Gönderen Konu: Sizce kaç greft gerekir?  (Okunma sayısı 8655 defa)

Saricocuk34

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Sizce kaç greft gerekir?
« : 10 Ocak 2016, 00:41:36 »
Merhabalar.yaşım 24.genetik saç dökülmem mevcut.resimlerde gördüğünüz üzere ön kısımlara saç ekimi yaptırdım.ancak tepe bölgesi hala boş ve arkalarıda açılmaya başladı. Mevcut açıklığın kapanması için sizce kaç kök ekim gerekir ve donör bölgem nasıl görünüyor?son olarak önceden yaptırdığım ekim hakkında (saç çizgisi vb.) yorum yaparsanız sevinirim.

Phoenix

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Sizce kaç greft gerekir?
« Yanıtla #1 : 10 Ocak 2016, 01:42:05 »
Umudunuzu kırmayayım ama donörün verebileceği fazla bir kök yok ve açıklık da geniş. Vücut kılı ne durumda ? (Göğüs, sakal...)

Saricocuk34

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 10 Ocak 2016, 01:46:20 »
Göğüs ve göbekte bi hayli kıl var sakalda sık diyebilirim. Ben az bişey arka taraftan birazda sağ ve sol kulak üstünden alınarak ortalama bir ekim yapılabilir diye düşünüyorum kendimce ama ne kadar isabetli bir düşüncedir bu emin değilim. Aslında tepede açıklığın olduğu yerde çok seyrek olmakla beraber saçlar var ancak sarı renkte ve ince telli olduğu için pek belli olmuyor

Phoenix

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 10 Ocak 2016, 01:51:46 »
Yani ciddi bir sonuç istiyorsan 3000-4000 greft vücuttan alınarak ekim yapılabilir. Ki bu bile epey zorlu bir iş. Benim tavsiyem vertex(tepe) bölgesine çok bir beklentin olmasın, oraya ekilen saç pek tutmuyor. Bir de iyi bir ekimci olması şart, çünkü vücuttan alıp ekmek herkesin yapabileceği bir şey değil.

Phoenix

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 10 Ocak 2016, 01:54:18 »
Bir de o zayıf saçları ilaç (minox+finasterid) ile desteklemen şart. Yaşın genç, tutabildiğin kadar mevcudu da korumaya bak.

Saricocuk34

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 10 Ocak 2016, 01:58:57 »
Vertex olmasada olur tepeyi birazcık kapatabilsem yeter bana.rogaine kullanmayı düşünüyorum.proscar için bazı yan etkilerden falan bahsediliyor buda açıkçası miğdemi bulandırdı benim. Vücut kılları alınarak yapılan ekimlerde saç formu ve renk konusuda acaba nasıl olur vede sizce arka donör ve yanlardan zorlasalar alınabilecek maksimum sayı ortalama olarak tahminen nedir? Erkan vural hakkında düşünceleriniz neler

Phoenix

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 10 Ocak 2016, 02:12:49 »
Finasterid ile ilgili peşin hükümlü olmamak gerek. Ben 2 yıl önce bırakmasaydım belki hiç ekim ihtiyacım olmayacaktı.
Yanlar arka bana çok zayıf gibi geldi, daha net foto yüklersen arkadaşlar da yorumlayacaktır. Renkle ilgili çok sıkıntı olacağını sanmam zaten bu senin için 2.planda olmalı. Erkan Vural başarı oranı yüksek ama vücut kılı ekimi çok hatırlamıyorum forumda var mıydı ?

Saricocuk34

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 10 Ocak 2016, 02:27:08 »
Flashlı bir şekilde iki yan ve arka bölge. Ancak yeni traş oldum ve berber yanları ve arkayı bi hayli inceltti. Bi etkisi olurmu tam bilmiyorum tabi ..

Saricocuk34

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 10 Ocak 2016, 02:31:42 »
Buda tepenin flashlı hali.

uA_bartin

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 10 Ocak 2016, 21:19:28 »
Gün isiginda donör fotografi yüklersen daha kolay yardimci olabiliriz ve Finasteride baslamani tavsiye ederim.

Ilk ekiminde kac greft ektiler?
« Son Düzenleme: 10 Ocak 2016, 21:29:33 Gönderen: uA_bartin »

Saricocuk34

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 10 Ocak 2016, 22:21:44 »
3000 e çok yaklaştık dediler ama ben inanmıyorum bence en fazla 2000 greft ektiler resimde önde görülen saçlar ekilen saçlar hiç yoktu önlerde. Profil olarak güzel oldu ön tarafı iyi kapattı ama tam istediğim gibi örtmedi yani. Dediğiniz ilacı kullanırsam ne gibi faydaları olur yeni saç çıkışı sağlarmı mesela

Saricocuk34

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 11 Ocak 2016, 17:27:35 »
Bunlarda donör bölgenin daha net hali . 2000 falan çıkmazmı sizce kulak üstleriyle beraber

Suedaht

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 13 Ocak 2016, 18:38:13 »
2000 çıkar bence buradan. Müthiş bir kapanma değilde göze hoş gelebilecek çok yoğun olmayan bir ekim olur herhalde. Vücut kıllarıdan faydalanılsa da fena olmaz.

Saricocuk34

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 13 Ocak 2016, 19:10:48 »
Kulak üstleriyle birliktemi 2000 diyorsunuz ? Vücut kılları pek saç formunda olmaz diyorlar özellikle göğüstekiler için .bu yüzden fazla sıcak bakmıyorum

Suedaht

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 18 Ocak 2016, 20:23:16 »
Kulak üstleriyle birliktemi 2000 diyorsunuz ? Vücut kılları pek saç formunda olmaz diyorlar özellikle göğüstekiler için .bu yüzden fazla sıcak bakmıyorum

Kulak üstleriyle beraber evet. Görüştünüz mü herhangi bir doktorla?

Facebook Twitter Instagram