Finasteridin saç üzerinde çılgınca iyileşmeleri olabiliyor bence sadece 1 yıl boyunca finasterid kullan ve sonuca göre ekim düşünebilirsin. Finasterid çok iyi etki gösterir gibi tahmin ediyorum.
Finasteridin saç üzerinde çılgınca iyileşmeleri olabiliyor bence sadece 1 yıl boyunca finasterid kullan ve sonuca göre ekim düşünebilirsin. Finasterid çok iyi etki gösterir gibi tahmin ediyorum.
Alper bey degerlendirmeniz icin tesekkur ederim
Bende sizin gibi dusunuyorum.
3 ay once dermaroller , biotin ve masaj ile guzel sonuclar aldim.alnimda resmen bir cizgi olustu ve bu cizgi boyunca saclarim cikmisti.
20 gun ara verdim tum saclar dokuldu.Evde kendi basima yaptigim tadavi bana umut oldu ve daha iyi sonuc almak icin doktora gittim.Doktor receteye dht ilaclarindan herhangi birisini yazmadi.bende sormadim.Galiba onun yerine aga e ilacini uygun gordu.
Bu dht ilaclardan birini kullanmak iyi bir takviye olacagini dusunuyorum.Ama karar veremedim.
Size bir kac sorum olacak.
Aga e ilaci ne kadar fayda saglar?
Proscar ve propecia ayni etken maddeye sahip ama neden biri digerinden daha pahali?
Diyelimki propecia kullanmaya basladim hergun kullanmak sart mi 3 gunde bir alinsa fayda saglar mi?