Gönderen Konu: 13.09.2024 25 Yaş Ulusan Clinic  (Okunma sayısı 673 defa)

wasili

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
13.09.2024 25 Yaş Ulusan Clinic
« : 14 Eylül 2024, 09:52:43 »
Uzun süren araştırmam ve forumu inceledigim kadarıyla İzmir'de bir tek ulusan clinice gidebileceğim öğrenmiş oldum.
Bunun üzerine 13 Eylül'de randevu aldım.
Benimle birlikte 2 kişi aynı gün operasyonu vardı bir kişiye komple Sibel hanım bakıyor olacaktı.
Form doldurulması sonucunda tras ve fotoğraf çekimine geçildi.onlukler giyildikten sonra local anesteziye başlanıldı.
Bazı hassas yerler haricinde çok fazla acı hissetmedim.Local yayıldıkça sonra acı hissetmiyor oluyorsunuz bu süreç yarım saat sürüyor diyebilirim. Ardından ensedeki kök alımı için Elif hanım başladı ve 4 saat 40 dakika boyunca sürdü bu süre zarfında 4100 greft alındı.Hemen ardından yemek molası ve ilaçlarimizi alıyoruz.
Sac çizgi planlamasını Zafer bey ile Elif hanım eski fotoğraflarıma bakarak tasarlama gerçekleştirdiler.On çizgiyi biraz aşağıya indirme talebimi kasın üzerine gelecek şekilde gerçekleştirdiler memnun kalmıştım çünkü açıklığın çok fazlaydı.Kanal açılma işlemine başlanıldı 2.30 saat sürdü diyebilirim Ekim işlemine Özge hanımla beraber devam ettiler işlem 3.5 saat sürdü ve 12 13 saat aralığında bir süreçten geçtim benim için de zor oldu o süre zarfında kıpırdamadan duruyorsunuz çok yorucu geçmişti tüm süreçte Elif hanım başımdan ayrilmamasina rağmen 12 saat geçince 7 8 saat süren operasyonlar çok kısa geliyor sonuç olarak tek tek 4000 greft çıkarılıyor 4000 kanal açılıyor 4000 Ekim yapılıyor işlemin bu kadar sürmesi normal geldi benim açımdan ancak dediğim gibi yorucu oluyor. Biotin kullanmaya başladım operasyondan 2 hafta öncesinde ona devam ediyor olacağım proscar yan etkisinden kaynaklı kullanamiyorum zafer hoca bu konuda olmazsa kök hücre tedavisi uygulacagimizi söyledi şu an için sürecim böyle ilerledi bu konuda benim gibi bu forum üzerinden araştıran arkadaşları için özellik İzmir'e ulusan clinice gitmek istiyorlarsa rehber niteliğinde olmasını isterim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: 13.09.2024 25 Yaş Ulusan Clinic
« Yanıtla #1 : 14 Eylül 2024, 12:36:35 »
hayırlı olsun diğer resimler ?
Global Moderator

wasili

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 14 Eylül 2024, 12:39:12 »
hayırlı olsun diğer resimler ?
unutmuşum şimdi ekliyorum

wasili

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 14 Eylül 2024, 12:41:06 »
unutmuşum şimdi ekliyorum
en son ekledigim merkeze iletmiş olduğum fotograf

Hairtransplant

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 14 Eylül 2024, 12:42:01 »
ekim öncesi resimlerde lütfen planlama harika olmuş maşallah ön çizgi süper duruyor

wasili

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 14 Eylül 2024, 12:55:54 »
ekim öncesi resimlerde lütfen planlama harika olmuş maşallah ön çizgi süper duruyor
Benimde içime sindi orjinal haline en yakınını gerceklestirdiklerine inanıyorum.Ekim öncesi merkeze 10 Şubat'ta fotoğraf yollamistim onları gösterebilirim onun harici hep kep ve bere kullandığım için kepsiz beresiz fotoğrafım yok

wasili

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 14 Eylül 2024, 12:58:01 »
 Yan profil

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 14 Eylül 2024, 13:02:31 »
hayırlı olsun planlama çok özenle yapılmış profesyonel işlerini hakkıyla yapan bir merkez saygıyı sonuna kadar hak ediyor
ellerine sağlık ön çizgi sıklık ekim kalitesi çok güzel

tek sorun açıklığın çok merkez elinden geleni yapmış senin için ama böyle açıklıklar tek ekimle genelde yeterli olmaya biliyor malum böyle bir alan öyle kolay kapanmıyor

umarım çok güzel olur sonucun 
Global Moderator

wasili

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 14 Eylül 2024, 13:55:52 »
hayırlı olsun planlama çok özenle yapılmış profesyonel işlerini hakkıyla yapan bir merkez saygıyı sonuna kadar hak ediyor
ellerine sağlık ön çizgi sıklık ekim kalitesi çok güzel

tek sorun açıklığın çok merkez elinden geleni yapmış senin için ama böyle açıklıklar tek ekimle genelde yeterli olmaya biliyor malum böyle bir alan öyle kolay kapanmıyor

umarım çok güzel olur sonucun
evet 12 saat boyunca yalnız kalmadim boş durmadilar hakkini veriyolar o konuda memnun kaldım . Zafer beyde bu konuda söyledi alan geniş ben komple ön taraf olsun dedim ancak gençsin arka tarafa yoğunluk daha az olcak belli olmaması için bu konuda proscar onderdi ama yan etki yaşadım bir sefer büyük ihtimalle tekrar başlamayı düşünüyorum umarım sonuç güzel olur durmadan yatmaya çalışıyorum ancak çok zorlaniyorum değerli yorumlarınız için teşekkürler

wasili

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 18 Eylül 2024, 19:02:41 »
Bugün itibariyle ilk yıkama gerçekleşti kabuklar dokulene kadar klinikte yikatmaya gidiyor olacagim şu an için kabuklu görüntü olduğu için çokta bir şey belli değil tabi ki

Facebook Twitter Instagram