Gönderen Konu: Ahmet tosun 4900greft saç ekimi 16 Eylül 2024  (Okunma sayısı 1405 defa)

Endless

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ahmet tosun 4900greft saç ekimi 16 Eylül 2024
« Yanıtla #31 : 27 Eylül 2024, 12:42:47 »
Tmm eyvallah bende yavaştan başlayayım bari gözüm korktu bugün proscar alcm senin dediğin gibi kullancm baklm bide Xpecia

ben saç ekiminden 2 ay önce başladım donör bölgesini daha fazla güçlendirmek için.  Hala da devam ediyorum.  Süreç bitene kadar devam edicem.  Sonra yavaş yavaş bırakıcam

Captain07

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 27 Eylül 2024, 12:49:24 »
Tmm eyvallah bende yavaştan başlayayım bari gözüm korktu bugün proscar alcm senin dediğin gibi kullancm baklm bide Xpecia
detaylı bir kan tahlili de yaptır. Normalde bunları yapmaları gerekiyordu . Folik asit b12 d vitamini demir çinko demir demir bağlama dehid testesteron bunlara baktır. Bunlar eksik olursa takviye al . Bu saydıklarımın hepsi saç döküp saç inceltiyor.  Bende saç ekiminden önce b 12 d ve folik asit çok düşük çıkmıştı takviyelerle düzene soktum . Şimdi kısa saç Bile hacimli görünüyor gün geçtikçe. 

Endless

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 28 Eylül 2024, 12:33:01 »
Tmm teşekkürler

detaylı bir kan tahlili de yaptır. Normalde bunları yapmaları gerekiyordu . Folik asit b12 d vitamini demir çinko demir demir bağlama dehid testesteron bunlara baktır. Bunlar eksik olursa takviye al . Bu saydıklarımın hepsi saç döküp saç inceltiyor.  Bende saç ekiminden önce b 12 d ve folik asit çok düşük çıkmıştı takviyelerle düzene soktum . Şimdi kısa saç Bile hacimli görünüyor gün geçtikçe.

Endless

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 01 Ekim 2024, 15:47:57 »
Merhabalar arkadaşlar
15. Gün bugün arada sırada ekim alanında ağrı gibi sızı gibi girip çıkan ağrılar oluyor.
Donur bolgesinde arada kaşınma acılar oluyor.

Bugün yıkamada elime küçük küçük kıllar gelmeye başladı şok dökülme yavaştan başlıyor galiba .

Coraspirin ve günde 1 xpecia kullanıyorum şuan
29 günden sonra günde 2 xpecia kullanmayı düşünüyorum ve 3 ay coraspirin
« Son Düzenleme: 01 Ekim 2024, 15:59:14 Gönderen: Endless »

caterpillar2024

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 03 Ekim 2024, 11:58:03 »
hayırlı olsun ekimin. çok güzel görünüyor. planlama güzel, ve ekim çok sık olmuş. inşallah sonuç da güzel olur

Endless

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 03 Ekim 2024, 11:59:24 »
İnşallah hocam çok teşekkür ediyorum herkes istediği saça ulaşır ins

hayırlı olsun ekimin. çok güzel görünüyor. planlama güzel, ve ekim çok sık olmuş. inşallah sonuç da güzel olur

chester

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 09 Ekim 2024, 14:13:00 »
Hayırlı olsun ekimin reis. güzel görünüyor. Sık bir ekim olmuş. İnşaAllah sonuç da güzel olur

Endless

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 09 Ekim 2024, 14:40:38 »
Çok teşekkürler hocam

Hayırlı olsun ekimin reis. güzel görünüyor. Sık bir ekim olmuş. İnşaAllah sonuç da güzel olur

Endless

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 16 Ekim 2024, 03:41:38 »
Hocam merhabalar hintel hocam yorum yapmışsınz aslında ama sizden bı yorum daha isyiyorm.
İş yerindeki arkadaşlar sakak bölgelerin neden açık kaldı.
Bazıları açıklık neden bu kadar fazla kaldı oraya paran yetmedi gibi olumsuz yorumlar yaptida sizce çizim planlama kötü mu

selamlar kendi saçların çok zayıf güçlendirmek için destek alsan iyi edersin
insnalar ne kullanıyor nasıl saçları güçlendiriyor bunun araştırmasını yaparsan güzel olur tabi yapmış ya da kullanıyorda olabilirsin bilmediğim için belirteyim dedim durumuna göre..

saç ekiminde güzel ve kaliteli olmuş ön çizgi saç ekim sıklığı alana göre greft dağılımı gayet düzgün
ve sağlıklı duruyor...

hayırlısı olsun inşallah çok güzel saçlara ulaşırsın

Endless

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 18 Ekim 2024, 21:32:38 »
32. Günden selamlar
Sok dökülme devam ediyor .
Saçımı normal şekilde yıkıyorum .
Kullandığım takviyeler
Günde 2 xpecia
Günde 2 prozinc plus losyon(kafama sıkıyorum çok sıvı bir ürün su gibi kafamdan aşağı akıyor 🙂 biraz fazla sıkıyor olabilirim sonra masaj yaparak yediriyorum ins dogru yapiyirmdur)
Şampuan prozinc plus aldım.
3 günde 1 kanazol  şampuan
3 günde 1 redoxon üçlü etki

Endless

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 06 Kasım 2024, 20:28:21 »
Merhabalar arkadaşlar
Bugün 52. Gün şuan ekim yapildikdan sonraki en boş hali kafamın.
Ekimden öncekinden daha kötü gibi duruyor biraz korkuyordum da şok dökülme bitti sanırım çünkü elime saç gelmiyor.

Şuan prozinc şampuan
Xpecia tablet sabah akşam
Kan sulandırıcı
Ve prozinc losyon kullanıyordum çok sivilcelenmeden dolayı ara verdim.
Yorumlarinizi bekliyorm

woc

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 06 Kasım 2024, 21:46:54 »
Korkmanıza gerek yok, ekim sonrası kendi bazı saçlarınız da travmaya uğrar ve dökülür. Ancak büyük çoğunluğu tekrar çıkacaktır. Konunuza baktım fakat takviyeleri biraz erken almışsınız gibi. (prozinc plus vs) umuyorum ters etki yaratmaz. Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum

Endless

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 06 Kasım 2024, 21:49:22 »
Losyonu diyorsanız aşağı yukarı 30 günden sonra başladım 1 hafta kullandım sonra ara verdim.
Araştırdığıma göre normal zamanda başladım.

Korkmanıza gerek yok, ekim sonrası kendi bazı saçlarınız da travmaya uğrar ve dökülür. Ancak büyük çoğunluğu tekrar çıkacaktır. Konunuza baktım fakat takviyeleri biraz erken almışsınız gibi. (prozinc plus vs) umuyorum ters etki yaratmaz. Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum

woc

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 06 Kasım 2024, 21:52:50 »
Losyonu diyorsanız aşağı yukarı 30 günden sonra başladım 1 hafta kullandım sonra ara verdim.
Araştırdığıma göre normal zamanda başladım.

Öyleyse her şey doğal akışında. Bu noktada ufak bir tavsiye verebilirim. Aile hekiminize vitamin ve mineral kan değerlerinizi de ölçtürün.

Folik Asit
A b c d e vitaminleri
omega 3
demir
çinko

vs. gibi eksik değerleriniz var mı bakın. Bazı değerleriniz ortalama dahi olsa üst seviyede olması daha iyi oluyor. Sonuçları merkeze gösterin. Size ne takviye almanız konusunda daha doğru ve sağlıklı yönlendirme yapsınlar. Bu saydıklarımın tamamı saçın beslenmesini doğrudan etkileyen faktörlerdir. Saygilarimla

Facebook Twitter Instagram