Gönderen Konu: Serdar Gökrem 20-01-2018  (Okunma sayısı 20197 defa)

Mrprince

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Serdar Gökrem 20-01-2018
« Yanıtla #45 : 16 Nisan 2018, 23:35:10 »
Şimdi forumlarda böyle çıtkırıldım bir havalar oluştu işte moral bozma falan .bunlar foruma fayda değil zarar getirir .forumlarda paylaşım yaparken amaç sadece kendi  saç ekimiyle ilgili yorumlara bakarak merak gidermek olmamalı birazda paylaşımın amacına uygun hareket etmek lazım. çok iyi olmuş sabret dahada iyi olacak şeklinde yazmakla konu sahibine bir faydamız olmaz ekimi yapan doktor ile ve ekimin gidişatı ile ilgili objektif yorum yapanlara nedense hep sert çıkılıyor ama daha önce söylediğim gibi gördüğümü yazıyorum sadece ve inanın moral bozmayayım diyede kasıyorum kendimi
Seyran bu ekimin bu şekilde iki seanslı olması düşündürücü :ekim sahibinemi doktoramı hizmet ediyor cidden şüpheliyim.5000 grefti iki güne bölüp bu tür vakalarda çok iyi sonuç alanlar var.bence mantıkende ekim sonucunu etkilemez 5000 greft ekilmesi.şimdi bu arkadaşımızın saçı çıkınca en az bir sene bu görüntüyle yaşayacak .bak şimdi moral bozmayayım diyprum ama işte olmuyor .yazsan bir türlü yazmadan bir türlü ama ben olsam inan moralimi bozmam sonradan bozacağına şimdiden bozup ona göre yol haritası çizmek daha mantıklı mesela 6 .Ayda ikinci saç ekimini beklemeden yaptırmak gibi.

Seyran06

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #46 : 17 Nisan 2018, 00:09:28 »
Moral bozmayayım diyip duruyorsun da yaptığın yorumları kesin doğru mantığıyla yapmaktasın, esas faydayı bu sağlamaz. Bence bu konuda bilgi eksikliğin hissediliyor, 6.ayda ikinci ekimi hemen yaptırmak ne demektir? Kaldı ki süreç bir yılın sonunda tamamlanıyor. Birde iki seans olması düşündürücü demişsin, ne alaka? Niye düşündürücü oluyor, donör ikinci ekime kadar toparlıyor, hemde kan dolaşımı açısından ekimin ikiye bölünmesi daha mantıklı diyorum Halen inatla bildiğini söylüyorsun. Fatcha İnan kusura bakma sayfanı işgal ediyorum hakkını helal et ama sen her yazılana moralini bozma, çıtkırıldımlıkla alakası Yok, arkadaş çıtkırıldım havalar oluştu demiş foruma ne gibi zarar verir onu da anlamadım, moral bozan kendisiyken, sabretse süreç sonunda olmadıysa olmadı dese tamam anlarız, ama peşin hükmü vermiş.

Mrprince

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 17 Nisan 2018, 00:20:18 »
Seyran kan dolaşımı olayı bana hiç mantıklı gelmiyor günde iki ekim ve seri çalışma olayı bana daha çok mantıklı geliyor.sorunsuz zahmetsiz temiz iş.sanırsam ikinci güne yayılan ekimler hasta açısından ve doktor açısından biraz daha eziyetli .
Ben böyle gördüğüm olumsuz şeyleri pat diye yazıyorım fatcha arkadaşımız üstüne alınmasın genelde olumsuz yorumlarımla  tepki çeken biriyim idare edin boşverin beni ne diyeyim  :) .

Seyran06

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 17 Nisan 2018, 00:35:27 »
Seyran kan dolaşımı olayı bana hiç mantıklı gelmiyor günde iki ekim ve seri çalışma olayı bana daha çok mantıklı geliyor.sorunsuz zahmetsiz temiz iş.sanırsam ikinci güne yayılan ekimler hasta açısından ve doktor açısından biraz daha eziyetli .
Ben böyle gördüğüm olumsuz şeyleri pat diye yazıyorım fatcha arkadaşımız üstüne alınmasın genelde olumsuz yorumlarımla  tepki çeken biriyim idare edin boşverin beni ne diyeyim  :) .
Seni anlamaya çalışıyorum, ama cok tutarsizsin, zekeriya hocanin ekimini örnek gösterdin ona ektiririm dedin, Zekeriya hocanin 3000 greftlik ekimi iki güne bölünmüş ama iki güne bölmeyi bile mantiksiz buluyosun simdi ne
diyeyim ki. Bu arada sen ekim yaptırmadıysan full seri bir yer seç bence tavuk gibi yolsunlar seni.

Mrprince

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 17 Nisan 2018, 00:48:14 »
İki güne yayılmış ekimleri yanlış bulmuyorum tam tersi doğru buluyorum.son attığım iletiyi çok dikkatsizce okumuşsun orda diyorumki doktorun belki işine gelmiyordur üst üste iki günlük ekim yapmak ne dersin olamazmı ?

Seyran06

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 17 Nisan 2018, 00:53:21 »
'' günde iki ekim ve seri çalışma olayı bana daha çok mantıklı geliyor'' demissin. Bence sen yanlis yazmissin, ekimin iki gune bolunmesi demek istemişsin sanirim. Neyse uzatmaya gerek yok, bekleyip görelim umarim guzel sonuc alir arkadas.

Mrprince

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 17 Nisan 2018, 00:56:06 »
'' günde iki ekim ve seri çalışma olayı bana daha çok mantıklı geliyor'' demissin. Bence sen yanlis yazmissin, ekimin iki gune bolunmesi demek istemişsin sanirim. Neyse uzatmaya gerek yok, bekleyip görelim umarim guzel sonuc alir arkadas.
İşte orda doktorun yerine kendimi koyup yazmış oluyorum empati yapıyorum yahu doktorla anla artık 😃

fatcha

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 24 Nisan 2018, 12:08:55 »
Seyran06 her kes başarılı sonuç alıyor demiyorum söylediklerimi yanlış anlamışsın yada ben doğru anlatamadım.açık alanlarda yani çıplak tüy bile olmayan deriye yapılan ekimler genelde tutuyor yani saç çıkma yüzdesi her zaman çok daha yüksek oluyor.bunu bile başaramayanlar yoğunlukta ama serdar gökrem gibi birinin açık alanlarda ektiklerinin çıkması  çok büyük bir başarı değildir çünkü sıradan bir ekimci değil adı üst düzey doktorlar arasında yer alıyor gayet normal yani bana göre çok çok daha iyi olması gerekiyor ama kendi ekim yapmadığı için bunun biraz zor olduğunu düşünüyorum.
Birde kim cesaret edebilir böyle bir ekime demişsin evet haklısın çoğu kişi cesaret edemez çünkü başarısızlıkla neticelenme ihtimali çok yüksek bir ekim ve bence serdar gökreminde cesaret etmemesi gerekiyordu çünkü bu işin üstesinden başarıyla kalkabileceğine hiç inanmıyorum.
Mesela bu ekimi bir zekeriya kul yapsaydı açık alan olduğu için çok daha başarılı olurdu.

Şahsi fikrimi söyleyeyim bu görüşünüz tamamen hatalı. Sebebine gelince ben birçok doktora sordum ve açık alan bu kadar çok olduğunda birçok doktor beklentileri karşılamayacağını düşünerek bu işe yanaşmıyor. Hatta isim vermek gerekirse Türkiye'de en başarılı doktorlardan birisi olan Hakan Doğanay'ın asistanı fotoğraflarımı istedi daha sonra biz bu işe kalkışmayız kalkışana da güvenmeyin şeklinde yorum yaptı.
 Kan dolaşımına gelince bu doğru bir düşünce. o bölgeler uzun süre kelleşmiş ise artık kılcal damarlar geri çekilmiş oluyor ve ekilen saçlarda kayıpların olması ihtimali daha yüksek.
2 seferde yapılması gerçekten daha zor ve Lale Şengül de bana bunu söylemişti neden iki sefer gerek yok ki tek seferde 2 günde peşpeşe yaptır kurtul şeklinde. Ama bunun üç yönü var ve ben şu an oldukça mantıklı buluyorum. Birincisi bende olduğu gibi beklenmeyen bir durum olması durumunda tüm ekilen saçları kaybedecektim ve artık donör alanında alınabilecek saç kalmayacaktı. Şimdi ikinci ekimde toplama ihtimali var. İkincisi bu kan dolaşımı olayına ben inanıyorum ve forumda da birçok kimse daha seyrekten daha sonra daha sıka güçlendirmek konusunu söylüyor. Üçüncüsü ise doktor duruma bakarak ikinci ekimde daha seyrek kalan ya da çıkmayan yerlere göre ve donör alanın yeni durumuna göre oralardan daha dengeli alarak daha doğal bir görünüm sağlayabiliyor ve donör alana tek seferde daha sık girilmiş olması donör alan için de zararlı olabilir. Özellikle Serdar beyi tercih etmemin sebebi hem manuel aldığı için hem de bu şekilde gözlemleyerek iki seferde yaptığı için donör alanı öldürmeyerek ekim yapıyor düşüncesindeydim.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 24 Nisan 2018, 14:39:04 »
Öncelikle Zekeriya hoca sizi kabul etmezdi buradan başlayayım.  bunun dışında ekimi 2 ye bölmek 1 yıl arayla mantıklı .Ben 2 günde , tek günde 5000-6000 ekimlere pek sıcak bakmıyorum. saç ekimini yaptıracak arkadaş zaten bonus kafa olacağım diye bu işe girmemiştir. bir fotoğraf çekilirken , karşıdan bakıldığında falan saçlı olmak istemiştir. aynaya baktığında bir saç çizgisi ve saç taramak istemiştir. ve bu olacaktır serdar hoca bu işin bence açık alanda en iyisi. Sıralı ekim bence bu işin sırrı. Bir diğer görüş olan açık kafaya ekmek çok önemli değil vs. görüşüne katılmıyorum. Arkadaşımızın gideceği doktorların çoğunluğu geri çevirecektir. Moral bozacak bir durum yok . Ben şahsen Serdar hocaya güveniyorum. Asmed , Muttalip Keser ile greft alımının temizliğinde yarışır bence Serdar hoca.
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

fatcha

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 28 Mayıs 2018, 22:10:29 »
Fotoğraflar 20 Mayıstan çekilme yani tam 4 ay oldu.
3.5 ay bittiğinde hoca kontrole çağırmıştı gidişat iyi dedi, yara olan bölgelerde de çıkacaktır bekle dedi. xpecia yanında minoxidil de kullanmamı önerdi.
Bana biraz 4 ay için seyrek gibi görünüyor ama çok fikrim yok sizin yorumlarınız nedir?   

Yusuf kağan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #55 : 28 Mayıs 2018, 22:46:46 »
hayırlı olsun, yara olan bölgelerde de saç çıkarsa ve sürecin daha yarısında olduğunuzu düşünürsek bence gayet başarılı

sertac93

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 28 Mayıs 2018, 23:20:12 »
Güzel gidiyor görüntü 3 ayda belli etmiş kendini.
Serdar hoca Türkiye'deki bence sayılı kaliteli saç ekimi yapan doktorlardan biri.

Darkness

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 04 Temmuz 2018, 00:49:20 »
Son durum nedir fotoğraf atabilirmisin kardeşim.

fatcha

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 13 Temmuz 2018, 01:48:09 »
Biraz geç oldu ama fotoğraflar 20 Hazirandan kalma, tam 5 ay bittiği gün.
Aslında her yeri sol ön gibi olsaydı aslında oldukça tatmin olurdum ama sağ taraf daha seyrek ve tepeden bakıldığında yara olan bölgeler yüzünden hala kel görünüyor.
Maalesef şu an için çok mutlu olduğumu söyleyemem, uzatarak kapatmaya çalışıyorum ama saçlar da oldukça dik çıkıyor, pek kolay geriye yatıramıyorum.
Saçları yumuşatmak ve yatırmak için tavsiyeleriniz var mı?
Bir de duş alırken bazen elime çok saç geliyor. Normal mi?
sizlerin yorumları nedir?

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #59 : 13 Temmuz 2018, 02:41:36 »
2.seansa mutlaka ihtiyacınız vardı zaten o yüzden o ön bölgedeki boşluk kapanmazsa 2.seansa bir rötuş yapılır, ama süreciniz hala bitmedi daha 5.ayınızdasınız ve o yara olan yerinde gelişimi fotolarda net görülmüyor.

Facebook Twitter Instagram