Gönderen Konu: Dünyanın en ekstrem sac ekimi (koltuk altı ve gobek kılı icerir)  (Okunma sayısı 12067 defa)

smrr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dr umar tarafindan anladigim kadariyla daha once basindan fut operasyonu gecmis bu  arkadasa 
· 5651 grafts of sakal
· 1341 grafts of gogus
· 696 grafts of gobek
· 335 grafts of koltuk alti kili ekilmis vertex den enseye dogru
Sonuc bu sizce degmis mi

Sakal gogus vs ekildiginde abes duracagini tahmin ediyordum ama bu kadarini dusunmuyordum kisisel gorusum ekilen sakalin 3 3.5 kati sac ekilmediginde sakaldan ekilen greftlerin bir seye benzemeyecegi yonunde

smrr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Atillla kayaninda vardi gogus klindan ekimi o da hic olmamis

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
aşağı yukarı erken yaşta saç ektiren norwood7ye ilerleyecek ve finas kullanmayan arkadaşların gidişatı bu yönde. öncesinden iyimi hayır. ama toppik tarzı şeylerle ve saç sabitleyici birşeyle öncekinden iyi olabilir.

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
cenk tosunun ekiminden daha iyi .ama başlıktaki paranteze sesli güldüm

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Bu adamın tarzından hiç hoşlanmıyorum gereksiz gelıyor bana doğal durmayan vucut kıllarından ekım yapmak
Global Moderator

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
donorde sınırsız olmayınca baska yol kalmıo onler ve goze batıcak yerler donorden gerisii vucut kıllarından daha mantıklı
saçları ekmeydi dersin

Burak Bey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
SMRR'nin belirttiği gibi bu işte de ben bir matematiksel oran olduğunu düşünüyorum. Azı da çoğuda sıkıntılı olabilecek bir oran vardır elbet. Tabi bu oran her saç için sabit değil muhtemelen tel kalınlığına, türüne (kıvırcık, dalgalı, vb.), ekim olacak bölgeye, hatta rengine (saç ve ten) göre de farklı çarpanlarla değişkenlik gösteriyor olacaktır. Ama bu konuda bir bilimsel araştırmaya ben rastlamış değilim. Sektörün içindeki profesyoneller, var ise bu konudaki uluslararası yayınları takip ediyorlardır.

Kovan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Iyi bari t*şaktakileri bırakmış
Doktor ileriyi düşünerek bi donor rezervi olarak bırakmış olabilir

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Abi bu nedir haliçin çimenleri gibi olmuş hiç yaptırmamak daha iyi
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
ekimcinin sitesi vardı soruları cevaplıyordu biride yazmış birgun .şaka falan sanmayın alay için demiom escinselim genital bolgenin tum kıllarını kıçımdakilerde dahil alıp kafama ekermisiniz diye.kellektemi sorun ipneliktemi anlayamadım bu herif kafayımı dokmuş sıyırmışmı dedim.
saçları ekmeydi dersin

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
böyle yapmamışki bu adam. öne saç ektirmiş sonra arkadaki kendi saçları dökülmüş. geri dönüşü olmayan bir konumda oluyo insan. psikolojikmende kötü hissediyosun

smrr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
böyle yapmamışki bu adam. öne saç ektirmiş sonra arkadaki kendi saçları dökülmüş. geri dönüşü olmayan bir konumda oluyo insan. psikolojikmende kötü hissediyosun
Valla hocam ben durumda piskoljikmen daha kotu olurdum obur turlu bakan aa bak sac ektirmis arkasi kabak gibi kalmis der ama bunu goren tovbe bismillahh der.
 Bu adamin adini cok duymustum seninle bi konusmamimizda ekimleri dogalliktan uzak demistin hatirlarsan ama bu ne anlamadim estetik sifir koray hoca forum da bundan durumu kat kat iyi olan bi arkadasa ekim onermemisti lazer epilasyon yap protez kullan demisti yani demem o ki bunlar bayagi buyuk maceraya girmis ama olmamis yani

Cem Bey

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Iyi bari t*şaktakileri bırakmış
Doktor ileriyi düşünerek bi donor rezervi olarak bırakmış olabilir

;D ;D ;D

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
arkadaslar boyle resimler varsa burda paylaşabilriiz vucuttan sakaldan ekimlerin ornekleirni.donoru yetersiz arkadaslara umut olur
saçları ekmeydi dersin

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Valla hocam ben durumda piskoljikmen daha kotu olurdum obur turlu bakan aa bak sac ektirmis arkasi kabak gibi kalmis der ama bunu goren tovbe bismillahh der.
 Bu adamin adini cok duymustum seninle bi konusmamimizda ekimleri dogalliktan uzak demistin hatirlarsan ama bu ne anlamadim estetik sifir koray hoca forum da bundan durumu kat kat iyi olan bi arkadasa ekim onermemisti lazer epilasyon yap protez kullan demisti yani demem o ki bunlar bayagi buyuk maceraya girmis ama olmamis yani

evet  ekim yaptırmıs kafasını mafetmişlerdi lazer yaptır protez kullan demiş 1,5 sene önce koray erdoğan Hatırlıyorum. bende özelden konuşuyordum çocukla o tarihde yaptırma koray hocayı dinle uzak dur kapat bu defteri demiştim ama oda haklı sonucta düzelsin istiyor yapacak bişey yok sonrasında Önce hlc ye sonra ioh a ekim yaptırdı iki ekimde patladı dinlemek lazım koray hoca gibi doktorların önerilerini. Ama şu var hadi ioh u boşverde HLC  nin de ekim yaptırma demesi gerekirdi Ticari davranmış gibi oldular.
« Son Düzenleme: 26 Ocak 2018, 12:51:41 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram