Hocam asuman hanım 1 sene koffeinli şampuan kullanma demedimi sana?
Konuşmamıştık, bir sorun olacağını sanmamıştım. Hatırlattığın için sağol. Sordum dönüş bekliyorum.
black serisinde tuz yok hocam . Sls türü benzer içerikler mevcut değil. Bu yüzden black serisini aldım. Zaten Türkiye de yoktu black serisi bu yüzden yurt dışına gitmişken biraz aldım stok yaptım.
iki ürünün içeriklerini kopyalayıp chatgptye farkını sorduğumda çıkan cevap bu şekilde hocam.
İki Alpecin Caffeine Shampoo C1'nın içerikleri arasında birkaç küçük fark bulunmaktadır:
Zinc bileşiği:
Alpecin Caffeine Shampoo C1 (klasik versiyon) Zinc PCA içeriyor.
Alpecin Caffeine Shampoo C1 Black Edition ise Zinc Chloride içeriyor.
Zinc PCA, cilt yağını düzenlemeye ve nemlendirmeye yardımcı olurken, Zinc Chloride saç ve saç derisinin güçlendirilmesine odaklanır.
Koku bileşenleri:
Klasik versiyon Linalool ve Hexyl Cinnamal içermezken,
Black Edition bu iki maddeyi içeriyor. Bu maddeler, koku katkı maddeleridir ve bazı hassas kişilerde alerji veya hassasiyete neden olabilirler.
Bu küçük farklılıklar dışında, iki şampuanın temel bileşenleri aynıdır. İşlev ve genel etki bakımından çok benzer ürünlerdir.
Saç ekim merkezinin verdiği Şampuan bittiği için alpacin black'i ilk kez az önce denedim. Kokusu ve saça verdiği ferahlık gerçekten çok güzel. Fresh bir hava oluşuyor gibi oluyor saç derisinde.
Beğenmenize sevindim, benim merkez onaylarsa ben de basic versiyonunu eklemeyi düşünüyorum yıkama rutinlerime.