Gönderen Konu: Saadet Başaranoğlu Saç Serumu Güvenilir mi?  (Okunma sayısı 2093 defa)

Ozgurclkgl

• Yeni üye
  • *
Ynt: Saadet Başaranoğlu Saç Serumu Güvenilir mi?
« Yanıtla #1 : 15 Ekim 2024, 11:41:01 »
Bir hafta da etki ettiğine inanıyor

Manifold

• manifold
  • Full Member
« Yanıtla #2 : 02 Aralık 2024, 11:50:24 »
Valla ben normalde bu tarz şeylere inanmam.instgramdan kendisiyle irtibata geçtim bazı sorular sordum.kadin aga kinusunda bilgili.genetik saç dokulmesine kesin çözümü bulduğunu patent başvurusunda bulunduğunu söyledi.kendi ureetimi saç tonigine çeşitli vitamin ve procapil yanı sıra kendi gelistirdigi bir katalizor ekledigini ve 2 yıllık deneysel çalışmalar sonucunda seri üretime geçtiğini söyledi.fotigraflar paylaşmış çok kısa süre içinde inanılmaz etki etmis fotolarda.aldim bakalım 1 haftadır kullanıyorum.dedigi gibi bir gelişme olursa yazarım.ancak şu ana kadar dökülme çok azaldı bunu farkkettim.bakalim ne olacak
  • Yaşınız 36
  • Medikal Tedavi Trichosol baz+%0,1 finanteride+%2 minoxidil+Peptid+Hidrolize Buğday proteini+%0,02 retionik asit karsimi losyon.minoxil.3 günde 1 konazol şampuan .Her gün 10 dk masaj.Haftada 1 dermastamp.ncs magnezyum günde 1.Minox Man tablet günde 1.Dutlu mezo 3 ayda 1

Ahmetbsr21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 03 Aralık 2024, 00:34:30 »
Herkese iyi akşamlar beyler, bu hanımefendi instagramda muhakkak karşınıza çıkmıştır. Procapille çok etkili bir saç serumu hazırladığını, dht’yi sadece saç derisinde bloke ettiğini iddia ediyor. Aranızda kullanan var mı?
Ketokonazol,Ru58841, finasterid,dutasterid dışında hiçbirşey saç derisinde dht bloklamaz tek başına bloklamaz
Allah büyük.

erdoganugur

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 09 Aralık 2024, 00:02:29 »
Saadet başaranoğlu ürünlerini almayın. Kadın reklam vere vere heryerdd karşımıza çıkıyor. Spreyini aldım kullandım ve 3 ayda zerre fayda etmedi. Hatta döküldü ve dökülmeye de devam etti. Bu kadın kısa yoldan vurgun yapma peşinde. Gidiyo Temudan 50-100 tl ye dermastamp alıp kendi websitesinde 1000 tl ye satan birinden beklersiniz ki

Manifold

• manifold
  • Full Member
« Yanıtla #5 : 09 Aralık 2024, 01:05:43 »
Saadet başaranoğlu ürünlerini almayın. Kadın reklam vere vere heryerdd karşımıza çıkıyor. Spreyini aldım kullandım ve 3 ayda zerre fayda etmedi. Hatta döküldü ve dökülmeye de devam etti. Bu kadın kısa yoldan vurgun yapma peşinde. Gidiyo Temudan 50-100 tl ye dermastamp alıp kendi websitesinde 1000 tl ye satan birinden beklersiniz ki
3 ay kullandım gercekten.bende kullanıyorum 9 gün oldu.minoxili çok uzun bir sürenin ardından bıraktım.gercek hiç bir işe yaramadı mı.ben gerçekten umitlenmistim
  • Yaşınız 36
  • Medikal Tedavi Trichosol baz+%0,1 finanteride+%2 minoxidil+Peptid+Hidrolize Buğday proteini+%0,02 retionik asit karsimi losyon.minoxil.3 günde 1 konazol şampuan .Her gün 10 dk masaj.Haftada 1 dermastamp.ncs magnezyum günde 1.Minox Man tablet günde 1.Dutlu mezo 3 ayda 1

Gkmn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 19 Aralık 2024, 20:47:39 »
Valla 1 haftadir kullanıyorum hiçbir faydası olmadı şu ana kadar

Manifold

• manifold
  • Full Member
« Yanıtla #7 : 19 Aralık 2024, 21:02:02 »
Valla 1 haftadir kullanıyorum hiçbir faydası olmadı şu ana kadar
3. Hafta bitti şuanda dökülme hiç yok.insallah bu şekilde gider.hergun dermastamp sonrası sürüyorum aksamlari.bana iyi geldi sanki.bakakim.denemeye devam.
  • Yaşınız 36

Gkmn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 19 Aralık 2024, 21:07:00 »
3. Hafta bitti şuanda dökülme hiç yok.insallah bu şekilde gider.hergun dermastamp sonrası sürüyorum aksamlari.bana iyi geldi sanki.bakakim.denemeye devam.

gerçekten mi ben 2 güne bir dermaroller ile yapıyorum ama hiçbir etkisi olmadı hala dökülüyor kan değerlerim harika saçın nasıl fotoğraf atabilir misin  telegram sohbet kanalı var orda var mısın saadet'in

Manifold

• manifold
  • Full Member
« Yanıtla #9 : 20 Aralık 2024, 10:37:15 »

gerçekten mi ben 2 güne bir dermaroller ile yapıyorum ama hiçbir etkisi olmadı hala dökülüyor kan değerlerim harika saçın nasıl fotoğraf atabilir misin  telegram sohbet kanalı var orda var mısın saadet'in
dostum şuan iyi gidiyor sakaklardaki küçük kıllar kalinlasti.ama foto ve tavsiye için daha erken.bira daha kullanayım bakamim şöyle bir 3 ay olsun.indan sonra bet bişey yazarım fotoda atarım.14 yılın sonunda minoxidil birakinca aşırı dökülme olması lazımdı.ama nasıl olduysa hiç olmadı.yani en azından şimdilik.tonik işe yarayacak gibi.ama hergun dermastamp yapıyorum ondan sonra iyice yediriyorum saç derime.kullanim bu şekilde.
  • Yaşınız 36

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 28 Aralık 2024, 23:27:12 »
dostum şuan iyi gidiyor sakaklardaki küçük kıllar kalinlasti.ama foto ve tavsiye için daha erken.bira daha kullanayım bakamim şöyle bir 3 ay olsun.indan sonra bet bişey yazarım fotoda atarım.14 yılın sonunda minoxidil birakinca aşırı dökülme olması lazımdı.ama nasıl olduysa hiç olmadı.yani en azından şimdilik.tonik işe yarayacak gibi.ama hergun dermastamp yapıyorum ondan sonra iyice yediriyorum saç derime.kullanim bu şekilde.

Takip ediyorum hocam.Dermastamp sonrası direkt kana karısınca zarar vermesin aman dikkat
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

Musab özdemir

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 05 Ocak 2025, 00:28:38 »
Hocam Merhabalar. Bizi son durum ile ilgili güncelleyebilir misiniz? Nasıl gidiyor süreç?

Manifold

• manifold
  • Full Member
« Yanıtla #12 : 05 Ocak 2025, 00:57:14 »
Hocam Merhabalar. Bizi son durum ile ilgili güncelleyebilir misiniz? Nasıl gidiyor süreç?
yaklaşık 1,5 ay oldu hala dökülme sıfır.oyleki toniği kafama sürerken bile parmaklarima tek tel saç gelmiyor.saclarim çok kalinlast.on frontta yeni tuylenmeler mevcut.ama ben hala 3 ayın beklenmesi taraftarıyım.ama şimdiye kadar çok iyi bir süreç oldu.
  • Yaşınız 36

talha383

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 09 Ocak 2025, 21:54:30 »

Merhabalar Telegram grubuna nasıl katılabiliriz acaba ?

Facebook Twitter Instagram