Merhabalar arkadaşlar. Yaklaşık 7-8 yıldır saç ektirmeyi düşünüyordum yaşımın ilerlemesini bekledim, dökülme sürecim 15 yaşlarında başladı 18 yaşlarda bu seviyede kaldı yaklaşık 10 yıldır çok az saçım döküldü ve zamanın geldiğini hissettim ve yaptırmaya karar aldım araştırma yaparken bu forumu keşfettim 5 ay önce ve buradan yapılan şeffaf paylaşımlar sayesinde Ekim yaptırmaya karar verdim paylaşım yapan herkese teşekkür ederim, Bende. Bu sebepten dolayı paylaşım yapmaya karar verdim. Ekim yaptırmayı düşünen arkadaşlar faydam olursa ne mutlu bana
5 aylık süreçte 10 dan fazla merkez ile görüştüm bir kaçtane kapora yaktım en son Asuman Hair ile Asmed arasında kaldım, bütçe sebebi ile Asuman hair karar kıldım.
Operasyon sürecinin den bahsedeyim size
Saat 7,30 da hastaneye geldim Özlem hanım karşıladı ardından Asuman hanım geldi saç çizgisi çizdi bazı fikir alışverişleri oldu akabinde Enes bey saç traşımı yaptı ve Ekim odasına geçtik
Atakan bey anestezi işlemine başladı en acılı kısım bu kısımdı gerçekten gerek vardı diye düşündüğüm kısımdı, şimdi iyiki yaptırmışım diyorum ama anestezi işlemi bittikten sonra Enes bey geldi alıma başladı ardından atakan beyde dahil oldu operasyona oda toplama işlemine başladı yaklaşık 3-4 saat sürdü bu süreç Asuman hanım 2-3 defa kontrole geldi,
Enes bey çıkan greflerim hep 2’li 3’lü söyledi bu konuda şanslı oldumu söyledi, ince telli olduğu için saçlarımın doğal bir görüntü oluşacağını söyledi ve greft alım işlemi sonlandı.
Saat 12 gibi kanal açma işlemi başladı Asuman hanım geldi tüm kanalları kendisi açti yaklaşık 1 saat sürdü bu süreçte kanal açım işlemi bittikten sonra Ekim için Enes bey ve atakan bey katıldı işleme ön çizgiyi Asuman hanım ekti ve şakak bölgelerini nasıl yapacaklarını Enes bey ve atakan bey söyleyip ara verdi kendisi, Enes bey ve atakan bey Ekim işlemine devam etti 45dk sonra Asuman hanım tekrardan katıldı işleme 1 saat daha devam etti sonrasında ayrıldı tekrar Enes bey ve atakan bey işlemi bitirirdi.
Benim deneyimim bu şekilde idi arkadaşlar yapılan işlemden memnun kaldım.
Ekim öncesi fotoğlar(40 günde kesilmeden bu kadar uzamıştı)