Saç Ekimi Sonuçları
17 yaşımnda açılma başladıysa genetik olarak norw 7 yolunda ilerleyecektir. Psikolojik olarak rahatsız ediyordur . Ekim yapılırsa 2-3 yıl sonra tekrar ekim ihtiyacın olacak . Sonra tekrar ihtiyacın olacak . Ekilen saçlarında ilerleyen yaşında azalma yaşayacaksın . O yüzden genetik olarak kime çektiysen onun donör bölgesine bakarak karar ver . Donör de yetersiz ise hiç bulaşma . Sıfıra vur geç
17 yaşımnda açılma başladıysa genetik olarak norw 7 yolunda ilerleyecektir. Psikolojik olarak rahatsız ediyordur . Ekim yapılırsa 2-3 yıl sonra tekrar ekim ihtiyacın olacak . Sonra tekrar ihtiyacın olacak . Ekilen saçlarında ilerleyen yaşında azalma yaşayacaksın . O yüzden genetik olarak kime çektiysen onun donör bölgesine bakarak karar ver . Donör de yetersiz ise hiç bulaşma . Sıfıra vur geç[genetik olarak kime çektiğimi bilmiyorum ama dedem keldi annem ve babamın saçları seyrek dayılarımın da birisi üst bölge kellik seviyesinde diğerinin sadece şakak bölgesi açık donör bölgem çok sık degil simdilik ön bölgeye 1000 greft ekim yapılabilir mi hatta sakaldan alım yapılıyorsa öncelikli oradan alım yapılabilir mi kafa şeklim güzel olmadığı içinde sıfıra vurmak istemıyorum yoksa dırekt sıfıra vururdum/quote]
Tedavi olarak ne yapılabilir öneriniz nedir benim de saç ekimi yaptırmak içime sinmiyor pişman olacakmış gibi hissediyorum ama bir yandan da psikolojik tarafı çok zor dermaroller falan denenir mi