Gönderen Konu: Sizce saçım telogen effluvium olabilir mi?  (Okunma sayısı 221 defa)

sacekimi622

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Sizce saçım telogen effluvium olabilir mi?
« : 22 Eylül 2024, 18:44:30 »
Herkese merhaba yaşım 19,küçüklüğümden beri saçımın döküldüğünü hatırlarım 16 yaşından beri tepemde açılma var ve gittikçe artıyor saçım sadece tepeden dökülmüyor ense den kulak üstü kaşım bacağım kısaca vücudumunher yerinden sebebini bilen varsa yardımcı olabilir mi?

kelboy85

• Hero Member
Ynt: Sizce saçım telogen effluvium olabilir mi?
« Yanıtla #1 : 22 Eylül 2024, 18:58:12 »
Olamaz. Erkek tipi dokulme tepeden baslamis onlere ilerleyecek

sacekimi622

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 22 Eylül 2024, 19:11:58 »
Ne yapabilirim peki ve vücudumun her yerinden kıl dökülmesinin sebebi ne olabilir

kelboy85

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 22 Eylül 2024, 19:27:58 »
Oto immun hastalik olabilir ama ayni zamanda erkek tipi dokulmeniz var

Düzelecek inşAllah

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 07 Kasım 2024, 08:27:12 »
Ne yapabilirim peki ve vücudumun her yerinden kıl dökülmesinin sebebi ne olabilir
Ne yaptın hocam? Bir gelişme var mı saçında diğer kıllarda ?

lincoln551

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 07 Kasım 2024, 09:02:56 »
kanser olabilirsin git doktora saçlar da beyazlaşmış bu yaşta valla yazık moralini bozmak istemem ama daha fazla açılacak gibi duruyor saçlar

kelbabangida

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 08 Kasım 2024, 00:43:12 »
evet telogen effluvium ,boş yorumlara aldırış etme .
saç masajı ,dermaroller ,xpecia hatta minoxil yada procapil içeren sprey tüm araçları devreye sok.

Düzelecek inşAllah

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 08 Kasım 2024, 08:24:01 »
Aynen yukarıdaki kanser vs boş yorum yapan arkadaş kendi konusunda iki can sıkan yorumuma engellemiş beni) Kendi kel saçının hasetiyle milletin canını sıkmaya çalışıyor. Geç onu düzelecek inşAllah

Ahmetbsr21

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : Bugün, 01:53:35 »
evet telogen effluvium ,boş yorumlara aldırış etme .
saç masajı ,dermaroller ,xpecia hatta minoxil yada procapil içeren sprey tüm araçları devreye sok.

1. Doktora görün teşhis koysun ama belirli bi alandan seyrelmiş bu ya saçkıran olabilir yada androgenetik alopesi

2. Minoxidil geçici bi tedavi önermiyorum ben bence döküleceği kadar dökülsün saç ektirsin
Allah büyük.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #9 : Bugün, 02:56:03 »
Saç dökülmesi sanılanın aksine sadece ön orta ve tepe hattında olmaz. Zaten saç kalınlığı kafanızın her bölümünde aynı olmayadabilir. Özellikle yanlardaki saçlar genelde tek ve daha incedir. Yan bölümlerde de bir çok saçları dökülen insanların ense bölümüne nazaran daha ince ve dökülmüş saçları bulunur. Ensenin en sonunda da dökülmeler olabilir. Ama genetik dökülme de bu bölümler en son zayıflayan yerlerdir. Sizin saçlarınızda da fotoğraflardan görüldüğü kadarıyla endişe ettiğiniz tipte bir saç dökülmesi görülmüyor. Ön şakak yerine tepeden saç dökülmesi yaşamışsınız. Bu tarz dökülmeler aslında biraz daha avantajlı en azından genelde ön hatlarda saçlar kaldığı için dış görünüşü ciddi anlamda etkilemiyor.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Facebook Twitter Instagram