya devam et. Takviye almıyorsan da alman şart gibi. Çünkü saç tellerin çok ince. Takviye almıyorsan kliniğe danış. Onun dışında endişelenecek bir şey görünmüyor.
Sağol dostum eksik olma ama fin falan kullanmayı düşünmüyorum vitamin ve enseye procapil kullanıyorum belki ilerde xpecia kullanırım

a man

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sağol dostum eksik olma ama fin falan kullanmayı düşünmüyorum vitamin ve enseye procapil kullanıyorum belki ilerde xpecia kullanırım
Finasterid ben de tavsiye etmem. Xpecia olabilir. Sen de sağ ol.
Saç ekim sürecimi inceleyebilirsiniz: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=36851.0

Eminacil

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
83.gün tüylenmeler var gibi travmaya uğrayan yerler hâlâ seyrek muhtemelen o bölümler henüz kendine gelemedi

a man

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sürecinizi doğal görüyorum. Üstte çıkan saçların çoğu ekim ise biraz ince görünüyor. Takviye önerdiyse doktor dikkatlice kullan. Ayrıca genel bi kan testi öneririm. Ben yaptırdım, D vitaminim eksik çıktı ve D vitamini de alıyorum.
Saç ekim sürecimi inceleyebilirsiniz: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=36851.0

Eminacil

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Sürecinizi doğal görüyorum. Üstte çıkan saçların çoğu ekim ise biraz ince görünüyor. Takviye önerdiyse doktor dikkatlice kullan. Ayrıca genel bi kan testi öneririm. Ben yaptırdım, D vitaminim eksik çıktı ve D vitamini de alıyorum.
Yakın zamanda yapmayı planlıyorum Büşra hoca ısrarla prp tedavisi öneriyor ama şehrimde guvenebildigim prp yapan yer bulunmadığı için prp yapamadım önerilerin için teşekkürler

a man

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Yakın zamanda yapmayı planlıyorum Büşra hoca ısrarla prp tedavisi öneriyor ama şehrimde guvenebildigim prp yapan yer bulunmadığı için prp yapamadım önerilerin için teşekkürler
Rica ederim. Hayırlısı olsun üstad.

Cenk6235

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Süreç gayet güzel gidiyor takviyelere devam et tedavilerede istediğin sonucu 6 ila 9. Ay arasında Yakalayabilirsin . Saçların ince telli güçlendirmen şart .

Eminacil

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Süreç gayet güzel gidiyor takviyelere devam et tedavilerede istediğin sonucu 6 ila 9. Ay arasında Yakalayabilirsin . Saçların ince telli güçlendirmen şart .
Evet öyle saçım da çok geç uzuyor o yüzden prp yaptıracam bugün bundan sonraki aylarda da yapmaya devam edecem tavsiyelerin için teşekkürler senin ekimini de takip ediyorum seninki gayet iyi gidiyor maşallah

Facebook Twitter Instagram