Gönderen Konu: Saç ekimi için erken mi ? İlaç mı kullanalım?  (Okunma sayısı 742 defa)

onur33

• Yeni üye
  • *
Saç ekimi için erken mi ? İlaç mı kullanalım?
« : 20 Eylül 2024, 00:31:10 »
Merhaba arkadaşlar. 26 yaşındayım 21 yaşında tepe bölge zayıflamalar başladı . 22 de şakakla beraber açılmalar başladı. 24 yaşında bariz bir şekilde dökülme devam etti. Şuan tepe ve şakakda saç kalmadı. Üst kısımda bir tutam kaldı.saç analizine gittim. Saç köklerimde 3lü ce 4 lü saçlarımın iyi olduğunu söyledi. Daha önce biberiye suyu, b ve e vitamini dermorollerla beraber kullandım. Hint yağı biberiye yağı badem yağı da denedim. Urban saç spreyi de denedim. Ama devamlılıkta sorun yaşadım minoxil ve finastride yan etkileriden ve bağımlı yapmalarından dolayı kullanmadım ama saçım kötü olunca şimdi acaba kullansam mı yoksa saç ekimi mi yapsam diyorum. Sizce bu saça minoxil ve fin ile mi tedavi etmeye çalışayım yoksa saç ekimi daha makul? Bu arada geniş bir açıklık olduğu için saç ekiminde tepe Bölgesi her türlü boş kalacak bu görüntü de olmasın istiyorum o yüzden kafam karışık.şuan 3 numara dolaşıyorum.
Kod: [Seç]

Lauri

• Hero Member
Ynt: Saç ekimi için erken mi ? İlaç mı kullanalım?
« Yanıtla #1 : 20 Eylül 2024, 11:13:41 »
Ekim yaptırmalısın bence. Donörün güçlüyse avantajına.

Ama ben ekim sonrası da bazı destek ilaçların kullanılması gerektiğini düşünüyorum. Keza yaşın genç, ekim olsa da dökülme süreci devam da edebilir. Ki büyük ihtimal devam eder.

KOBA

• Full Member
« Yanıtla #2 : 20 Eylül 2024, 18:20:01 »
Hocam ne erkeni saç kalmıcak kafanda,derhal ekim yaptır sonra  fin + xpecia

Harbi Getto

• Full Member
« Yanıtla #3 : 21 Eylül 2024, 13:36:16 »
İlaç kullanmam diyorsan kafayı 0'a vur sana yakışır bence. Yakışmazsa fin+saç ekimi başka bir şey yok maalesef.
7 gün 1,25 Fin
1x8 %5 minoxilin+Dermaroller
Biotin, Demir(+C vit) ve D3
Ketoral Şampuan

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 21 Eylül 2024, 22:00:10 »
Ekimi düşün bence. Donör güçlü gibi duruyor. Tek ekimle aşırı memnun etmez belki ama epey değiştirir mizacını. İkinci ekim de yaptırabilirsen birkaç sene içinde, epey idare eder seni. Epey de değiştirir görünüşünü.

Kafaya çok takıyor musun bilmiyorum ama yaşın genç, özgüvenin daha diri olur.

onur33

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 22 Eylül 2024, 01:26:11 »
Ekim süresince kötü bir görüntü olduğu için bunu tatillere denk getirmeye çalışırım. Yaz tatili ya da Şubat tatili sizce o güne kadar ekimden önce Fin+minox kullanmam sıkıntı olur mu?

onur33

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 22 Eylül 2024, 01:28:26 »
Hocam ne erkeni saç kalmıcak kafanda,derhal ekim yaptır sonra  fin + xpecia
Hocam erken mi derken aklımda şu vardı bazıları saç dökülmeye devam eder 30 yaşlarında durur diyor durma sonrasında planlama daha iyi olur diyorlar. O zamana kadar ilaç kullanıp o zaman mı ektirme mantıklı diye düşündüm.

onur33

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 22 Eylül 2024, 01:41:23 »
Ekimi düşün bence. Donör güçlü gibi duruyor. Tek ekimle aşırı memnun etmez belki ama epey değiştirir mizacını. İkinci ekim de yaptırabilirsen birkaç sene içinde, epey idare eder seni. Epey de değiştirir görünüşünü.

Kafaya çok takıyor musun bilmiyorum ama yaşın genç, özgüvenin daha diri olur.

Saçım uzunken çok takıyordum 3 numara yapınca biraz daha iyi hissetim açıkçası.  Özgüvenim gene de yok ama. İnsanlar biraz uzun  baktıklarında saçım yüzünden baktıklarını düşünüyorum.  Saç ekimine karşı çekincem tepe Bölgesi için uğraşan az genelde ön tarafta güzel bir görüntü verip tepeyi es geçiyorlar. Kendilerince haklılar hem az tutan bir yer hem de ilk bakıldığında ve fotoğraflarda ön daha çok dikkat çekiyor. Saç ektirince tepe bölgem boş kalacaksa açıkcası özgüvenim kötü etkiler çünkü hatırlıyorumda önlerimde saç varken ama tepe bölgdm zayıflamaya başlamışken üni de tepedeki boşlukgözükebilir düşüncesiyle kalem düşse eğilip almamaya çalışırdım merdiven kullanırken üstten biri görecek diye endişe ederdim. Yani saçı sadece ön tarafı güzelleştirmek için kullanırsam psikolojik olarak hâlâ sıkıntı da olacağımı düşünüyorum. İkisine eşit ekenleri de gördüm o da çim adamı gibi görünüyor yorumları almaktan korkuyorum çünkü geniş alanda seyrek bir ekim olacak. O yüzden Ekim kafamı karıştırdı ama iki ekim önerdiniz . Donörüm iki ekim için güçlüyse sizce beni memnun edecek bir görüntü elde edilir m? Bir de geniş alanda başarılı olan saç ekim merkezi biliyor musunuz?

Çünkü çoğu Ekim merkezinin başarılı reklamlı fotoğraflarında sadece ön bölgede açılma olmuş kişilerin sık bir ekiö sonucu eski saçlı hallerine döndüğü gösteriliyor ama zaten bölge az bir alana sahip olduğu için iyi gözüküyor diye düşünüyorum. Benim gibi geniş bir alan için başarılı sonuçlar pek az gördüm açıkcası hatta pek memnun eden çıkmadı henüz.

Manifold

• manifold
  • Full Member
« Yanıtla #8 : 22 Eylül 2024, 14:15:36 »
İki asamali ekim ile harika olur bence.hic minox Fin işine girme çünkü o aciklilar çok zor kapanır.bence sen direk ekim yaptir ilk once ön front 1 yıl sonra tepe bölgesine gayet iyi olur
  • Yaşınız 36
  • Medikal Tedavi Trichosol baz+%0,1 finanteride+%2 minoxidil+Peptid+Hidrolize Buğday proteini+%0,02 retionik asit karsimi losyon.minoxil.3 günde 1 konazol şampuan .Her gün 10 dk masaj.Haftada 1 dermastamp.ncs magnezyum günde 1.Minox Man tablet günde 1.Dutlu mezo 3 ayda 1

onur33

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 22 Eylül 2024, 22:26:48 »
İki asamali ekim ile harika olur bence.hic minox Fin işine girme çünkü o aciklilar çok zor kapanır.bence sen direk ekim yaptir ilk once ön front 1 yıl sonra tepe bölgesine gayet iyi olur
Hocam tepe bölgesinde başarılı bir merkez biliyor musun ? Ben henüz denk gelmedim de

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 22 Eylül 2024, 22:37:23 »
Saç ekim uzmanları için açılan bir başlık var oraya bakabilirsiniz. Bu arada kafa yapınız saç kazıtmak için çok uyumlu bence bu şekil saçla dolaşmak yerine ekime kadar tamamen kazıtırsanız size çok yakışacağını düşünüyorum çünkü tipinizde gayet iyi.
  • Yaşınız 22
Yardımcı olmak için yazdığım yazılar tamamen bilimseldir.

KOBA

• Full Member
« Yanıtla #11 : 22 Eylül 2024, 22:40:54 »
Saç ekim uzmanları için açılan bir başlık var oraya bakabilirsiniz. Bu arada kafa yapınız saç kazıtmak için çok uyumlu bence bu şekil saçla dolaşmak yerine ekime kadar tamamen kazıtırsanız size çok yakışacağını düşünüyorum çünkü tipinizde gayet iyi.
Bende katılıyorum burun,dudak yapısı kafatası çene şekli felan çok  iyi,  kafanızı kazıtın ya da ön hattı ektirin finasteride ya da dutasteride sürekli şart ama eğer ekim yolunu tercih edicekseniz.

onur33

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 23 Eylül 2024, 00:02:56 »
Teşekkürler hocam moral verdiniz . Askere gitmenin iyi bir etkisi oldu ben cesaret edip 3 e vuramıyordum. Eskisine göre iyi olduğunu fark etmiştim ama yakıştığını düşünmemiştim teşekkürler

onur33

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 23 Eylül 2024, 00:05:39 »
Bende katılıyorum burun,dudak yapısı kafatası çene şekli felan çok  iyi,  kafanızı kazıtın ya da ön hattı ektirin finasteride ya da dutasteride sürekli şart ama eğer ekim yolunu tercih edicekseniz.
Teşekkürler hocam moral verdiniz. Fin ya da dut ekimden sonra da şart mı?

KOBA

• Full Member
« Yanıtla #14 : 23 Eylül 2024, 00:16:51 »
tabi eğer kullanmassan geriye kalanlarda hızlıca dökülme eğilimine girer o sebeple şart,hatta ekilenler bile 4 5 yıl sonra dökülebilir o sebeple çoğu ekim kliniği hastlarına finasteride kullanmalarını söyler.Çünkü ektiği saçlarda ileriki yıllarda dökülme eğilimine girmesin diye.

Facebook Twitter Instagram