Gönderen Konu: Ahmet tosun 4900greft saç ekimi 16 Eylül 2024  (Okunma sayısı 1402 defa)

Endless

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ahmet tosun 4900greft saç ekimi 16 Eylül 2024
« Yanıtla #15 : 20 Eylül 2024, 09:24:56 »
Hocam sağolun dün biraz araştırdım ama bu gibi ürünlerin hapı biraktikdan sonra etkisi geçip eski halden daha kötü yapıyor diye yani uzun süre bı ilaç kullanmak istemiyorum

hayırlı olsun gayet iyi bir ekim yapılmış
ben the mossi london ın setini kullanmıştım
ama finansteridi de bir düşün derim
finasterid bir araştır aklına yatarsa kullanırsın en etkilisi bu daha az etkili ise xpecia

Endless

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 22 Eylül 2024, 14:23:11 »
6. Günden merhabalar arkadaşlar.
Çok şükür ödemeler çok  azaldı,
Yolcu yastığı ile yatmak iyice yormaya ve sıkılmaya başladım.ama 10 gün sabretmek istiyorum.
Geceleri 11 gibi uyuyorum saat 2 civarı kafa kaşıntısı ile kalkıyorum 2 gecedir, kalkıp oturuyorum biraz bekleyip kaşıntı gecesiye kadar bekleyip tekrar uyuyorum.
Şimdilik başka bir sıkıntım yok ins vaziyet iyi devam ediyordur

Endless

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 26 Eylül 2024, 12:44:52 »
Merhabalar arkadaşlar
Bugün 10. Gün kabuk dökümünü gerçekleştirdim kendim evde 3-5 kaldı ama zorlamadim.

Bazı arkadaşların kabuk dokumunden sonra çok sık bir saç oluyor benimki seyerek acaba bu durum saç ekiminin nasıl olduğu ile alakalı bilgi verir mi yoksa erken mi ?

Birde Ahmet hoca 20 günden sonra takviyelere başlamam gerektiğini söyledi öyle yapmayı planlıyorum.
Birde suandan itibaren hangi şampuanı kullanmalıyım ve dikkat etmem gerek. Birşey var. Mı ?

Birde fabrika ortamında çalışıyorum raporum pazar günü bitecek sizce hemen başlamalı mıyım ?

asilhan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 26 Eylül 2024, 12:48:54 »
Ekim alanı güzel ama donör biraz fazla belli oluyor umarım ilerleyen aylarda istediğin gibi kestirdiğinde belli olmaz

Endless

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 26 Eylül 2024, 12:50:59 »
İns hocam yorumun için teşekkürler

Ekim alanı güzel ama donör biraz fazla belli oluyor umarım ilerleyen aylarda istediğin gibi kestirdiğinde belli olmaz

nisan22

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 26 Eylül 2024, 13:10:46 »
Ekimin hayırlı olsun Hocam. Güzel bir planlama olmuş. Ekim yapılan bölgede bir kaç kabuk kalmış, onları da yıka gitsin. Bu saatten sonra ovalamak zarar vermez saçlara. Donör bölgesini hiç kafana takma derim. Bende Ahmet Tosun'da yaptırdım ekimimi. Donör bölgesine hiç zarar vermiyorlar. Toparlaması zaman alır ama iyileştikten sonra hiç iz kalmaz. İnşallah sonuç da çok güzel olur

Endless

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 26 Eylül 2024, 13:14:39 »
İnşallah hocam.
Kafama takılan şuan ekilen yer biraz seyrek gibi acaba diye düşündüm sizce toplar mi veya bunun ilerisine gitmez mi

Ekimin hayırlı olsun Hocam. Güzel bir planlama olmuş. Ekim yapılan bölgede bir kaç kabuk kalmış, onları da yıka gitsin. Bu saatten sonra ovalamak zarar vermez saçlara. Donör bölgesini hiç kafana takma derim. Bende Ahmet Tosun'da yaptırdım ekimimi. Donör bölgesine hiç zarar vermiyorlar. Toparlaması zaman alır ama iyileştikten sonra hiç iz kalmaz. İnşallah sonuç da çok güzel olur

nisan22

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 26 Eylül 2024, 14:57:09 »
Şu an seyrek görünüyor olması normal, çünkü kabuk dökme ile birlikte ekilen saçların da bir kısmı dökülüyor. Bende de öyle olmuştu. Endişelenme, şu an için olması gerektiği gibi

Endless

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 26 Eylül 2024, 15:01:13 »
İnşallah hocam sağol

Şu an seyrek görünüyor olması normal, çünkü kabuk dökme ile birlikte ekilen saçların da bir kısmı dökülüyor. Bende de öyle olmuştu. Endişelenme, şu an için olması gerektiği gibi

Captain07

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 27 Eylül 2024, 09:46:31 »
Dostum ekimin seyrek değil saçların ince telli bu yüzden sana öyle görünüyor.  Saç telin neredeyse benimkiyle aynı ince telli . Bende  bu ay ekim yaptırdım bak orda benim konuma aynısını göreceksin.  Bu saatten sonra saçı kalınlaştırmaya bakacaksın artık .

Endless

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 27 Eylül 2024, 10:22:38 »
Şimdi okudum senin konunuda sana da hayırlı olsun.
Kalınlaştırmak için ne yapılır bilmiyorum ama benim saçlarım hep ince telliydi.
Bu finast ilacı kullanmak istemiyorum.
Xpecia kullanmayı planlıyorum başka yan  Etkisi olmayan önerisi alabilirim

Dostum ekimin seyrek değil saçların ince telli bu yüzden sana öyle görünüyor.  Saç telin neredeyse benimkiyle aynı ince telli . Bende  bu ay ekim yaptırdım bak orda benim konuma aynısını göreceksin.  Bu saatten sonra saçı kalınlaştırmaya bakacaksın artık .

Captain07

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 27 Eylül 2024, 11:53:18 »
Şimdi okudum senin konunuda sana da hayırlı olsun.
Kalınlaştırmak için ne yapılır bilmiyorum ama benim saçlarım hep ince telliydi.
Bu finast ilacı kullanmak istemiyorum.
Xpecia kullanmayı planlıyorum başka yan  Etkisi olmayan önerisi alabilirim
finans kullanmayacaksan minoxil kullanmaktan başka seçeneğin yok kardeşim.  İnce telli saç başka şekilde güçlenip kalınlaşmaz.  Ben finans omega 3 biotin ve xpacia kullanıyorum

Endless

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 27 Eylül 2024, 12:13:41 »
Abi kullanalım da minoxil dediğin ilaç biraktikdan sonra daha kötü oluyor.
Ne gerek var ömür boyu ilaç kullanılmaz.
Bazı yerlerde finast duydum biraknca yine aynı yere geliyor diye o yüzden şüpheli bakymr

finans kullanmayacaksan minoxil kullanmaktan başka seçeneğin yok kardeşim.  İnce telli saç başka şekilde güçlenip kalınlaşmaz.  Ben finans omega 3 biotin ve xpacia kullanıyorum

Captain07

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 27 Eylül 2024, 12:32:37 »
Abi kullanalım da minoxil dediğin ilaç biraktikdan sonra daha kötü oluyor.
Ne gerek var ömür boyu ilaç kullanılmaz.
Bazı yerlerde finast duydum biraknca yine aynı yere geliyor diye o yüzden şüpheli bakymr
finansı 4 parçaya bölerek 1'er gün arayla kullan yan etki yapmaz o şekilde kolay kolayca. Ben kullanıyorum 3 aydır hiç sorun olmadı

Endless

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 27 Eylül 2024, 12:39:23 »
Tamam bı bakym.
Sen kaç gün sonra başladın . Bana 20 gün sonra basla dedi Ahmet hoca

finansı 4 parçaya bölerek 1'er gün arayla kullan yan etki yapmaz o şekilde kolay kolayca. Ben kullanıyorum 3 aydır hiç sorun olmadı

Facebook Twitter Instagram