Saç Ekimi Sonuçları
Herkese iyi akşamlar beyler, bu hanımefendi instagramda muhakkak karşınıza çıkmıştır. Procapille çok etkili bir saç serumu hazırladığını, dht’yi sadece saç derisinde bloke ettiğini iddia ediyor. Aranızda kullanan var mı?
Saadet başaranoğlu ürünlerini almayın. Kadın reklam vere vere heryerdd karşımıza çıkıyor. Spreyini aldım kullandım ve 3 ayda zerre fayda etmedi. Hatta döküldü ve dökülmeye de devam etti. Bu kadın kısa yoldan vurgun yapma peşinde. Gidiyo Temudan 50-100 tl ye dermastamp alıp kendi websitesinde 1000 tl ye satan birinden beklersiniz ki
Valla 1 haftadir kullanıyorum hiçbir faydası olmadı şu ana kadar
3. Hafta bitti şuanda dökülme hiç yok.insallah bu şekilde gider.hergun dermastamp sonrası sürüyorum aksamlari.bana iyi geldi sanki.bakakim.denemeye devam.
gerçekten mi ben 2 güne bir dermaroller ile yapıyorum ama hiçbir etkisi olmadı hala dökülüyor kan değerlerim harika saçın nasıl fotoğraf atabilir misin telegram sohbet kanalı var orda var mısın saadet'in
dostum şuan iyi gidiyor sakaklardaki küçük kıllar kalinlasti.ama foto ve tavsiye için daha erken.bira daha kullanayım bakamim şöyle bir 3 ay olsun.indan sonra bet bişey yazarım fotoda atarım.14 yılın sonunda minoxidil birakinca aşırı dökülme olması lazımdı.ama nasıl olduysa hiç olmadı.yani en azından şimdilik.tonik işe yarayacak gibi.ama hergun dermastamp yapıyorum ondan sonra iyice yediriyorum saç derime.kullanim bu şekilde.
Hocam Merhabalar. Bizi son durum ile ilgili güncelleyebilir misiniz? Nasıl gidiyor süreç?