Gönderen Konu: Karar aşamasındayım dğerleri yorumlarınıza ve fikirlerinize ihtiyacım var  (Okunma sayısı 473 defa)

Hakan Yılmaz

• Full Member
Hocam dahiliye de özellikle belirt dht ye bakılması gerektiğini ben söyledğim halde unutuldu ikinci kez tekrar kan vermek zorunda kaldım

babayaga44

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hakan hocam ürolojiyr gideceğim ama o bakıyor mu bulunduğum şehirde dahiliyeye iki defa gittim hem araştırma hem devlet ikisinde de dht yok ürolojiyr git dediler

Hakan Yılmaz

• Full Member
Ürolojide bakar ben şehir hastanesine gitmiştim ordaki dahiliye de baktırdım ama özellikle söyle sen dht ye bakılsın saç ekimi yaptıracağım dersin

babayaga44

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Tamam hocam bu ilaç yazdırırken hangisni yazdıracağım peki

Hakan Yılmaz

• Full Member
İlacı yazdırmana gerek yok eczaneden proscar alıcaksın 5 mg onu da kullanırken 4 e bölüp kullanırsın

babayaga44

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Tamam kralım çok teşekkür ederim gelişmeyi buradan yazarım yarın

Alper1

• Hero Member
Alper hocam dahiliyeye gittim vitaminleri tamamladım yarın hormon testi yaptıracağım ama bu testte dht ye bakıyorlar mı bilmiyorum hormon testi sonucundada ilk olarak fin kullanımına başkayacağım fin yazdırırken 1 mglik mi yoksa 5 mglik mi yazdırıyoruz
Evet DHT'ye de bakarlar. 1mg'lık olanı zaten devlet karşılamıyor o yüzden mecburen 5mg olanı yazdırmanız lazım fakat yazdırmak şart değil isterseniz reçetesiz bir şekilde de eczaneden alabilirsiniz.
  • Yaşınız 22
Yardımcı olmak için yazdığım yazılar tamamen bilimseldir.

babayaga44

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bulunduğum şehirde dht hormonuna bakılmıyor ben de tek buna baktırdım eczaneden proscar aldım ve dün itibariyle 1.25 mg olarak kullanıma başladım. Yeni yıla kadar yan etki konusunda kendimi takip edeceğim. Dermaroller kullanmaya başlıyayım mı önerir misiniz ?

Alper1

• Hero Member
Bulunduğum şehirde dht hormonuna bakılmıyor ben de tek buna baktırdım eczaneden proscar aldım ve dün itibariyle 1.25 mg olarak kullanıma başladım. Yeni yıla kadar yan etki konusunda kendimi takip edeceğim. Dermaroller kullanmaya başlıyayım mı önerir misiniz ?
Haftada 2-3 defa kullanırsan iyi olur.
  • Yaşınız 22

babayaga44

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Alper hocam kaç mm lik almalıyım önerdiğiniz bir marka var mı

Alper1

• Hero Member
Alper hocam kaç mm lik almalıyım önerdiğiniz bir marka var mı
Marka fark etmez ama 540 titanyum iğneli 1.5mm'lik bir dermaroller işinizi görür.
  • Yaşınız 22

babayaga44

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Tamam hocam tahlil sonucuyla ilgili yorumunuz nedir peki

Alper1

• Hero Member
Tamam hocam tahlil sonucuyla ilgili yorumunuz nedir peki
Testosteron gayet iyi ama DHT, Östrojen ve Prolaktin seviyelerine de baktırmanız lazım. Muhtemelen gittiğiniz doktor uğraşmak istememiştir çünkü devlet hastaneleri bu değerlere bakıyor.
  • Yaşınız 22

babayaga44

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Dediğiniz çok doğru başından sağmak istedi ilacıda yazmadı alamam sorumluluk falan dedi

Facebook Twitter Instagram