Xpecia kapatır mı arkadaşlar
Sanmıyorum dostum. Bir miktar dht bloklayacak bir içeriği var, saw palmettodn dolayı. Ama hafif açılmaya seyrelmeye başladığın için senin için biraz hafif kalır. Zaman kaybın olur diye düşünüyorum.
Yukarıda arkadaşların dediği gibi finas vb ilaçlardan fayda görebilirsin, 16 yaşındali haline getirebilir de getirmeyebilir de. Ama etkili olacaksa anca o tip bir ilaçtan fayda görürsün diye düşünüyorum. Yanetki olur mu ne derece fayda görürsün kısmında da kimse net bir şey söyleyemez maalesef. Kullanmadan bilemezsin özetle.
Finasterid içerikli topikal losyon olarak hazırlayan eczaneler de mevcut. Bunlardan memnun olan arkadaşlar da var forumda. Ama memnun olmayanlar da var. Biraz kurcala, eğer yanetkilerden çekiniyorsan böyle bir seçenek de var.
Minoxil de bir seçenek olabilir.
Forumda minox ve finas için bol bol aktarılmış tecrübe, tartışma mevcut. Biraz okuma yapıp bir tedavi planı oluşturabilirsin.
Tedavinde mutlaka haftada 1 veya 2, iğneleme seansın olsun. Bunu net bir şekilde tavsiye edebilirim. Yanetkisi olmayacak faydası olabilecek bir destek tedavi uygulaması olarak düşünebilirsin bunu.