Gönderen Konu: Saadet Başaranoğlu Saç Serumu Güvenilir mi?  (Okunma sayısı 6341 defa)

mamadu123

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saadet Başaranoğlu Saç Serumu Güvenilir mi?
« Yanıtla #15 : 22 Ocak 2025, 14:24:12 »
Bu konuyu gördükten sonra bayağı araştırdım. Instagram'dan yorum yazanlar ve Telegram grubunda paylaşım yapanlarla konuştum. İnsanlar fayda gördüklerini söylüyorlar. Bu tip ürünlere karşı acayip ön yargılıyım fakat benin de hepiniz gibi içimde "ya faydası olursa, dedikleri doğruysa" gibi yeşermeye meyilli ümit var. Yorumlardan onca insana ulaştım, yalan söylediklerini düşünmüyorum, sipariş verdim, gelsin bakalım neler olacak?

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 22 Ocak 2025, 18:30:27 »
Bu konuyu gördükten sonra bayağı araştırdım. Instagram'dan yorum yazanlar ve Telegram grubunda paylaşım yapanlarla konuştum. İnsanlar fayda gördüklerini söylüyorlar. Bu tip ürünlere karşı acayip ön yargılıyım fakat benin de hepiniz gibi içimde "ya faydası olursa, dedikleri doğruysa" gibi yeşermeye meyilli ümit var. Yorumlardan onca insana ulaştım, yalan söylediklerini düşünmüyorum, sipariş verdim, gelsin bakalım neler olacak?

Hocam ben de sizin kafadayım inanılmaz ön yargılıyım. Kullandıktan sonra buradan da bilgilendirin bizi lütfen
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

İLİZAROV

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 22 Ocak 2025, 19:51:00 »
Haber edin lütfen benimde radarımda olan bi ilaç,içinde minoksidil var mı yok mu anlamak için çamaşır suyuna bir fıs sıkıp turuncu renk olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

mamadu123

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 22 Ocak 2025, 19:58:22 »
Haber edin lütfen benimde radarımda olan bi ilaç,içinde minoksidil var mı yok mu anlamak için çamaşır suyuna bir fıs sıkıp turuncu renk olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

Eyvallah hocam, kontrol edeceğim. Gördüğüm sonuçları yazarım.

Gkmn

• Full Member
« Yanıtla #19 : 23 Ocak 2025, 00:32:03 »
Minox yok Fin dut da yok saw Palmetto aminexil kafein bakır çinko biberiye felan var

KOBA

• Sr. Member
« Yanıtla #20 : 23 Ocak 2025, 00:59:57 »
Minox yok Fin dut da yok saw Palmetto aminexil kafein bakır çinko biberiye felan var
laboratuarda incelemeden bilemessin tv de mavi şu diye finasteride minoks sattılar

Gkmn

• Full Member
« Yanıtla #21 : 23 Ocak 2025, 01:01:22 »
laboratuarda incelemeden bilemessin tv de mavi şu diye finasteride minoks sattılar
Bende kullanıyorum ve sordum çünkü

sacekimi622

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 24 Ocak 2025, 09:59:00 »
Sanırım procapil var hocam

Gkmn

• Full Member
« Yanıtla #23 : 24 Ocak 2025, 13:49:18 »
Sanırım procapil var hocam
Anlamadım ne demek istedin?

sacekimi622

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 24 Ocak 2025, 21:59:01 »

İçinde procapil var diye biliyorum

Gkmn

• Full Member
« Yanıtla #25 : 24 Ocak 2025, 22:02:19 »

İçinde procapil var diye biliyorum

Evet procapil de var

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #26 : 24 Ocak 2025, 23:54:11 »
Selamlar ,

Ben yaklasık 4 aydır kullanıyorum sabah ve aksam. Başka hıcbır urun kullanmıyorum bende malesef henuz pek bır gelısme olmadı. 2 ay daha kullanıcam  burdan yazarım gelısme olursa eğer

İLİZAROV

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 25 Ocak 2025, 00:09:24 »
Selamlar ,

Ben yaklasık 4 aydır kullanıyorum sabah ve aksam. Başka hıcbır urun kullanmıyorum bende malesef henuz pek bır gelısme olmadı. 2 ay daha kullanıcam  burdan yazarım gelısme olursa eğer
Ve alayna aleyküm selam,bilgi verdiğin için teşekkürler demekki çalışmıyormuş ürün bende öyle düşünmüştüm zaten,minoks finas,dutasteride,ru58841 spiro dışındakiler bi işe yaramz

sacekimi622

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 25 Ocak 2025, 20:18:41 »
Selamlar ,

Yaşınız kaçtı hocam

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #29 : 26 Ocak 2025, 17:31:06 »
Ve alayna aleyküm selam,bilgi verdiğin için teşekkürler demekki çalışmıyormuş ürün bende öyle düşünmüştüm zaten,minoks finas,dutasteride,ru58841 spiro dışındakiler bi işe yaramz

bende minox ve finasterid harıcı bırseyler vardır belkı dıye denıyorum herseyı. Zamanında cok kullandım 2 sınden de yıldım hocam. Bu urun bende cok işe yaramıyor şu an. 2 ay sonra bakıcam herhangı bır gelısme olmassa bırakıcam bunu da.  o kadar cok urun denedım kı  bılmıyorum benım kadar urun denıyen varmıdır bu forumda. yasımda 41 oldugu ıcın 15 senedır felan uğraşıyorum saç dokulmesı sorunuyla.  1 sac ekımımde var bu arada..  Spiro ve ru'da kullandım uzunca bır sure.  bence minox ve finasterıdın yarısı kadar etkı etmıyor.   Şu an minox ve finasterıd gıbı agresıf etkı eden  etken madde yok bence

Facebook Twitter Instagram