Gönderen Konu: Saadet Başaranoğlu Saç Serumu Güvenilir mi?  (Okunma sayısı 6629 defa)

KOBA

• Sr. Member
Ynt: Saadet Başaranoğlu Saç Serumu Güvenilir mi?
« Yanıtla #31 : 26 Ocak 2025, 17:34:06 »
bende minox ve finasterid harıcı bırseyler vardır belkı dıye denıyorum herseyı. Zamanında cok kullandım 2 sınden de yıldım hocam. Bu urun bende cok işe yaramıyor şu an. 2 ay sonra bakıcam herhangı bır gelısme olmassa bırakıcam bunu da.  o kadar cok urun denedım kı  bılmıyorum benım kadar urun denıyen varmıdır bu forumda. yasımda 41 oldugu ıcın 15 senedır felan uğraşıyorum saç dokulmesı sorunuyla.  1 sac ekımımde var bu arada
minoksidil finasteride ile yaramadı mı

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #32 : 26 Ocak 2025, 17:39:23 »
minoksidil finasteride ile yaramadı mı

yarıyor ya minox bende bır sure sonra cok fazla bas ağrısı yapıyor. finasterıd  4 sene kullandım. jınekomastı oldum. sonra gıdıp ametlıyat olmak zorunda kaldım.  meni de sulanma  unutkanlık gıbı yan etkıler yuzunden bıraktım onu da.  cok uzun sure topıkal spiro+ diane 35 kullandım. o da bır sure sonra etkı etmemeye basladı. dmso ıle seti ve ru kullandım onlarda hıc ıse yaramadı. vs vs vs   

mamadu123

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 07 Şubat 2025, 21:20:08 »
Bu konuyu gördükten sonra bayağı araştırdım. Instagram'dan yorum yazanlar ve Telegram grubunda paylaşım yapanlarla konuştum. İnsanlar fayda gördüklerini söylüyorlar. Bu tip ürünlere karşı acayip ön yargılıyım fakat benin de hepiniz gibi içimde "ya faydası olursa, dedikleri doğruysa" gibi yeşermeye meyilli ümit var. Yorumlardan onca insana ulaştım, yalan söylediklerini düşünmüyorum, sipariş verdim, gelsin bakalım neler olacak?

15 gün oldu, ilk hafta sabah akşam saç diplerime sürdüm, ikinci hafta sadece akşamları sürdüm. Dökülmede azalma ve saçlarda gerçekten bir canlılık var. Tonik ile aynı gün Wichy Dercos Şampuan da kullanmaya başlamıştım. Hangisinin ne kadar katkısı oldu bilemem. Zaman geçtikçe deneyimlerimi yazarım.

KOBA

• Sr. Member
« Yanıtla #34 : 07 Şubat 2025, 21:24:18 »
yarıyor ya minox bende bır sure sonra cok fazla bas ağrısı yapıyor. finasterıd  4 sene kullandım. jınekomastı oldum. sonra gıdıp ametlıyat olmak zorunda kaldım.  meni de sulanma  unutkanlık gıbı yan etkıler yuzunden bıraktım onu da.  cok uzun sure topıkal spiro+ diane 35 kullandım. o da bır sure sonra etkı etmemeye basladı. dmso ıle seti ve ru kullandım onlarda hıc ıse yaramadı. vs vs vs   
miracleye güvenme dostum benden sana tavsiye

sacekimi622

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 08 Şubat 2025, 23:03:57 »
15 gün oldu, ilk hafta sabah akşam saç diplerime sürdüm, ikinci hafta sadece akşamları sürdüm. Dökülmede azalma ve saçlarda gerçekten bir canlılık var. Tonik ile aynı gün Wichy Dercos Şampuan da kullanmaya başlamıştım. Hangisinin ne kadar katkısı oldu bilemem. Zaman geçtikçe deneyimlerimi yazarım.

Bekliyoruz hocam sonucu umarım iyi olur.

mamadu123

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 21 Şubat 2025, 22:53:10 »

Bugün tam bir ay oldu, psikolojik olarak kötü hissettirdiği için başlangıçta fotoğraf çekmemiştim, saçlarımın gelişimini eşim takip ediyordu :) 3. haftada fotoğraf çektik ama ona bile bakmadım cidden, 3. ayda karşılaştırma yapmak üzere telefonda duruyor. Buraya da atacağım.

1 ayda gördüğüm faydalar şunlar:
1- Dökülme daha makbul bir seviyeye geldi
2- Başımın ön kısmındaki saçlar çok incelmiş tiftik gibi olmuştu, şekil almaz sağa sola dikilirdi, bu durum %80 azaldı çok net.
3- Genel olarak saçımın daha kaliteli olduğunu hissediyorum.

3. haftada dermastamp da kullanmaya başladım.

2. ayda tekrar güncellerim.

3. ayda da birlikte fotoğrafları karşılaştırırız :)

Gkmn

• Full Member
« Yanıtla #37 : 21 Şubat 2025, 22:57:36 »
Bugün tam bir ay oldu, psikolojik olarak kötü hissettirdiği için başlangıçta fotoğraf çekmemiştim, saçlarımın gelişimini eşim takip ediyordu :) 3. haftada fotoğraf çektik ama ona bile bakmadım cidden, 3. ayda karşılaştırma yapmak üzere telefonda duruyor. Buraya da atacağım.
Vallahi umutlandık reis ben 2 aydır kullanıyorum bir faydası yok hiçbir faydası olmadı ama işe bitene kadar kullanacağım iki şişe aldım bakalım dökülme aynı günde 20 tane falan üç dört gün duş almayınca 40 50 Tel kalınlaşma olmadı 15 günde olması bu kadar etki etti sana şok oldum başka ağızdan hap alıyor musun ben d vitamini magnezyum omega 3 alıyorum yaş kaç bu arada
2- Başımın ön kısmındaki saçlar çok incelmiş tiftik gibi olmuştu, şekil almaz sağa sola dikilirdi, bu durum %80 azaldı çok net.

[/quote]
« Son Düzenleme: 22 Şubat 2025, 11:24:43 Gönderen: Gkmn »

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #38 : 22 Şubat 2025, 11:13:47 »
Takip ediyoruz hocam
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

Gkmn

• Full Member
« Yanıtla #39 : 22 Şubat 2025, 11:23:28 »
Takip ediyoruz hocam
0.5 Fin ise yaradı mı dostum

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #40 : 09 Mart 2025, 18:25:33 »
0.5 Fin ise yaradı mı dostum

Hayır daha çok döktü şakaklarımı açtı. Dut da kullandım aynı şekil şakaklar geriledi maalesef bende
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

sacekimi622

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 14 Mart 2025, 15:14:11 »

Son durum nedir hocam

İstanbullu1905

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 22 Mart 2025, 14:25:25 »
Benim anlamadığım resim niye atmiyorsunuz madem işe yarıyor

Gkmn

• Full Member
« Yanıtla #43 : 23 Mart 2025, 00:31:06 »
Hayır daha çok döktü şakaklarımı açtı. Dut da kullandım aynı şekil şakaklar geriledi maalesef bende
Neee emin misin nasıl olabilir bu yaş kaç ne kadar sürede yaptı bunu bende kullanıyorum 0.25 mg 17 gün oldu bırakayım öyle bir şey var sa

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 20 Nisan 2025, 18:36:22 »
Neee emin misin nasıl olabilir bu yaş kaç ne kadar sürede yaptı bunu bende kullanıyorum 0.25 mg 17 gün oldu bırakayım öyle bir şey var sa

21-23 yaş arasındayken denedim bu söylediklerimi. Sen kimseye göre hareket etme hocam kimisi var 3ayda kimisi var 6ayda kimisi var 1senede çok güzel saçlara erişiyor. Ama işte bazı kişilerde de bana olan gibi olabiliyor reddit gibi platformlarda da bendeki etkinim aynısını yaşayan kişiler vardı. Sen ilacı kullanacaksan 1sene kendine süre ver ve düzenli kullan
  • Yaşınız 21

Facebook Twitter Instagram